Σε διαδικασία ανανέωσης το Hyundai i20 N

Σε διαδικασία ανανέωσης το Hyundai i20 N

Η Hyundai εξελίσσει ήδη την ανανεωμένη γενιά της κορυφαίας έκδοσης της γκάμας i20, η οποία φέρει τα διακριτικά «N».

230124093945_Hyundai-i20-N_I

Η εμπειρία του Albert Biermann, ως Πρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης (R&D) του Oμίλου Hyundai-KIA, ήταν σημαντική τόσο για την εταιρεία όσο και στις διάφορες εκδηλώσεις τής Hyundai.

Μία από αυτές πραγματοποιήθηκε το 2022 στην Αυστραλία και αφορούσε στο φεστιβάλ των φίλων των μοντέλων τής Hyundai N οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πίστα του «Bend Motorsport Park». Εκεί βρέθηκε και ο Biermann ο οποίος μίλησε τόσο με τους παριστάμενους που συμμετείχαν στην εκδήλωση όσο και στους δημοσιογράφους


Σε σχετική ερώτηση, ο Γερμανός στην καταγωγή απάντησε ότι η Hyundai ετοιμάζει το επανασχεδιασμένο i20. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα εξακολουθήσει να είναι το ίδιο “σκληροπυρηνικό” όπως και τώρα».

Όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Albert Biermann δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για ποιες θα είναι οι αλλαγές στο αυτοκίνητο, τόσο αισθητικά όσο και σε ενδεχόμενη διαφοροποίηση στον κινητήρα του, στην απόδοση αυτού όσο και στις επιδόσεις.
Κλείσιμο

Θυμίζουμε ότι το i20 N διαθέτει τον κινητήρα 1.6 T-GDi, ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και η μέγιστη ροπή του φτάνει τα 304 Nm. Η Hyundai ανακοινώνει ότι το αυτοκίνητο επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά του φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης