anastasiadis_themos

Αντίποινα σκληρά «και νύχτα» για σένα Κατσίφα

Θέμος Αναστασιάδης

Αδιανόητο η Ελλάδα να μην υπερασπίζεται τις μειονότητές της

Με νόμο και τρόπο σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας

Απίστευτες χυδαιότητες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά από πρωθυπουργό -έστω και αυτής της- χώρας εκτόξευσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σωρηδόν εναντίον των Ελλήνων, με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ως εδώ τίποτα το πολύ περίεργο μια που το ευγενές αυτό φύλο, οι Αλβανοί, δεν φημίζονται για τους τρόπους τους, ούτε για τον πολιτισμό τους, και ειδικά ο Εντι Ράμα έχει κάνει καριέρα ως επαγγελματίας τραμπούκος και υβριστής του Ελληνισμού.

Να πούμε ότι ξεπέρασε κάθε όριο; Οχι, γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν γνωρίζει όρια, όπως προφανώς δεν έχουν όρια το μίσος και το κόμπλεξ των Αλβανών απέναντί μας. Η είδηση είναι αλλού. Στο ότι στις τόσες και τόσες χυδαιότητες δεν δόθηκε ούτε μία απάντηση από ελληνικής πλευράς έτσι για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Αλήθεια, τι κάνουμε; Φοβόμαστε και τους Αλβανούς τώρα; Και δεν θέλουμε τάχα να οξύνουμε τις μεταξύ μας σχέσεις; Μα τι όξυνση να υπάρχει όταν σκοτώνουν τον άνθρωπό σου και σε βρίζουν κι από πάνω; Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν αξίζει καν να συζητάς επισήμως με τον Ράμα και τους Αλβανούς και ότι πολύ θα του ήταν να του απευθύνουν και τον λόγο.

Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι χωρίς πολλά-πολλά θα είχαμε πάρει ήδη νέα μέτρα -όχι αντίποινα- γιατί η ζωή του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν γυρίζει πίσω, αλλά πρακτικά αντίμετρα που να δείχνουν στους Αλβανούς ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και αυτό να μένει αναπάντητο. Στο κάτω-κάτω ποιος έχει τα μεγαλύτερα συμφέροντα; Σε ποια χώρα; Εκείνοι εδώ ή εμείς εκεί; Είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται καν σύγκριση και αν ο Ράμα βρήκε 67 Ελληνες ανεπιθύμητους, εμείς μπορεί να έχουμε όχι 67.000, αλλά 670.000 συμπατριώτες του που πολύ εύκολα μπορεί να ανακηρυχθούν ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα.

Πραγματικά δεν είναι δυνατόν να ζουν και να προκόβουν εδώ και την ίδια ώρα να σκοτώνουν τον Κατσίφα, ενώ διώκουν συστηματικά, ταπεινώνουν και βασανίζουν τους ελάχιστους Βορειοηπειρώτες που έχουν μείνει στη Βόρεια Ηπειρο, η οποία ύπουλα αποκαλείται, ακόμα και από Ελληνες, «Νότια Αλβανία». Στην πραγματικότητα αρκεί να εφαρμοστούν οι νόμοι και, αντί να κυνηγάνε τους Ελληνες για τον ΕΝΦΙΑ, να στρώσουν στο κυνήγι τους Αλβανούς, οι οποίοι είναι πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή και στο έγκλημα μέσα στην Ελλάδα. Μέχρι και τη μισή Μύκονο έχουν πάρει σιγά-σιγά ξεπλένοντας εκεί το χρήμα που βγάζουν από γύρευε τι άλλου είδους δραστηριότητες.

Δεν είδα όμως καμία ανακοίνωση του ΣΔΟΕ που να λέει ότι έβαλε χέρι σε Αλβανούς μαγαζάτορες. Τι έγινε; Τους φοβούνται τόσο πολύ για να τολμήσουν να εφαρμόσουν όσα κάνουν σε κάποιους Ελληνες επαγγελματίες; Αναρίθμητες είναι ακόμα οι παρανομίες στις ιδιοκτησίες και στις ενοικιάσεις σπιτιών από αλβανικά στοιχεία που στην αρχή παριστάνουν τους νοικοκύρηδες και στο τέλος καταλήγουν να τρομοκρατούν και να πουλάνε προστασία σε ολόκληρες πολυκατοικίες και περιοχές. Θα τα κάνανε αυτά άμα ξέρανε ότι για οποιονδήποτε διωγμό με αστεία προσχήματα πολεοδομικής φύσης που γίνεται στη Βόρεια Ηπειρο κατά Ελλήνων θα το πλήρωναν και εδώ με το ίδιο νόμισμα; Είναι να αναρωτιέσαι αν είμαστε τόσο αδιάφοροι ή τόσο παραδομένοι που δεν τολμάμε να διεκδικήσουμε ούτε τον ήλιο μας.
 
Υπάρχουν όμως κι άλλοι τομείς όπου η Ελλάδα πρέπει να υπερασπίζει τα δίκια της απέναντι σε κάθε Αλβανό αληταρά που θέλει και Σύνοδο Κορυφής, τρομάρα του. Για εμάς είναι αδιανόητο μετά από αυτό που έκαναν με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να πάμε και να τους υποστηρίξουμε στα διάφορα θέματα που έχουν με την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ειδικά αυτό το τελευταίο θα έμοιαζε με σύντομο ανέκδοτο αν δεν είχε αρχίσει η διάλυση με το Brexit και τους Ιταλούς.

Η κυβέρνηση του εθισμένου κωλοτούμπα Τσίπρα πρέπει να βρει την αξιοπρέπεια να διακηρύξει με κάθε νόμιμο και διπλωματικό τρόπο ότι δεν μπορεί να συναινεί στη συμμετοχή σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. εγκληματικών κυβερνήσεων, όπως αυτή του Ράμα, και ότι σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω όσο συνεχίζονται οι διωγμοί και η μη τήρηση των διεθνών συνθηκών για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.

Ολα αυτά ήρεμα, συγκροτημένα και πολιτισμένα όπως αρμόζει σε ένα κανονικό δυτικό κράτος και όχι σε συμμορίες ναρκωτικών που μετονομάζονται σε πολιτικά κόμματα. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε παντού και να σπάνε τα μούτρα τους όπου βρεθούνε, πονηρά, τεχνοκρατικά και μες στη νύχτα, που λέει ο λόγος, έως ότου πάρουν χαμπάρι ότι Ευρώπη και εθνική υστερία μαζί δεν πάνε.

Ειλικρινά είναι να απορείς γιατί η Ελλάδα φέρεται σαν να μισεί τα παιδιά της, ειδικά αυτά που ζουν σε εδάφη «βαρβάρων», ενώ αντίθετα ο Ερντογάν μάς λέει συνέχεια πως θα υπερασπίσει όποιον Τούρκο βρίσκεται στα «σύνορα της καρδιάς» του που είναι τόσο μακρινά όσο και οι γαλαξίες του «Star Trek». Μέχρι και στην Κίνα έχουν πάει και έχουν ανακαλύψει τουρκική μειονότητα.

Ενώ πρόκειται προφανώς για τίποτα ξεχασμένους Μογγόλους που έμειναν εκεί όταν το συμπαθές έθνος των γειτόνων μας έφτασε στο Βυζάντιο και παρ’ ολίγον να πάρει και την Ευρώπη. Αλλά τι λέμε τώρα, μέχρι και οι Σκοπιανοί λύσσαξαν για να μπει στη συμφωνία το δικαίωμά τους να υπερασπίζουν ομοεθνείς τους σε όποια χώρα τυχόν τους ανακαλύψουν. Δεν υπάρχει δηλαδή κράτος ή έθνος που να μην κάνει το αυτονόητο, να υπερασπίζεται τους ανθρώπους του, ειδικά όταν ζουν ως καταπιεσμένες μειονότητες.

Η Ελλάδα τι Σύνδρομο Μήδειας έχει πάθει και πετροβολάει τα παιδιά της αντί να τα προστατεύει ως κόρην οφθαλμού; Βρέθηκαν Ελληνες πολιτικοί να πουν «καλά του κάνανε του Κατσίφα άπαξ και ήταν ένοπλος» προτού καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τα SMS. Διαχρονικά η Αριστερά ειδικά, αλλά όχι μόνο αυτή, έχει κόμπλεξ και εχθρότητα απέναντι στους Ελληνες που ξέμειναν στις χαμένες πατρίδες μας είτε μιλάμε για την Κωνσταντινούπολη, είτε για τη Θράκη, είτε για τη Βόρεια Ηπειρο. Τι ζόρι τραβάει και δεν το μαρτυράει;

Συμπερασματικά, αν δεν κινηθούμε και τώρα, αν μετά τη δολοφονία του Κατσίφα δεν προχωρήσουμε σε συστηματικά μέτρα προστασίας του πληθυσμού μας εντός και εκτός Ελλάδας, τότε θα έχει νόημα η κραυγή της μητέρας του Κωνσταντίνου «θα γίνω μάνα με πέτρινη καρδιά». Εκείνη βέβαια αλλιώς το είπε και άλλο μήνυμα θέλησε να περάσει, αλλά η σημερινή επίσημη Ελλάδα περνάει παντού το μήνυμα ότι είναι μάνα πατρίδα με πέτρινη καρδιά.

ΣΧΟΛΙΑ (116)

Θεμο διαβασα ξανα το αρθρο σου να νοιωσω πως εισαι μαζι μας

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ

φ

α ρε θεμο.....πας κι εσυ.....καλο ταξιδι ρε φιλε, ησουν ωραιος τυπος..... το πρωτοθεμα ειναι η καλυτερη δημιουργια σου, πολυ χρησιμη για την κοινωνια...

Christian.....

Πολλές θερμές ευχές ,εγκάρδιες για καλά Χριστούγεννα και χρονια πολλά για τις ονομαστικες εορτες Θεμιστοκλέους και Βασιλικης.

Προς Θεμο Αναστασιαδη

Τι εγινε Θεμο... καιρο εχω να σε ακουσω και να διαβασω σχολιο σου. Ευχομαι να εισαι καλα και να εχεις καλες γιορτες.

Σάκης

Αν μιλάς για μειονότητες, αναγνωρίζεις ταυτόχρονα το κυρίαρχο κράτος στο οποίο ζούν. Ο μακαρίτης, μας αρέσει ή όχι, δεν ήταν απλά ένοπλος, πυροβολούσε κιόλας.

@Σακης

Το κυρίαρχο κράτος της Αλβανίας καταστρατηγεί τη Συνθήκη της Κέρκυρας σχετικά με τη μειονότητα των βόρειο Ηπειρωτών. Επίσης την ιστορία την έγραψαν όπως ήθελαν τα αλβανικά ΜΜΕ, εντελώς αμερόληπτα!

Εdi Rama

To 2009 όταν ο Κατσιφασ πιάστηκε με ναρκωτικά στην Αθήνα μας τον έκανες Αλβανό! Μέλος συμμορίας αλβανον εμπορον ναρκωτικών που σκορπούσαν το θάνατο στα ελληνόπουλα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας είχες πει τότε.. τελικά τι ειτανε Έλληνας η Αλβανοσ!? η ανάλογα με την περίπτωση..

@

Πως, που, πότε και γιατί. Έχεις αποδείξεις για αυτά που γράφεις; Δείξε μας που τα γράφει αυτά. Τέρμα η λάσπη, τέρμα η υπομονή μας με τους Αλβανούς.

ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !

Δεν είναι μόνο αυτό. Χρόνια τώρα οι Έλληνες είναι " εκπαιδευμένη " να είναι υποτακτικοί σε άλλα έθνη. Παραδειγματα πολλα. Καθημερινη κόλαση βιασμών από τους λαθρομετανάστες , δολοφονίες , ξυλοδαρμοί , βασανιστήρια και ληστείες. Και τι γινεται ? Σιωπή ως αντίδραση... Ι εν ψυχρω εκτελεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η έλλειψη κοινωνικης αντίδρασης αποδεικνύει αυτό. Η ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο κατά της έρευνας της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Ελληνες ευρωβουλευτες αποδεικνύει αυτό. Ποιος λαος κανει τετοια πραγματα κατά του εαυτού του? Αυτή είναι η ελληνική νοοτροπία , μην αντιδράς και κανε ότι έχεις αμνησία. Όλοι οι άλλοι μπορούν να κάνουν οτι θέλουν , ομως οχι εσυ. Γιατί σκοτώνουν Έλληνες στην Αλβανία? Γιατί κατεδαφίζουν τα ελληνικά σπίτια στην Αλβανία? Γιατί βασανίζουν τους Έλληνες στην Αλβανία? Γιατί ξυλοκοπούν τους Έλληνες στην Αλβανία? Για να ήμαστε πλήρη ειλικρινής, οι ξυλοδαρμοί κατά των Ελλήνων συμβαίνουν, για παράδειγμα, παντού στα Βαλκάνια όπου ζουν ή σπουδάζουν Έλληνες. Αυτοί απλά μισουν τους Έλληνες με ολη τους την καρδια.......... Ο εβραϊκός λαός αντιμετώπιζε ένα παρόμοιο επίπεδο διωγμόν στην ιστορία του , αλλά οργανώθηκαν ως έθνος και τώρα είναι ένα από τα πιο ισχυρά κράτη στον κόσμο. Ο εβραϊκός λαός μάλλον είναι το πιο ισχυρό έθνος στον κόσμο σήμερα ή ένα από τα έθνη με την μεγαλύτερη επιρροή. Ομος ενοποιηθηκαν για να επιβιώσουν. Ο εβραϊκός λαός μας δείχνει τον δρόμο.

Victor

Μπράβο Θέμο, τα αυτονόητα έγραψες.

Lamogistan

90% των κατοικων στο λαμογισταν ειναι λαμογια!!! ενα 10% ισως Ελληνες!

Αγανακτησμένος πατριώτης

Επειγόντως θα πρέπει να ψηφιστεί αυστηρό Νόμος, που να αποτρέπει πρώην ΥΠΕΞ και κάθε άλλου "αξιωματούχου" να εκθέτουν χώρα και πρόσωπα όπως συνέβη πρόσφατα με τις δηλώσεις των πρώην "παχύδερμων" (περί συνόρων Αλβανίας, στρατού και προσβολή στον ήρωα Κατσίφα). Αν πράγματι υπ υφίσταται ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας για να αποτραπούν και άλλα βοθρόστομα μελλοντικά .... Μόνο με αυτόν τον τρόπο και την επαναφορά ελεγκτικού μηχανισμού σε όλες τις βαθμίδες του δημοσίου θα μπορεί να γίνει "επανεκκίνηση" της πατρίδας μας.....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία