Urban Athens Festival με Πυξ Λαξ και Suicidal Angels στην Τεχνόπολη

Urban Athens Festival με Πυξ Λαξ και Suicidal Angels στην Τεχνόπολη

Στις 30 Ιουνίαυ και την 1η Ιουλίου - Δείτε πού μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια

Pyv_Lax

Ένα φεστιβάλ πόλης, που έχει στόχο να πλημμυρίσει με ρυθμούς και μελωδίες τα αστικά τσιμέντα, το Urban Athens Festival, ετοιμάζεται να εισβάλλει στο φετινό συναυαλικό καλοκαίρι. Θα είναι διήμερο, θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου και θα φιλοξενηθεί στον ανοιχτό χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου με την μεγάλη συναυλία των Πυξ Λαξ, του γκρουπ που μάς συντροφεύει χρόνια τώρα με τα υπέροχα τραγούδια του. Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ  έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει είκοσι τραγούδια συνολικά. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Στη συναυλία συμμετάσχει η Joanna Drigo

Suicidal_Angels
Οι Suicidal Angels

Την 1η Ιουλίου τη σκυτάλη θα πάρουν οι Suicidal Angels. Η ορμητική ελληνική metal μπάντα, που έχει έντονη παρουσία και στην Ευρώπη και έχει εμφανιστεί ως support σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, θα πραγματοποιήσουν ένα δυναμικό live.

Οι Suicidal Angels δημιουργήθηκαν το 2001 και μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει 7 στούντιο άλμπουμ. Το τελευταίο τους άλμπουμ, «Years of Aggression» κυκλοφόρησε το 2019. Το πιο ώριμο έως τώρα άλμπουμ τους, όπου το συγκρότημα, χωρίς ποτέ να εγκαταλείπει τη «μεταλλική» ταυτότητα του, εμφανίζει και τις κλασικές του επιρροές. Ένας συνδυασμός μοντέρνου και κλασικού, τεχνικού και αυθόρμητου metal! 

Πληροφορίες εισιτηρίων

URBAN ATHENS FESTIVAL

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 3 Ιουνίου

ΠΥΞ ΛΑΞ - Τετάρτη 30 Ιουνίου

 ΖΩΝΗ Α | 27,50 ευρώ
ΖΩΝΗ Β -Τραπέζια | 16,50 ευρώ
ΖΩΝΗ Γ | 13,20 ευρώ

 

SUICIDAL ANGELS | Πέμπτη 1 Ιουλίου

τιμή εισιτηρίου: 12,10 ευρώ

Προπώληση ΕΔΩ 

 Ειδήσεις σήμερα: 

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Επιτροπή - Τα σενάρια για μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας

ΗΠΑ: Γερουσιαστές και βουλευτές ζητούν να λογοδοτήσει ο Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης