LIVE

Κορωνοϊός

katsanevas

Μουσουλμάνος ένας στους δύο νέους μέχρι 30 ετών μέσα στην τρέχουσα δεκαετία

Θεόδωρος Κατσανέβας

Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση,η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, η μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική είσοδος υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, μετατρέπει την Ελλάδα όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία όπως οραματίζεται ο πρωθυπουργός αλλά απλά σε Μουσουλμανική κοινωνία.

Αυτό αποδεικνύεται από αδιάσειστα στατιστικά στοιχεία. Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2,5 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι γεννήσεις ήταν λίγο περισσότεροι από τους θανάτους.

Καντάφι : «Θα σας νικήσουμε με τις μήτρες των γυναικών μας»

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου,των πολλών χιλιάδων που Ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι Μουσουλμανάκια. Αλλά στα αμέσως επόμενα χρόνια, η δημογραφική αυτή εικόνα ανατρέπεται καταλυτικά. Πολλές οικογένειες Μουσουλμάνων στέλνουν ασυνόδευτα τα παιδιά τους με την προοπτική να ακολουθήσουν και αυτοί αργότερα. Μουσουλμάνες μητέρες,επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών, ώστε να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και από την ψήφιση του νέου μεταναστευτικού νόμου που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι Μουσουλμανάκια. Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 Μουσουλμάνων μεταναστών. Παίρνοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά,την ειδική προστασία που παρέχεται σε βρέφη και παιδιά αλλοδαπών, τη μαζική είσοδο κατά κύριο λόγο νεαρών μεταναστών, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή στο εξωτερικό νέων Ελλήνων, εκτιμάται ότι μέσα στα μέσα προς το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας, ένας στους δύο νέους μέχρι τριάντα ετών θα είναι Μουσουλμάνοι. Αυτό από μόνο του σηματοδοτεί την προοπτική της πλήρους εθνολογικής ανατροπής στη χώρας μας. Και δικαιώνει τον Καντάφι που είχε προειδοποιήσει την Ευρώπη ότι «θα σας νικήσουμε όχι με βόμβες αλλά με τις μήτρες των γυναικών μας».

Κάθε χρόνο πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη

Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά Μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα. Το γεγονός αυτό από μόνο του, προδικάζει την Ισλαμοποίηση της ομογενοποιημένης μέχρι το πρόσφατο παρελθόν Ελληνικής κοινωνίας.

Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν είναι τίποτε άλλο από Μουσουλμανική κοινωνία. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας που ομνύει στο παραμύθι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τότε τόσο το χειρότερο για την Ελλάδα που αυτοκτονεί. Αλλά οι πολιτικοί μας δυστυχώς ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επόμενες εκλογές παρά για τις επόμενες γενιές.

Η Ελλάδα τελειώνει

Σαν να πηγαίνουν εκδρομή, μάζες Μουσουλμάνων εισβάλουν καθημερινά από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά και οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην Ηπειρωτική χώρα. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα συνολικά για επτά χρόνια, μπορούν να διεκδικήσουν ελληνική υπηκοότητα. Αυτό έχει εφαρμόστηκε και θα εφαρμοστεί για πολλούς περισσότερους στο κοντινό μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει. Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα. Τότε, το σύνολο των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 4 εκ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκ. γερασμένων Ελλήνων. Τότε θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρηκών τους. Έτσι, μαζί με τον Καντάφι, θα δικαιωθεί και ο Οζάλ που έλεγε ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (96)

λεκτικό τρικ

Με ένα λεκτικό τρικ θα καλύψουμε τις χαμένες Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Βόρεια Κύπρο. Αρκεί να αλλοιώσουμε την αλήθεια.

κατσ' ανέβα στον παράδεισο του αιρετικού εβραϊσμού

Δηλαδή εσύ είσαι γνώστης που προσωποποιείς το άπειρο.

Ιολανθη

Το αυγο του Κολομβου: Αν βοηθησουν οι πλουσιες χωρες την αναπτυξη και την δημοκρατικη σταθεροτητα στις χωρες αυτες ελαχιστοι θα ερθουν.

ε

το τέλος της δεξιάς

Πέτρος Μ.

Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ενώ εμείς τώρα το κάνουμε στο όνομα του "ανθρωπισμού". "Ανθρωπιά" απέναντι στο ισλάμ, απέναντι στη "θρησκεία" του μίσους, της διχόνοιας, της μισαλλοδοξίας και του θανάτου. Δεν μπορεί όμως στην Ελλάδα που ο πατέρας αυτοκτονεί αφού δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του, ο συνταξιούχος ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει και ο νέος ξενιτεύεται για να επιβιώσει, εμείς να δίνουμε κατοικία, φαγητό και τώρα χρήματα σε λαθραία εισερχόμενος μουσουλμάνους μετανάστες. Πρώτα θα κοιτάξω τα παιδιά μου και ύστερα τα παιδιά όλου του κόσμου. Εάν θέλω και μπορώ. Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα ...ρατσιστικά μου πιστεύω😊. Λοιπόν, ...κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην "ευγενή" προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους "πρόσφυγες". Τους "πρόσφυγες" από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Αφγανιστάν, από την Αλγερία, από την Τυνησία, από τη Νιγηρία, από το Μαρόκο, αλλά και με τους Μουζάλες, τις κυρα-Τασίες και γενικώς με τις "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων. Τώρα και με τον Κούλη. Όσο "ανθρωπιστές" όμως και να νιώθετε, δεν είναι ίδιοι οι μουσουλμάνοι με εμάς, δεν ταιριάζουν οι μουσουλμάνοι σε μια χριστιανική κοινωνία, σε μια ευρωπαϊκή πόλη, στην Ελλάδα μας. Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά με αυτούς, δεν μπορεί να γίνει αρμονική ένταξή τους στην Ελληνική κοινωνία. Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα η πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό ακριβώς που έγινε με τους προγόνους μας, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία και όπου γης. Πως θα συνδυάσουν οι μουσουλμάνοι αυτοί, τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική κοινωνία ισότιμων σχέσεων ανδρών και γυναικών; Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε, σε πρώτο πλάνο, στις "κοσμικές" χώρες της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Σουηδίας. Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο μουσουλμάνος βομβιστής ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Πετρο απο κατι ακροδεξιους και το συντηρητισμό θα ηττηθουμε που λενε πρεπει οι θρησκείες να έχουν και πολίτικο ρόλο στο κρατος Καταργήσει ολον τον θρησκειών από το δημόσιο σχολεια ορκομοσιες κτλ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣΗ ΔΕΣΠΟΤΑΔΟΝ Η ΜΟΥΦΤΗΔΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΩΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ----------

Abdul

Όσο εσύ γράφεις τόμους, εγώ κάνω παιδιά. Μυαλό που γερνά εναντίον τσούρμου που αυξάνει.

τασος ραλλης

θα ημουν ηλιθιος αν δεν συμφωνουσα με τα ποσοτικα χαρακτηριστικα.μην ξεχναμε ομως την ανωτεροτητα του ελληνα ολες αυτες πουφορανε μπουρκα σημερα πως θα ειναι οι κορες τους και οι εγγονες τους αυριο ειδατε τι εγινε με τους αλβανους βαφτιζονται αλλαζουν ονοματα πανε φανταροι πχ τι σχεση εχει η φουρειρα που απο εντελα εγινε ελενη με τη γιαγια της με την μαντηλα στο φιερι;;;;

Δημήτριος Υψηλαντοπουλος

Καλά τα λόγια αλλά ας πάμε να μαζέψουμε καμία ελιά στο χωριό μας... +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Λανθασμένη πρόβλεψη

Οι μουσουλμάνοι δεν θα καταφέρουν ποτέ να υπερτερήσουν πληθυσμιακά σε αυτή τη χώρα. Θα καταβροχθίσουν τελικά από ατελείωτες αγέλες των αδέσποτων απόγονων μας.....

GEORGIA.

Στην Ελλάδα πειράζει κάποιους δήθεν ευαίσθητους ανθρωπιστές και ψευτοδημοκράτες άν πείς κάποιον Αλβανό, γύφτο, πούστη και Μουσουλμάνο. Όλοι αυτοί και κυρίως οι τελευταίοι το πολύ σε δέκα χρόνια θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία στην μπανανία Ελλάδα.

Πορκυ

Εστω και ενας Ελληνας να μεινει εδω θα λεγεται ο τοπος Ελλαδα. Οπως τους Ρωμαιους ετσι και αυτοι θα Ελληνοποιηθουν και θα εκχριστιανισθουν

δωδεκ' άθεος

Δώδεκα φορές άθεο σε βλέπω Ιούδα!

εβραιοχριστιανός

Οι Έλληνες εβραιοποιήθηκαν υπό την αίρεση του χριστιανισμού. Οι μουρπ πουλμάνοι δεν φημίζονται για προδότες σας τους Έλληνες.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία