Ανακατατάξεις στη Ferrari

Ανακατατάξεις στη Ferrari

Ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρείας, Benedetto Vigna, προβαίνει σε ριζικές ανακατατάξεις.

Benedetto-vigna-ferrari-ceo-1

Στο επίκεντρο του 52χρονου CEO βρίσκονται τρία ανώτερα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Ferrari, με την παρουσίαση των διαδόχων τους να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου.


Επίσης, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν οι Nicola Boari (Brand Diversification Officer), Michael Leiters (Chief Technology Officer) και Vincenzo Regazzoni (Chief Manufacturing Officer).


«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Michael, τον Nicola και τον Vincenzo για την πολύτιμη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στην ηγεσία και την ανάπτυξη της Ferrari. Χάρη στις προσπάθειές τους είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τις πολλές νέες ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας καθώς χτίζουμε την επόμενη εποχή της εξαιρετικής εταιρείας μας»,
 ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna.



Το νέο διοικητικό σχήμα θα στελεχωθεί από  άλλους υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι θα προαχθούν, αλλά και μέσω εξωτερικών προσλήψεων που θα πραγματωθούν μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.


Η Ferrari θεωρεί απαραίτητες τις συγκεκριμένες κινήσεις αφού «θα προωθήσουν περαιτέρω την καινοτομία, θα βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες και θα ενδυναμώσουν τη συνεργασία τόσο στους κόλπους της εταιρείας όσο και με τους εταίρους». 

Υπομονή λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι προκειμένου να δούμε εάν αυτές οι ανακατατάξεις θα αποφέρουν τελικά καρπούς στην ιταλική φίρμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης