Διακοπές με αυτοκίνητο: Η έξυπνη επιλογή

Διακοπές με αυτοκίνητο: Η έξυπνη επιλογή

Τώρα που τα θέματα της δημόσιας υγείας βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος κάθε ανθρώπου, οι διακοπές με το δικό μας αυτοκίνητο προβάλλουν ως μια εξαιρετική λύση, ασφαλής, οικονομική αλλά και συναρπαστική.

cartrave
Οι αλλαγές που βιώσαμε τον καιρό της πανδημίας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης άλλαξαν πολλά στην καθημερινότητα του καθενός, στις κοινωνικές επαφές, στις συναλλαγές, αλλά και στον τρόπο που μετακινούμαστε. Για παράδειγμα, όποτε μπορούμε οι περισσότεροι προτιμάμε το δικό μας όχημα από τα Μέσα Μεταφοράς, γιατί θεωρούμε ότι είναι πιο ασφαλές, αφού αποφεύγουμε έτσι το συνωστισμό, αλλά επίσης σχεδιάζουμε τις διακοπές μας με βάση κάποιους περιορισμούς και παίρνοντας τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας. Στο μυαλό μας είναι τώρα το πώς θα αποφύγουμε πολυσύχναστα μέρη και πώς θα απολαύσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές με όσο γίνεται λιγότερες έγνοιες. Εκεί που άλλοτε το πλοίο ήταν το απόλυτο μέσο διαφυγής προς κάποιο μακρινό νησί, τώρα προκαλεί ανησυχία η συνύπαρξη με τόσους ανθρώπους, όπως επίσης και το αεροπλάνο ή το τρένο. Έτσι, το αυτοκίνητο φαίνεται να προβάλλει ως μια πολύ καλή και ασφαλής λύση, αλλά και κάτι ακόμη: Το αυτοκίνητο μας επιτρέπει να επισκεφτούμε μέρη πιο ασυνήθιστα και πιο απομονωμένα και γίνεται το όχημα ανακάλυψης της ηπειρωτικής χώρας που είναι γεμάτη εναλλαγές και κρύβει μυστικά που μόνο μέσω του οδικού ταξιδιού μπορεί κάποιος να ανακαλύψει.

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ανακάλυψης, μια αυθεντική εμπειρία που εσύ διαμορφώνεις τον χάρτη σου, τους σταθμούς, τα σημεία ενδιαφέροντος. Εσύ επιλέγεις τη μουσική, εσύ αλλάζεις κατεύθυνση, εσύ αποφασίζεις πού θα διανυκτερεύσεις, εσύ αν θα κάνεις μπάνιο στην ερημική παραλία ή αν θα κατασκηνώσεις κάτω από τα δέντρα. Το αυτοκίνητο σου δίνει τόση αυτονομία, όση χρειάζεσαι, για να είσαι εσύ ο βασιλιάς στη σκακιέρα των καλοκαιρινών διακοπών. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι επίσης πιο οικονομικό, ειδικά αν 2-3 άτομα μοιραστούν τα έξοδα. Αφού, λοιπόν, κανονίσουμε τα της άδειάς μας, σε ποιο μέρος και με ποια παρέα θα πάμε ή σε ποιο γεωγραφικό διαμέρισμα θα κινηθούμε, κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο στο αυτοκίνητό μας και παίρνουμε μαζί μας όλο τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε. Το GPS είναι πάντοτε χρήσιμο, αλλά κι ένας οδικός χάρτης σε μορφή περιοδικού θα βγάλει από μέσα σου το πνεύμα του εξερευνητή και θα σε οδηγήσει σε μέρη που ούτε καν είχες φανταστεί, εν πολλοίς αθέατα.

Τι άλλο πρέπει να φροντίσεις; Μα το να δώσεις στο αυτοκίνητό σου την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη και φυσικά την οδική βοήθεια για παν ενδεχόμενο. Στον τομέα αυτό δε χρειάζεται πολλή σκέψη. Η Anytime αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή, τόσο για τις υπηρεσίες και τις καλύψεις που προσφέρει, όσο και για τις value for money παροχές. Και μάλιστα, επιλέγοντας να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου στην Anytime, κερδίζεις 10% έκπτωση σε όλα τα νέα συμβόλαια… Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσεις, ό,τι κι αν κάνεις αυτό το καλοκαίρι, η Anytime συνεχίζει να είναι δίπλα σου και να σου προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα. Ας χαρούμε, λοιπόν, το καλοκαίρι με περισσότερη ασφάλεια και οικονομία και ας εμπιστευτούμε την Anytime, για να είναι κάθε στιγμή του καλοκαιριού, όπως την έχουμε φανταστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης