Η Honda αποκαλύπτει το νέο ZR-V

Η Honda αποκαλύπτει το νέο ZR-V

Η νέα προσθήκη στη γκάμα της Honda ακούει στο όνομα ZR-V και πρόκειται για ένα μεσαίο SUV που παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία και πιθανότατα θα δούμε και στην Ευρώπη.

honda_zr-v
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου CR-V για την αγορά της Βορείου Αμερικής οι Ιάπωνες της Honda ξαναχτυπούν ανακοινώνοντας το ZR-V για την ιαπωνική αγορά.
Όπως συνηθίζουν αρκετές ιαπωνικές εταιρίες παρουσιάζουν πρώτα τα μοντέλα τους για την εγχώρια τους ή την αμερικανική αγορά και μετά από μήνες την εκδοχή για την πιο απαιτητική αγορά της Ευρώπης.
Εδώ βλέπετε το ολοκαίνουργιο ZR-V που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και εμπορικά θα πλασαριστεί πάνω από το HR-V και κάτω από το CR-V. Σχεδιαστικά μπορούμε να διακρίνουμε μία σύνθεση του στιλ από το υπάρχοντος HR-V με τους προβολείς του νέου Civic. Πάντως, η μάσκα είναι μικρότερη σε μέγεθος από του HR-V και η όψη του μοντέλου πιο σπορ, ενώ το ίδιο ισχύει και για το πίσω μέρος με την οροφή να έχει μία έντονη κλίση και τα φωτιστικά σώματα να συμπληρώνουν ένα ισορροπημένο σύνολο.

Στο δεξιοτίμονο εσωτερικό (μην ξεχνάτε πως μιλάμε για την αγορά της Ιαπωνίας) επικρατεί μία μίνιμαλ αύρα που μας παραπέμπει στο HR-V και το Civic. Έτσι, συναντάμε δύο οθόνες (μία «ελεύθερη» touch-screen και μία ως ψηφιακό πίνακα), το διακόπτη για την επιλογή της κίνησης (αντί για τον παραδοσιακό επιλογέα) και την χαρακτηριστική ζώνη με το πλέγμα που διατρέχει το ταμπλό.
Στο θέμα των κινητήρων λογικά θα δούμε στην Ευρώπη μία από τις δύο (ή και τις δύο;) εκδόσεις e:HEV. Επικρατέστερη θα είναι δίλιτρη έκδοση που γνωρίζουμε από το Civic αφού μπορεί να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από την 1.5 και ταυτόχρονα να υποστηρίξει και τετρακίνηση. Περισσότερα θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης