Η Bugatti έμπορος μεταχειρισμένων

Η Bugatti έμπορος μεταχειρισμένων

Η Bugatti θέλοντας να διευκολύνει την αγορά μεταχειρισμένων μοντέλων της, προσφέρει μια νέα υπηρεσία στους υποψήφιους πελάτες της.

220922145806_Bugatti-Metaxeiro-Certified-5
Το πρόγραμμα διάθεσης των μεταχειρισμένων, είναι σχεδιασμένο για να απομακρύνει μέρος του άγχους από την αγορά κάποιας Chiron αλλά και Veyron που έχει «γράψει χιλιόμετρα» με άλλον ιδιοκτήτη. Δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης της κατάστασης του αυτοκινήτου με τον πλέον επίσημο τρόπο, ενώ από τη διαδικασία δε λείπει και μια εγγύηση περιορισμένης χρονικής διάρκειας (μικρότερη από αυτή που έχουν τα καινούργια αυτοκίνητα) από την ίδια την εταιρεία.

H εγγύηση αυτή καλύπτει όλα τα εξαρτήματα και την εργασία για μηχανικά, ηλεκτρικά, θέματα που έχουν να κάνουν με πιθανή εμφάνιση σκουριάς αλλά και με τη βαφή του αυτοκινήτου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BugattiHendrik Malinowski.



Και συνέχισε να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός λέγοντας σχετικά πως «το νέο μας πρόγραμμα Certified Pre-Owned δίνει τη δυνατότητα σε όποιους θέλουν να απολαύσουν την ασύγκριτη τελειότητα των Veyron και Chiron, να το κάνουν έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας,  έτσι όπως μόνο εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Bugatti μπορούν να προσφέρουν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης