H ελληνική συμμετοχή και το Ζάριτης Μαρίνας Σάττιδεν είχαν την αναμενόμενη ανταπόκριση στη φετινή Eurovision όσον αφορά τις επιτροπές. Η Ελλάδα τερμάτισε στην 14η θέση με 41 βαθμούς στις επιτροπές και όχι μόνο δεν συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς αλλά πολλές ήταν και οι χώρες που δεν τη ψήφισαν καθόλου.
Σε σύνολο 37 χωρών η Ελλάδα έλαβε βαθμούς μόνο από οκτώ επιτροπές χωρών. Φωτεινή εξαίρεση ήταν η επιτροπή της Ελβετίας που έδωσε στη χώρα μας το 12άρι.
Αναλυτικά οι βαθμοί που συγκέντρωσε η Ελλάδα από τις επιτροπές
12 από Ελβετία
7 από Αλβανία
7 από Κύπρο
4 από Γαλλία
Κλείσιμο
4 από Αρμενία
3 από Σερβία
2 από Σλοβενία
2 από Νορβηγία
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς