Tα διάσημα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ γίνονται vegan
Tα διάσημα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ γίνονται vegan
Νέα vegan εκδοχή για τα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ
Η ΙΚΕΑ ανάμεσα στα άλλα είναι διάσημη και για τα κεφτεδάκια της, τα οποία φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην μείνουν ανεπηρέαστα από τις τάσεις της εποχής και έτσι δημιουργήθηκε και η vegan εκδοχή τους.
Ειδικότερα, κάθε χρόνο η ΙΚΕΑ πουλά πάνω από ένα εκατομμύριο κεφτεδάκια μέσω των εστιατορίων που διαθέτουν τα καταστήματα της και τώρα προτρέπει όλο και περισσότερους πελάτες της να επιλέξουν τη vegan εκδοχή τους.
Σημειώνεται, πως τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η κυκλοφορία τoυ «plant ball»- όπως ονομάζονται τα vegan κεφτεδάκια- στα καταστήματα της Ευρώπης και από Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ειδικότερα, κάθε χρόνο η ΙΚΕΑ πουλά πάνω από ένα εκατομμύριο κεφτεδάκια μέσω των εστιατορίων που διαθέτουν τα καταστήματα της και τώρα προτρέπει όλο και περισσότερους πελάτες της να επιλέξουν τη vegan εκδοχή τους.
Σημειώνεται, πως τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η κυκλοφορία τoυ «plant ball»- όπως ονομάζονται τα vegan κεφτεδάκια- στα καταστήματα της Ευρώπης και από Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα