Βραβεία για το Hyundai Ioniq

Βραβεία για το Hyundai Ioniq

Τo νέo αμιγώς ηλεκτρικό Ioniq5 αλλά και το MPV Staria κατακτούν βραβεία στην κατηγορία τους.

Hyundai-IONIQ5-1

Η Hyundai ανακοίνωσε την κατάκτηση πολλαπλών διακρίσεων στα βραβεία Good Design 2021, με τα μοντέλα Ioniq 5 και Staria να κατακτούν ηγετική θέση στην κατηγορία των μεταφορών.

Η φίρμα θριάμβευσε και σε άλλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών μέσων, των οικιακών, των εφαρμογών για κινητές συσκευές και της γραφιστικής.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να ξεχωρίζουν αυτά τα πολύ σημαντικά οχήματα και οι καινοτομίες που διαθέτουν στα βραβεία Good Design» δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head του Global Design Center της Hyundai.

Το Ioniq 5 είναι το μεσαίου μεγέθους crossover όχημα της Hyundai που είναι κατασκευασμένο σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Τα χαρακτηριστικά παραμετρικά pixels της Hyundai στα φωτιστικά σώματα του οχήματος παρέχουν ένα ξεχωριστό, μοντέρνο στυλ ενώ αντιπροσωπεύουν τη διαχρονική σχεδιαστική αξία του.



Το «Living Space» ως κυρίως θέμα του εσωτερικού του, αναδεικνύεται κυρίως από το Universal Island, μια κινητή κεντρική κονσόλα και ένα επίπεδο δάπεδο όπου αποθηκεύονται οι μπαταρίες.
Πολλά από τα σημεία επαφής στο εσωτερικό του οχήματος, όπως καθίσματα, επένδυση κεφαλής, επένδυση θυρών, δάπεδο και υποβραχιόνιο, είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αντανακλώντας τη δέσμευση της Hyundai για ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους.

Τέλος, το Staria, αποτελεί μέλος της γκάμας οχημάτων πολλαπλών χρήσεων (MPV) της Hyundai και διαθέτει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό που παραπέμπει σε διαστημόπλοιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης