Χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική μαγεία

Χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική μαγεία

Ένα κανάλι αφιερωμένο στην αγαπημένη γιορτή των παιδιών κάθε ηλικίας

Χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική μαγεία
Τα Χριστούγεννα είναι, ομολογουμένως, η πιο αγαπημένη περίοδος των παιδιών - και όχι μόνο. Όλοι τα περιμένουμε κάθε χρόνο, προκειμένου να μοιραστούμε με αυτούς που αγαπάμε ποιοτικό και πολύτιμο χρόνο, να ανταλλάξουμε δώρα, ευχές, φιλιά. Αν και Δεκέμβρης, τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η πιο «ζεστή» περίοδος του έτους!

Κλείσιμο


Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, η Nova φροντίζει να τα κάνει ακόμα πιο μαγικά με τις πριγκίπισσες της Ντίσνεϋ, τους υπερήρωες και τα οικογενειακά θεάματα - πάντα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας! Το κανάλι των Χριστουγέννων, το Novachristmas HD, έρχεται με τρεις ταινίες κάθε βράδυ, από τις 18:30 έως τις 00:30, από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου.



Από το Novachristmas θα παρελάσουν πριγκίπισσες, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Μικρή Γοργόνα, η Ωραία Κοιμωμένη και η Πεντάμορφη, μέσα από 11 κλασσικές ταινίες κάθε βράδυ στις 20:30, αλλά και γνωστοί υπερήρωες όπως οι Fantastic Four, οι φύλακες του Γαλαξία και τα Χελωνονιτζάκια. Το καθημερινό μενού του καναλιού συμπληρώνουν οικογενειακές ταινίες και χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες όπως οι “The holiday tree” και “The Christmas Sheperd”.



Τα γιορτινά τους όμως θα φορέσουν και τα κανάλια Novacinema, αλλά και το Novalifε, με αγαπημένες ταινίες όπως οι “Christmas in Conway”, “Northpole”, “One Christmas Eve”, “The Christmas Spirit”, “Angels and Ornaments”, “The Christmas Secret”, “Merry Ex-Mas” και “Christmas under Wraps”. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έρχεται «Η Τίνκερ Μπελ και το τέρας του ποτέ», ενώ λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου θα παρουσιαστεί μία ανασκόπηση των πιο επιτυχημένων ταινιών του 2015. Θα περιλαμβάνει ιδιαίτερες συνεντεύξεις αγαπημένων ηθοποιών, στιγμιότυπα από τα βραβεία του 2015, σκηνές από ταινίες που έσπασαν τα ταμεία, hot stars του Hollywood που ξεχώρισαν και μία πρώτη γεύση από τις ταινίες που έρχονται τη νέα χρονιά! Οσο για την Πρωτοχρονιά, έρχεται η μαγική πρεμιέρα «Σταχτοπούτα» με τη Λίλι Τζέιμς και την Κέιτ Μπλάνσετ. Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν θα είναι… Nova!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης