Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη το πρωί της 25ης Μαρτίου

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη το πρωί της 25ης Μαρτίου

Συνοδευόμενη από την μπάντα του Γ.Ε.ΕΘ.Α το οποίο και τής απηύθνε την πρόσκληση

Zanni_3
Συγκηνητική θα είναι η ατμόσφαιρα το πρωί της 25ης Μαρτίου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Εκεί, στο παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού θα αντηχήσει ο Εθνικός μας Ύμνος από την φωνή της διεθνώς καταξιωμένης σοπράνο Αναστασίας Ζαννή ενώ υψώνεται η ελληνική σημαία.

Αυτή θα είναι η εναρκτήρια εκδήλωση της σημαντικής επετειακής ημέρας συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για μια εκδήλωση υψηλού κύρους και συμβολισμού του Γ.Ε.ΕΘ.Α το οποίο και προσκάλεσε την διακεκριμένη σοπράνο να συμμετάσχει στην απόδοση του Ύμνου εις της Ελευθερία συνοδεία της μπάντας του που αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού, παρουσία της προεδρικής φρουράς. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ στις 8.00 το πρωί, την Πέμπτη 25 Μαρτίου.

Η Αναστασία Ζαννή δήλωσε στο protothema.gr εξαιρετικά συγκινημένη για την συμμετοχή της στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή. «Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η πρόσκληση του Γ.Ε.ΕΘ.Α να ερμηνεύσω τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας μου σε αυτήν την ιστορική ημέρα, και μάλιστα στην Ακρόπολη. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άνοιγα με την ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ ως τιμώμενη καλεσμένη από την ομογένεια. Το ότι φέτος, στην ιστορική αυτή επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα βρίσκομαι στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε μια τέτοια σπουδαία εκδήλωση, με γεμίζει συγκίνηση και περηφάνεια».

Ειδήσεις σήμερα: 
Στην ανακρίτρια για κατάθεση ο 28χρονος ειδικός φρουρός που χτυπήθηκε στη Νέα Σμύρνη - Πλεύρης: Ζει από θαύμα

Δολοφονική επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ έξω από το ΕΚΠΑ - Η συγκλονιστική περιγραφή του

ΕΛ.ΑΣ.: Κάμερες θα φέρουν από σήμερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης