Οι νέες BMW X1 και iX1

Οι νέες BMW X1 και iX1

Η νέα γενιά του compact SUV της BMW έκανε δειλά την εμφάνιση της στο διαδίκτυο. Μαζί και η ηλεκτρική έκδοση.

BMW-iX1-1
Κοντά στα πρότυπα των μεγαλύτερων BMW θα είναι και η εμφάνιση των X1 και iX1. Αυτές ξεχωρίζουν για την επιβλητική μάσκα με την χαρακτηριστική εισαγωγή, το τετραγωνισμένο και σπορ εμπρός τμήμα, αλλά και τις κομψές χειρολαβές όπως και στις πιο premium προτάσεις των Βαυαρών.

Τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένα και προσδίδουν κομψότητα, ενώ και στο εσωτερικό 
έχουν περάσει όλα τα hi-tech καλούδια από τη ναυαρχίδα της εταιρείας. Ξεχωρίζει η κυρτή οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και οι M πινελιές στο δερμάτινο τιμόνι με τις δεκάδες λειτουργίες.



Η αμιγώς ηλεκτρική iX1 αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της BMW στα mainstream ηλεκτρικά SUV. Αυτή αποδίδει από 268 εώς 312 ίππους, ανάλογα τις ανάγκες του οδηγού όταν χρειάζεται πχ να πραγματοποιήσει ένα γρήγορο προσπέρασμα (χάρη σε έναν επιπλέον ηλεκτροκινητήρα που μπορεί να δώσει επιπλέον ισχύ για λίγο). Εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 64,7 kWh και είναι σε θέση να φορτίσει από 10-80% σε μόλις 29 λεπτά της ώρας (μέχρι 130 kW). Η iX1 διαθέτει δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και υπόσχεται αυτονομία 438 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

Δεδομένη βέβαια θεωρείται ήδη και η παρουσία των PHEV εκδόσεων, καθώς και της κορυφαίας M35i με δίλιτρο βενζινοκινητήρα και απόδοση 300 και πλέον ίππων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης