H Mercedes-Benz εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα για τα μοντέλα «EQ»

H Mercedes-Benz εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα για τα μοντέλα «EQ»

Στην Ιαπωνία λειτουργεί ήδη το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα της Mercedes-Benz με αποκλειστική διάθεση των ηλεκτρικών της μοντέλων EQ.

221207100015_Mercedes-EQ-44

Εδώ και μήνες η Mercedes-Benz ετοίμαζε την πρώτη της έκθεση αφιερωμένη στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της. Η σειρά EQ αριθμοί ήδη 5 από αυτά και οι Γερμανοί έχουν βάλει στόχο να την λανσάρουν ως μια υπομάρκα της εταιρείας με το αστέρι.

Και όμως η Mercedes-Benz επέλεξε την ιαπωνική πόλη της Γιοκοχάμα για να κάνει το πρώτο βήμα. Το κατάστημα είναι βασισμένο στην αισθητική των ηλεκτρικών EQ με έντονους μαύρους και μπλε χρωματισμούς, ενώ συνδυάζεται άψογα η πολυτέλεια με την τεχνολογία.

Εντός της έκθεσης μπορεί να βρει κανείς όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας όπως τις EQA, EQB, EQC, EQE και EQS, τα οποία ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει ή ακόμα και να ενοικιάσει για να αποφασίσει καλύτερα ποιο του ταιριάζει. Παράλληλα, στο χώρο του καταστήματος μπορεί να βρει κανείς τους ταχυφορτιστές Chademo και να ενημερωθεί για τα σημεία φόρτισης σε όλη την χώρα.

Παραδόξως η Ιαπωνία είναι ανάμεσα στις χώρες με τις λιγότερες πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Μάλιστα, έρευνα έδειξε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ιαπωνία είναι λιγότερα από τους φορτιστές που υπάρχουν, ενώ οι ετήσιες πωλήσεις του 2021 είναι λιγότερες από τις πωλήσεις που αντιστοιχούν στον Δεκεμβρίου 2021 για την αγορά της Μεγ. Βρετανίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης