Άννα Παναγιωτοπούλου: Την Πέμπτη η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού
Έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών
Αναστασία Κουκά
Αύριο, Πέμπτη στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, στις 10.30 το πρωί, θα αποχαιρετήσουν συγγενείς, φίλοι συνάδελφοι αλλά και ο απλός κόσμος που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της, τηνΆννα Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου, εκτός από την πανελλήνια συγκίνηση που προκάλεσε δεδομένου ότι υπήρξε επί δεκαετίες ιδιαίτερα αγαπητή στους κόλπους του θεάτρου και στο κοινό όλων των ηλικιών, αποτελεί και μια σημαντική απώλεια για το ελληνικό θέατρο το οποίο υπηρέτησε με βαθιά αγάπη και σεβασμό σε ολόκληρη τη ζωή της, τροφοδοτώντας το με εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και δυνατά κείμενα.
Οι δε τηλεοπτικοί της ρόλοι της σε επιτυχημένες σειρές όπως οι «Μαντάμ Σουσού», «Τρεις Χάριτες» και «Ντόλτσε Βίτα» άφησαν εποχή και αξέχαστες, διαχρονικές ατάκες.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.