Νέο λογισμικό στο VW Golf

Νέο λογισμικό στο VW Golf

Λύση στα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί από ιδιοκτήτες στο σύστημα infotainment και στην οθόνη αφής.

VW-Golf-Infotainment-Upgrade-1
Αυξάνοντας την υπολογιστική ικανότητα του επεξεργαστή αλλά και κάποιες επιπλέον επεμβάσεις, η VW αναβαθμίζει το σύστημα infotainment του Golf.

Είχαν παρατηρηθεί κάποιες «καθυστερήσεις» στην απόκριση του συστήματος infotainment τις οποίες τώρα η γερμανική εταιρία διορθώνει. Το σύστημα ψυχαγωγίας MIB3 που φαινόταν να ανταποκρίνεται αργά σε ορισμένες περιπτώσεις. Για να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα, η VW ανακοίνωσε μια αναβάθμιση υλικού και λογισμικού για νέα οχήματα, η οποία θα κάνει το σύστημα να ανταποκρίνεται ταχύτερα, βελτιώνοντας παράλληλα τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου.



Το hardware αποκτά ένα πιο ισχυρό System on Chip (SoC) με τετραπύρηνο επεξεργαστή, χάρη στον οποίο εξασφαλίζεται 25% αύξηση της υπολογιστικής ικανότητας, μαζί με μια νέα κάρτα γραφικών η οποία έχει τριπλάσια απόδοση από εκείνη που είχε τοποθετηθεί στην αρχή (2019), η VW λέει πως οι χρήστες του συστήματος θα έχουν στη διάθεσή τους ταχύτερη απόκριση από το σύστημα. Αυτό φαίνεται πολύ έντονα και στην πλοήγηση που θα εμφανίζει αποτελέσματα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα μετά την πληκτρολόγηση του επιθυμητού προορισμού.

Άλλη σημαντική αναβάθμιση είναι η νέα λειτουργία φωνητικού ελέγχου που ανταποκρίνεται έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορα από πριν. Θα κατανοεί επίσης ελεύθερα διατυπωμένες φράσεις όπως «Κρυώνω», έχει τη δυνατότητα να κάνει ερωτήσεις  και να αναγνωρίζει εάν ο οδηγός ή ο συνοδηγός μιλάει για να προσαρμόσει ανάλογα τη θερμοκρασία της καμπίνας ρυθμίζοντας τον κλιματισμό. Έτσι ο φωνητικός έλεγχος βελτιώθηκε σε ποσοστό 95%.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης