Η τεχνητή νοημοσύνη σχεδιάζει τις ζάντες της Audi

Η τεχνητή νοημοσύνη σχεδιάζει τις ζάντες της Audi

Η Audi, έθεσε σε λειτουργία ένα πρόγραμμα σχεδιασμού για τις ζάντες των μοντέλων της το οποίο θα βασίζεται στη χρήση λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης.

Audi_AI_design
Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι της Audi δημιούργησαν το δικό τους πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο ονομάζεται «FelGAN» και θα χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάζονται οι τροχοί στα νέα μοντέλα της εταιρείας.
Στόχος τους είναι να επωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία και να δημιουργήσουν τροχούς οι οποίοι θα έχουν τη δική τους ταυτότητα και θα ταιριάζουν περισσότερο με αυτή αλλά και τον εν γένει χαρακτήρα των καινούργιων μοντέλων της Audi.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας, η τεχνητή νοημοσύνη θα συνδράμει τους σχεδιαστές της στο έργο της και δεν θα τους αντικαταστήσει. Το σύστημα πήρε τη ονομασία «FelGAN» από τη γερμανική λέξη «felge» («ζάντα») και τα αρχικά «GAN» της τεχνολογίας Παραγωγικών Αντιπαλικών Δικτύων («Generative Adversarial Networks») η οποία χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να «μαθαίνει» και να δημιουργεί.
Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό, οι σχεδιαστές θα βλέπουν τα αποτελέσματα του συστήματος και θα εμπνέονται από αυτά για να δημιουργούν οι ίδιοι, τελικά, τη μορφή των τροχών που θα διαθέτουν τα καινούρια μοντέλα της Audi.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης