Έχεις οικόπεδο, κήπο ή ταράτσα; Spaceprk

Έχεις οικόπεδο, κήπο ή ταράτσα; Spaceprk

Η νέα πλατφόρμα διάθεσης χώρων είναι ελληνικής σύλληψης

spaceprk
Ψάχνετε χώρο για πάρτι ή για κάποια κοινωνική εκδήλωση και σας βγαίνει ο κούκος αηδόνι;
Αναζητάτε μέρος για σεμινάριο ή εργαστήριο στη φύση;
Ταράτσα με ωραία θέα για μια πριβέ πρόσκληση ή κήπο για δεξίωση;
Μήπως έναν χώρο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για ένα γύρισμα ή μια φωτογράφιση;

Κλείσιμο
Η νέα πλατφόρμα Spaceprk είναι μια ελληνική σύλληψη και σου βρίσκει τη λύση. Πρόκειται για μια πλατφόρμα διάθεσης χώρων που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να διαθέσουν το οικόπεδο, τον κήπο (με το σπίτι ή χωρίς) ή την ταράτσα τους με βραχυχρόνια μίσθωση, κερδίζοντας χρήματα εύκολα και γρήγορα.

«Η ιδέα προέκυψε όταν η αδερφή μου ήθελε να οργανώσει τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Δεν της άρεσαν οι συμβατικοί χώροι, έτσι έψαχνε να βρει κάτι διαφορετικό και εναλλακτικό. Τελικά το πάρτι έγινε σε έναν δικό μας ανοιχτό χώρο που έχουμε στην εξοχή, και έμειναν όλοι τόσο πολύ ικανοποιημένοι που αυτό μου κίνησε την περιέργεια να το ψάξω περισσότερο επιχειρηματικά», μας εξηγεί η Ζέτα Νικολακοπούλου που εμπνεύστηκε το “Airbnb των ανοιχτών χώρων.
spaceprk-1

«Πηγαίνοντας ένα ταξίδι στο Τορόντο για ένα μήνα, άρχισα να παρατηρώ το πόσο σημαντικό είναι να είσαι κοντά στη φύση και πόσο μεγάλη αξία δίνουν άλλοι λαοί στους εξωτερικούς χώρους. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε καταπληκτικό κλίμα και τις περισσότερες μέρες του χρόνου μπορούν να γίνουν πολλές δράσεις και εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους», υποστηρίζει.

Πράγματι, η πλατφόρμα Spaceprk έκανε αίσθηση στην αγορά τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε λειτουργική. Οι ενοικιαζόμενοι χώροι κατανέμονται σε κατηγορίες βάσει της χρήσης τους. Πάρτι ή φεστιβάλ, Προωθητικές ενέργειες, διαφήμιση, φωτογραφήσεις και μόδα, γάμοι, γύρισμα ταινιών, παιδικά πάρτι, Glamping (Glam Camping)/ διακοπές και εργαστήρια στη φύση… Ο καθένας μπορεί μέσω της πλατφόρμας του Spaceprk να βρει και να κάνει online κράτηση και πληρωμή στο χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Και όσο για τη διαδικασία; Είναι πανεύκολη! Απλά μπες στο spaceprk.com, δημιούργησε το προφίλ σου, καταχώρησε το χώρο σου και γίνε ένας επιτυχημένος host! Δείτε περισσότερα στη σελίδα στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης