Μαρία Παναγοπούλου: «Γράφω πολλές ιστορίες ταυτόχρονα χωρίς να ξέρω ότι θα γίνουν βιβλία»

Μαρία Παναγοπούλου: «Γράφω πολλές ιστορίες ταυτόχρονα χωρίς να ξέρω ότι θα γίνουν βιβλία»

Η  δημοφιλής  συγγραφέας  και δημοσιογράφος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της μυθιστορήματος  με τίτλο : «Η χήρα της λίμνης Μπλεντ», εκδ. Ψυχογιός μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

XRWMA_PANAGOPOULOU
Όπως όλα της τα βιβλία έτσι κι αυτό βασίζεται σε αληθινή ιστορία που της διηγήθηκε η κόρη της χήρας (ηρωίδας) του βιβλίου. Αναφερόμενη στην υπόθεση του βιβλίου είπε ότι : «Η λίμνη Μπλεντ είναι μια σταγόνα παραδείσου πάνω στη γη. Από τα νερά της αναδύεται το μοναδικό νησάκι της Σλοβενίας, που έχει έκταση μόλις ένα στρέμμα και φιλοξενεί την εκκλησία της Παναγίας με τη φημισμένη καμπάνα των ευχών.

Αυτόν τον παράδεισο επέλεξε ο άντρας της χήρας για να στήσει την κόλασή του». Τόνισε ότι οι ιστορίες των βιβλίων της είναι αληθινές άλλα γραμμένες  με την δική της ματιά. Είπε ακόμα χαρακτηριστικά ότι η ιστορία που κάθε φορά επιλεγεί για να γράψει σε βιβλίο είναι αυτή που την κάνει να χάσει τον ύπνο της. Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ως σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλα αλλά και ως συνεργάτης της Ζήνας  Κουτσελίνη έχει φοβηθεί και εξήγησε το πώς και το γιατί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης