Τα αδέλφια, η εταιρεία και το τεστ

2bullMeDiTherapy

Πρώτος στόχος της 2bullMeDiTherapy είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής που είναι το μοναδικό διαγνωστικό τεστ αίματος που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ανίχνευση ανευρύσματος

Ο τίτλος της εταιρείας παραπέμπει στο επίθετο του ιδρυτή της και την συνδέει με το είδος της δραστηριότητας της. Η 2bullMeDiTherapy – μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιοτεχνολογίας- αποτυπώνει πέραν όλων των άλλων το στοιχείο της ταυτότητας του ιδρυτή αλλά και του συμπαραστάτη- συνεργάτη αδελφού. Ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Σταύρος Τούμπουλης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο μεγαλύτερος αδελφός Ιωάννης Τούμπουλης – αντιπρόεδρος και CTO στην εταιρεία- παραστέκεται αλλά και συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα. Ο ίδιος είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Αθήνας – στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.

Τον βασικό πυρήνα της εταιρείας συμπληρώνει ο Δημήτρης Κάνιστρας, χημικός μηχανικός από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας που κρατά την ευθύνη του CEO.

Οι συστάσεις της εταιρείας γίνονται από τους ίδιους στο μικρό ενημερωτικό σημείωμα που φιλοξενείται στο site του egg – enter•grow•go, στο οποίο συμμετέχουν ενεργά στον τρέχοντα κύκλο του προγράμματος (εκπρόσωποι της εταιρείας μετέχουν της αποστολής των 12 εταιρειών/ομάδων στο Ισραήλ). Οι συστάσεις: «Σκοπός της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων διαγνωστικών και θεραπευτικών παρεμβάσεων.

Πρώτος στόχος της είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής.

Πρόκειται για το μοναδικό διαγνωστικό τεστ αίματος που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ανίχνευση ανευρύσματος. Έχει διαγνωστική και προγνωστική αξία και είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης της νόσου (follow up).

H αξιοπιστία του τεστ είναι πολύ υψηλή. Σε συνδυασμό με την ευκολία και την ταχύτητα που παρέχει η διενέργεια ενός τεστ αίματος μπορεί να αντικαταστήσει σε μεγάλο ποσοστό τις εξετάσεις που γίνονται με τις υπάρχουσες διαγνωστικές μεθόδους απεικόνισης ανευρύσματος, όπως ο υπέρηχος, η μαγνητική και αξονική τομογραφία. Μπορεί να γίνεται και προληπτικά για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

synthesi01

Το Κράτος ως Λερναία Ύδρα, όπως «λέει» και ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Δερτιλή – ένα δοκίμιο που περιγράφει επτά μορφές με τις οποίες μπορούμε σήμερα πλέον να σκεφτούμε το κράτος.

1
tombazis01

Ένα ιστορικός ελαιώνας στην παραθαλάσσια περιοχή Γαλατά Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόνησσο απέναντι απο το όμορφο νησί του Πόρου φτιαγμένος από τον ναύαρχο της Επανάστασης  Εμμανουήλ Τομπάζη μας δίνει σήμερα ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

lev01

Η κα Βάσω Βούζα-Κυρατζή συνάντησε στη πόλη των Γρεβενών τον σχεδιαστή Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο και καρπός αυτής της συνάντησης η δημιουργική δουλειά που συνοδεύει μια παραγωγική προσπάθεια με επίκεντρο μια φάρμα λεβάντας.

1
barber0

Ποιόν εν τέλει εμπιστεύεται ένας κουρέας για να αφεθεί να δεχθεί τις υπηρεσίες ενός συναδέλφου του; Ένα ενδιαφέρον θέμα…με καλοκαιρινή διάθεση.

1
60147391_2214446438624038_8701900897598308352_n

Το εστιατόριο των αδελφών Κομπογιαννίτη στη περιοχή του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καλαμάτας είναι ένας συνδυασμός γεύσεων που έρχεται από την τοπική παράδοση με την απαραίτητη τσαχπινιά της σύγχρονης δημιουργίας.

tsas

Ο Άγγελος Φωκιανός είναι ένας νέος Αθηναίος, επιχειρηματίας της γενιάς των 20plus αλλά και ένας επιχειρηματίας της «μιας ιδέας» -αρκεί εκείνη να βρει ανταπόκριση και να «δέσει» το ακροατήριο και πάνω σε αυτό να «χτίσει» την επιτυχία της.

jghmvew

Το Park your Cinema επιστρέφει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με αφιέρωμα σε κλασικές κωμωδίες και αγαπημένες παιδικές ταινίες