Το Lexus UX αναβαθμίζεται

Το Lexus UX αναβαθμίζεται

Το SUV μοντέλο της Lexus μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης, τόσο αισθητικής, όσο και ουσιαστικής.

220516102902_2023-lexus-ux

Το compact διαστάσεων ιαπωνικό SUV γίνεται πιο σύγχρονο με hi-tech παρεμβάσεις και ενίσχυση στο υπάρχον πλαίσιο.

Σε λίγους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους η πιο μοντέρνα εκδοχή του Lexus UX. Το μικρότερο στη γκάμα των SUV της εταιρείας θα είναι πιο δεμένο στο θέμα του πλαισίου με τους Ιάπωνες μηχανικούς να παρεμβαίνουν σε 20 σημεία ενισχύοντας το και αναβαθμίζοντας έτσι τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Αντίστοιχα σε συνεργασία με την Yamaha εξέλιξαν την ανάρτηση τοy, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και το κράτημα, εστιάζοντας κυρίως στην έκδοση UX Sport.

Το γενικότερο update του Lexus UX περιλαμβάνει νέο infotainment με οθόνη αφής 8 και 12,3 ιντσών με καλύτερη ανάλυση και ευκολότερη συνδεσιμότητα στα Apple CarPlay και Android Auto. Τα ηλεκτρονικά συστήματα θα είναι αντίστοιχα αναβαθμισμένα και περισσότερα, ενώ έχουν προστεθεί και δύο επιπλέον θύρες USB. Οι άνθρωποι της Lexus ασχολήθηκαν και με το να βελτιώσουν την αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης για το οποίο δεν υπήρχαν και οι καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τα νέα ελαστικά της Bridgestone υπόσχονται αθόρυβη κύλιση και οικονομία καυσίμου.

Η έκδοση UX Sport αναμένεται να είναι η πλουσιότερη και πιο ενδιαφέρουσα με τα αλουμινένια πεντάλ να αποτελούν ένα μικρό highlight μαζί με τα σπορ καθίσματα και τα λογότυπα F Sport. Το υβριδικό UX εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 184 ίππων και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμο πιθανότατα στα τέλη του καλοκαιριού με τιμή αγοράς κοντά στις 35.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης