Τα αδέλφια, η εταιρεία και το τεστ

2bullMeDiTherapy

Πρώτος στόχος της 2bullMeDiTherapy είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής που είναι το μοναδικό διαγνωστικό τεστ αίματος που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ανίχνευση ανευρύσματος

Ο τίτλος της εταιρείας παραπέμπει στο επίθετο του ιδρυτή της και την συνδέει με το είδος της δραστηριότητας της. Η 2bullMeDiTherapy – μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιοτεχνολογίας- αποτυπώνει πέραν όλων των άλλων το στοιχείο της ταυτότητας του ιδρυτή αλλά και του συμπαραστάτη- συνεργάτη αδελφού. Ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Σταύρος Τούμπουλης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο μεγαλύτερος αδελφός Ιωάννης Τούμπουλης – αντιπρόεδρος και CTO στην εταιρεία- παραστέκεται αλλά και συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα. Ο ίδιος είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Αθήνας – στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.

Τον βασικό πυρήνα της εταιρείας συμπληρώνει ο Δημήτρης Κάνιστρας, χημικός μηχανικός από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας που κρατά την ευθύνη του CEO.

Οι συστάσεις της εταιρείας γίνονται από τους ίδιους στο μικρό ενημερωτικό σημείωμα που φιλοξενείται στο site του egg – enter•grow•go, στο οποίο συμμετέχουν ενεργά στον τρέχοντα κύκλο του προγράμματος (εκπρόσωποι της εταιρείας μετέχουν της αποστολής των 12 εταιρειών/ομάδων στο Ισραήλ). Οι συστάσεις: «Σκοπός της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων διαγνωστικών και θεραπευτικών παρεμβάσεων.

Πρώτος στόχος της είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής.

Πρόκειται για το μοναδικό διαγνωστικό τεστ αίματος που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ανίχνευση ανευρύσματος. Έχει διαγνωστική και προγνωστική αξία και είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης της νόσου (follow up).

H αξιοπιστία του τεστ είναι πολύ υψηλή. Σε συνδυασμό με την ευκολία και την ταχύτητα που παρέχει η διενέργεια ενός τεστ αίματος μπορεί να αντικαταστήσει σε μεγάλο ποσοστό τις εξετάσεις που γίνονται με τις υπάρχουσες διαγνωστικές μεθόδους απεικόνισης ανευρύσματος, όπως ο υπέρηχος, η μαγνητική και αξονική τομογραφία. Μπορεί να γίνεται και προληπτικά για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

babounis

«Το Σάββατο του Παραγωγού», μια πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη των τοπικών αγροτικών προϊόντων, την ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες της γεωργικής παραγωγής και την προβολή της Μεσογειακής ∆ιατροφής ως σύγχρονου τρόπου υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, συνεχίζεται και το 2019, για 4η χρονιά στο φιλόξενο σπίτι της Ελληνικής Εταιρείας στη Πλάκα!

kalyma

Οι διοργανωτές παρουσίασαν τα poster του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, τα οποία σχεδίασε η Ιφιγένεια Βασιλείου με τους συνεργάτες της Αφροδίτη Σπυροπούλου και Ευτυχία Βλάχου

maltezos

Επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Εστίας το εξαντλημένο βιβλίο του Πέτρου Στ. Mακρή-Στάϊκου για τη στυγερή δολοφονία του Κίτσου Μαλτέζου από τους πρώην συντρόφους του στην κατοχική Αθήνα

cocoowa

Ο φωτογράφος & Chocolatier Γιώργος Ζαρζώνης με την Cocoowa Wild Chocolate από την Θεσσαλονίκη φτιάχνει με τα χειροποίητα προϊόντα του εξ αρχής μια δική του καινούργια αγορά αποκλειστικά και μόνο για συλλέκτες σοκολατένιας ηδονής

asteriou

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του Χρήστου Αστερίου διαβάζω: « “Η θεραπεία των αναμνήσεων” είναι ένα μυθιστόρημα για την τζαζ, το χιούμορ, τη δύσκολη σχέση πατέρα-γιου, τη μετανάστευση στην Αμερική, τα γηρατειά, τη λειτουργία της μνήμης και την ελευθερία επιλογής απέναντι σε οικογενειακούς, εθνοτικούς και κοινωνικούς καταναγκασμούς. Κυρίως, όμως, είναι ένα βιβλίο για την αναζήτηση ταυτότητας και τα καλά κρυμμένα μυστικά του καθενός μας»

xytra

Παιδικό θέατρο για παιδιά από 2 ετών εμπνευσμένο από παραδοσιακό Ιρλανδικό παραμύθι