Ένα Lexus με ισχύ 2.700 ίππων

Ένα Lexus με ισχύ 2.700 ίππων

Η Lexus βάζει την σφραγίδα της πολυτέλειας και της άνεσης σε ένα υπέροχο σκαρί 20 μέτρων.

240322152905_Lexus-LY680-Yacht-1

Η Lexus αποτυπώνει την αγάπη της προς το υγρό στοιχείο, παρουσιάζοντας το LY 680, που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των πολυτελών motor yachts, όντας μια βελτιωμένη έκδοση του προκατόχου του, LY 650.

Αντλώντας έμπνευση από τον αναγνωρισμένο σχεδιασμό του LY 650, το LY 680 διαθέτει μια μεγάλη γέφυρα και πλατφόρμα κολύμβησης, με αυξημένους τόσο τους χώρους χαλάρωσης όσο και τους χώρους αναψυχής.


Η υπερυψωμένη κατά 1.400 χλστ γέφυρα προσφέρει άφθονο χώρο για διάφορες δραστηριότητες, όπως έναν ευρύχωρο καναπέ-σαλόνι και μια ψησταριά μπάρμπεκιου.

Η επιμηκυμένη πλατφόρμα κολύμβησης στο πίσω μέρος, που επεκτείνεται κατά 70 εκατοστά, διευκολύνει τη στάθμευση σκαφών και παρέχει περισσότερο χώρο για την απόλαυση του ωκεανού.

Με μήκος που φτάνει τα 20,66 μέτρα το LY 680 τροφοδοτείται από δύο κινητήρες Volvo Penta IPS, οι οποίοι διατίθενται σε δύο αποδόσεις, 1.050 ή 1.350 ίππων για κάθε μονάδα, παρέχοντας συνδυασμένη ισχύ έως και 2.700 ίππων.

Η Lexus τονίζει τη ευελιξία του σκάφους, την εξαιρετική άνεση κατά την οδήγηση και την αθόρυβη λειτουργία, χαρακτηριστικά που είναι τυπικά για σκάφη αυτού του διαμετρήματος.

Κλείσιμο
Το εσωτερικό του LY 680 παραμένει πολυτελές και ευρύχωρο, διαθέτοντας μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και ένα άνετο καθιστικό στο κύριο επίπεδο, με πρόσθετο χώρο διαβίωσης και μια κύρια κρεβατοκάμαρα κάτω από το κατάστρωμα.

Συνολικά, το σκάφος διαθέτει τρία δωμάτια με διαρρύθμιση για έως και έξι κρεβάτια, προσφέροντας το ιδανικό καταφύγιο στη θάλασσα.

Αποκλειστικά διαθέσιμο για παραγγελία στην Ιαπωνία μέσω της Toyota Marine και επιλεγμένων αντιπροσώπων, η παραγωγή του LY 680 θα γίνεται από το ναυπηγείο Horizon Group, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται την άνοιξη του 2026.

Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή του, αναμένεται να είναι αντίστοιχη με το προηγούμενο μοντέλο, η τιμή του οποίου κυμαινόταν γύρω στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων ή διαφόρων εξτρά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης