Ακόμα πιο δυνατή Lamborghini Urus

Urus_boi_3

Η Lamborghini εξετάζει όλες τις προοπτικές για να παρουσιάσει μια ακόμα πιο ακραία από την άποψη των επιδόσεων, Urus. Στοιχεία από το πρωτότυπο ST-X θα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά.

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε προς τα τέλη της περασμένης χρονιάς, το ST-X, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για να «χτιστεί» η πιο δυναμική έκδοση της Lamborghini Urus. Μια έκδοση που θα βασίζεται σε δύο χαρακτηριστικά, με τον περιορισμό του βάρους και την αύξηση της ισχύος να είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία για τη διαφοροποίηση. Ο επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Τεχνολογίας, Maurizzio Reggiani, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να επεξεργάζεται την περίπτωση της παρουσίασης ενός αυτοκινήτου παραγωγής που θα βασίζεται στο πρωτότυπο ST-X.Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν, είναι αυτό που θα περιλαμβάνει την Urus και τα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου ST-X που αρχικά είχε προορισμό τις πίστες και μόνο- μια και αφορούσε στην competition έκδοση του μοντέλου. Σε εκείνη την περίπτωση οι τεχνικοί είχαν πετύχει περιορισμό του βάρους κατά 25%, με το συνολικό απόβαρο του αυτοκινήτου να είναι μόλις πάνω από τα 1.600 κιλά. Το πρωτότυπο είχε twin turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων, με την έκδοση παραγωγής να αναμένεται να φτάνει σε απόδοση τους 641 ίππους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Χ5_03

Aνετη, ευρύχωρη, φιλόξενη και με όλα τα κομφόρ. Η BMW Χ5 ανέκαθεν έφευγε από την πραγματικότητα της «ρόδας» και πήγαινε τιμολογιακά στην κατηγορία των ακινήτων. Η νέα γενιά της, ούσα πιο μεγάλη από ποτέ και πιο άνετη, παίζει ανταγωνιστικά απέναντι και στους καλύτερους ξενώνες. Παραδοσιακούς και μη.

308_03

Στη Peugeot δεν σταματούν να διυλίζουν τον κώνωπα ανακατεύοντας δημιουργικά τη γκάμα του 308. Απώτερος σκοπός η ανάδυση του ιδανικού στα μικρομεσαία οικογενειακά, που εκτός των άλλων, επισκέπτεται σπάνια πρατήρια ανεφοδιασμού...

3
fiatpanda_crash_test1

Ο EuroNCAP συνεχίζει ακάθεκτος τις δοκιμές των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν σήμερα. Τα οχήματα που υποβάλλει στα γνωστά crash test, πολλά. Πρόσφατα, όμως, τα αποτελέσματα ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς αυτοκινήτου στην Ελλάδα, προβληματίζουν…

vettel

Ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις σχετικά με την ένσταση της Ferrari, μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που τιμωρήθηκε στον Καναδά ο Sebastian Vettel.

Maserati-chariatis-1000a

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Maserati, η ιταλική φίρμα, που δεν περνά και την καλύτερη οικονομική της περίοδο, δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, το οποίο να τοποθετείται σε μικρότερη κατηγορία από την αντίστοιχη της Levante.

5