Πότε θα έρθει το νέο Type R στα μέρη μας;

Πότε θα έρθει το νέο Type R στα μέρη μας;

Η διετής αναμονή για τη νέα γενιά του κορυφαίου Civic τελειώνει σε μερικούς μήνες.

Πότε θα έρθει το νέο Type R στα μέρη μας;
Το νέο Type R περνά τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης και τον Μάρτιο θα είναι έτοιμο για να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι πληροφορίες του C+S αναφέρουν ότι στην Ελλάδα το Civic Type R θα φθάσει τον Αύγουστο, ανεβάζοντας κι άλλο τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού!

Το εικονιζόμενο Type R είναι η έκδοση προ-παραγωγής που εμφανίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι. Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα διαφέρει σημαντικά, διατηρώντας τον άγριο χαρακτήρα που συνοδεύει κάθε γενιά του «καυτού» Civic. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το χρόνο του Honda στο Νίρμπουργκρινγκ, στην άτυπη μονομαχία για το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο hatch. Αυτή τη στιγμή, το ρεκόρ βρίσκεται στα χέρια της Renault με το Megane RS 275 Trophy-R (7:54.36).

Ως γνωστόν, το νέο Civic Type R εφοδιάζεται με το 2λιτρο turbo i-VTEC, ο οποίος αποδίδει περισσότερα από 280 PS, ίσως η ισχύς του να αγγίζει και τα 300 PS. Είναι τεχνολογίας Euro 6, περιστρέφεται έως τις 7.000 rpm και η ροπή του περνά στους εμπρός τροχούς αποκλειστικά μέσω 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. 

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης