«Πετάει» το νέο μουσικό «γράμμα» του Μπρους Σπρίνγκστιν

«Πετάει» το νέο μουσικό «γράμμα» του Μπρους Σπρίνγκστιν

Το άλμπουμ  «Letter to you» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του

brucesprin
Τεράστια εμπορική επιτυχία,,  σε ολόκληρο τον κόσμο, σημειώνει το νέο άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν . Το «Letter to you», που ηχογράφησε το «Αφεντικό», μαζί την μπάντα του, την E Steet Band, κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας την περασμένη άνοιξη, έχει γίνει στην κυριολεξία ανάρπαστο και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο δέκα μόλις ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Bruce Springsteen - Letter To You (Official Video)


Ο ολόφρεσκος δίσκος του κορυφαίου καλλιτέχνη κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των τσαρτ 11 διαφορετικών χωρών αποδεικνύοντας περίτρανα πως υπάρχουν κάποιες μουσικές αξίες που μοιάζουν σαν το παλιό καλό κρασί: όσο μεγαλώνουν τόσο αυξάνεται η ποιότητα και η ζήτησή τους! Από την Αμερική μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο κι από την Ιρλανδία μέχρι την Γαλλία και την Ιρλανδία το μουσικό «Γράμμα» του Μπρους Σπρίνγκστιν αποτελεί το δημοφιλέστερο σάουντρακ των τελευταίων, δύσκολων εξαιτίας της νέας παγκόσμιας έξαρσης του κορωνοϊού, ημερών.

Και το ελληνικό κοινό, όμως, υποδέχτηκε με μεγάλη θέρμη στην δισκογραφική επιστροφή του διαχρονικού ροκ ειδώλου καθώς το άλμπουμ του βρίσκεται ήδη στην πρώτη τριάδα των εγχώριων δισκογραφικών πωλήσεων.
Κλείσιμο
Letter_to_You__cover
Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επέστρεψε στην παγκόσμια δισκογραφία με 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων κάποια που έγραψε πρόσφατα ο ίδιος, μαζί με τους μουσικούς της εξαιρετικής μπάντας του, αλλά και ορισμένες εκδοχές συνθέσεων από την δεκαετία του '70 που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Ανάμεσά τους και τα «Janey Needs a Shooter», «If I Was the Priest» και «Song for Orphans».

Το άλμπουμ συνοδεύεται από ένα δυνατό «δώρο», μία ταινία – ντομιμαντέρ με τίτλο «Springsteen’s Letter To You» , σε σκηνοθεσία Thom Zimmy, στην οποία μπορεί κανείς να δει πλάνα από τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών, ανέκδοτο οπτικό υλικό από συναυλίες αλλά και σκέψεις και συναισθήματα του ίδιου του καλλιτέχνη σχετικά με το μουσικό παρόν αλλά και το παρελθόν του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης