15 χιλιόμετρα στη πόλη με ποδήλατο

15 χιλιόμετρα στη πόλη με ποδήλατο

Η φετινή διοργάνωση του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές, την μεγάλη των 15 χιλιομέτρων και την μικρή των 3,5 χιλιομέτρων

podilatikos-gyros
Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του φετινού Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας (Κυριακή 14 Απριλίου) συνεχίζονται στο www.opanda.gr και θα παραμείνουν ανοικτές έως και τις 12 Απριλίου τα μεσάνυχτα. Φέτος, υπάρχει και μια καινούργια δυνατότητα – επιλογή για τους ενδιαφερομένους ποδηλάτες: Να διασχίσουν την πόλη, ακολουθώντας μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων. Αρκεί να έχουν ένα ποδήλατο και να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.
podilatikos-gyros-1

Η εκκίνηση για τους ποδηλάτες των 15 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10:30 από την Πλατεία Συντάγματος στο ύψος της οδού Ερμού και οι συμμετέχοντες θα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Φιλελλήνων - Λ. Αμαλίας - Λ. Βασ. Όλγας (αντίθετο ρεύμα) - Λ. Βασ. Κων/νου (αντίθετο ρεύμα) - κόμβος Hilton - Λ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα ανόδου ) – αναστροφή Σεμιτέλου & Κόκκαλη – Λ.Βασ.Σοφίας (ρεύμα καθόδου) - Κόμβος Hilton (δεξιά προς Μ.Βρετάνια) - Πανεπιστημίου - 28ης Οκτωβρίου (δεξιά) - Στουρνάρη (αριστερά) - Μάρνη (αριστερά) - Αριστοτέλους (αριστερά) - Σωκράτους - Αγ.Κωνσταντίνου (δεξιά) - Ακομινάντου (αριστερά) - Λεωνίδου (δεξιά) – πέρασμα Ιεράς Οδού - Ιάκχου - Περσεφόνης (αριστερά) - Πειραιώς (αριστερά) - Σταδίου - Φιλελλήνων - πέρασμα Λ.Αμαλίας και Λ. Βασ. Ολγας (αντίθετο ρεύμα κίνησης) - Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) - Κόμβος Hilton (αριστερά στη νησίδα) - Λ. Βασ.Σοφίας - Λ. Αμαλίας (αριστερά) - Τερματισμός στο Σύνταγμα.

Κλείσιμο
Μαζί με την μεγάλη διαδρομή των 15 χιλιομέτρων θα υπάρξει και μια μικρότερη, εκείνη των 3,5χλμ. Σε αυτή τη διαδρομή μπορούν να συμμετέχουν όλοι και όλες ποδηλάτες και ποδηλάτισσες αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους.

Η μικρή διαδρομή ξεκινά και εκείνη από το Σύνταγμα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 στο ύψος Ερμού -Φιλελλήνων και οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν την διαδρομή: Λ. Αμαλίας - Λ. Βασ.Όλγας (αντίθετο ρεύμα) - Λ. Βασ. Κων/νου (αντίθετο ρεύμα κίνησης)- κόμβος Hilton (αριστερά στη νησίδα) - Λ.Βασ.Σοφίας - Λ. Αμαλίας (αριστερά) - Τερματισμός και πάλι στο Σύνταγμα.

Οι κατηγορίες Α.με.Α μπορούν να λάβουν μέρος και στις 2 διαδρομές με τα ίδια ηλικιακά όρια.

Εδώ μπορείτε να υποβάλλεται την αίτηση συμμετοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης