Το street food της νηστείας: Τι τρώμε στην Αθήνα όταν νηστεύουμε;

Το street food της νηστείας: Τι τρώμε στην Αθήνα όταν νηστεύουμε;

Νηστεία σημαίνει νοστιμιά όχι μόνο όταν μαγειρεύουμε στο σπίτι αλλά και όταν είμαστε έξω και θέλουμε να χορτάσουμε χωρίς να στερηθούμε την απόλαυση.

ΝΕΤ-street_food-nisteia-anoigma
Ευτυχώς ζούμε σε μια πόλη που είναι γεμάτη λαχταριστές επιλογές που θα καλύψουν και με το παραπάνω την πείνα μας αυτές τις ημέρες. Είτε απέχουμε λοιπόν από το κρέας και τα γαλακτοκομικά λόγω Σαρακοστής είτε μας αρέσει να τρώμε-δοκιμάζουμε εναλλακτικές προτάσεις για τα αγαπημένα μας street food η Αθήνα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.


El burro tacos y tequila
Νηστεία χωρίς tacos γίνεται; Δε γίνεται! “No salsa no tacos” που λένε και οι φίλοι μας οι Μεξικανοί και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω περισσότερο και μάλιστα να προσθέσω, ότι για εμένα δεν υπάρχει περίοδος νηστείας χωρίς vegan tacos στο μενού εξόδου. Στην κορυφή, λοιπόν, της λίστας μου το all time classic, Tacos με καλαμαράκι δια χειρός Γιώργου Γεράρδου στο πάντα χαρούμενο και φεστιβαλικό El Burro στο Κουκάκι. Τραγανό και πεντανόστιμο, φρεσκοτηγανισμένο καλαμαράκι «αγκαλιά» με τρυφερό κολοκυθάκι, ζουμερή ντομάτα, μαγειρεμένο λάχανο και ένα έξυπνο twist από φρέσκο ξύσμα λεμονιού. Φυσικά δε ξεχνώ να το συνοδεύσω με γουακαμόλε, που και αυτό εδώ πληροί τις ιδανικές αναλογίες και ένα παγωμένο ποτήρι Margarita λεμόνι για να εξελιχθεί η βραδιά -και η νηστεία- όπως της αξίζει! Λ. Χρ.
Δημητρακοπούλου 102, Κουκάκι, τηλ.: 693 225 6596

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης