Παιδιά, φτιάξτε χριστουγεννιάτικες κάρτες και κερδίστε υπέροχα δώρα

Παιδιά, φτιάξτε χριστουγεννιάτικες κάρτες και κερδίστε υπέροχα δώρα

Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

christmas_cards
Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας , προσκαλεί τα παιδιά  να συμμετάσχουν, για όγδοη συνεχή χρονιά, σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός, με χορηγό επικοινωνίας  το  «Αθηνόραμα», απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως E-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2020 στην Ευρώπη». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις) εν΄β Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν, σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB, στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 16/11/2020 στις 5 το απόγευμα. Στο θέμα του Email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου πρέπει να αναφέρονται το Επώνυμο, το Όνομα, η Ηλικία και το Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.

Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου Zip και αποστολή μέσω We-Transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπ΄όψιν για λόγους χωρητικότητας.Στην υποβολή του έργου να συμπεριλαμβάνονται ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.

Νικητές και βραβεία
Κλείσιμο
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 1/12/2020. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.athen.diplo.de και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr.

Το 1ο  Βραβείο αντιστοιχεί σε μία βιντεοκάμερα δράσης Go Pro Hero 9, το 2ο και 3ο σε πατίνια δρόμου, τα 4ο και 5ο σε φωτογραφικές μηχανές Polaroid, τα 6ο έως10ο από ένα σετ PLAYMOBIL DRAGONS ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚ, από την PLAYMOBIL Hellas, τα 11ο έως 15ο.

τρισδιάστατα παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια Ravensburger, από τη John Hellas, τα 16ο έως 20ό δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο NOTOS PLUS στην Αθήνα (Οι δωροεπιταγές ισχύoυν  για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα www.notosplusbooks.gr μέχρι τις 31/12/2020). Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες, προσφορά της Haribo. Οι 20 νικητές κερδίζουν επίσης ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής της Faber-Castell. Δείτε περισσότερες ερισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ενωτικός ο Μπάιντεν: Όλοι μας είμαστε Αμερικανοί, θα είμαστε οι νικητές στο τέλος,

Βίντεο και φωτογραφίες από το κλείσιμο των καταστημάτων στην Ερμού πριν από το lockdown

Επίδομα 800 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί, πότε θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης