anastasiadis_themos

Χάιλ Τσίπρας: Ο Χίμλερ όλων των συνταξιούχων

Θέμος Αναστασιάδης

Τους πλακώνεις αρκετά, Κυριάκο, ή δεν τους πλακώνεις όσο πρέπει;

Πάνω που το Μαξίμου υιοθετούσε τις γελοιότητες του ανεκδιήγητου κομισάριου δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ότι ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ τού θύμισε τους θεωρητικούς του φασισμού (!), η ίδια η κυβέρνηση πρόσφερε στο πιάτο την ευκαιρία ώστε ο Τσίπρας να αποκαλείται πλέον «ο Αϊχμαν ή ο Χίμλερ των Συνταξιούχων»! Και ο Τσακαλώτος διπλοεπιβεβαίωσε αυτό που δεν πίστευαν τα αυτιά σου στη ΔΕΘ! Το τελικό σχέδιο σωτηρίας του Ασφαλιστικού, υπονόησε ο πρωθυπουργός, είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να αρχίσουν να πεθαίνουν μετά τα 70 τους, οπότε -αν τους κόψουμε και λίγο την ιατροφαρμακευτική- βγαίνουν οι αριθμοί! Ομολογώ ότι στην αρχή δεν πίστευα ότι το είπε έτσι και μου πήρε ώρα για να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει άνθρωπος -πολιτικός ή ΜΗ- που μπορεί να σκέφτεται τέτοια πράγματα. Δηλαδή αν ο Μητσοτάκης είναι ένας απλός... θεωρητικός, ο Τσίπρας είναι ίδιος με τον Χίμλερ που σκέφτηκε την Τελική Λύση για τους Εβραίους.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., πάντως, δεν έχει πει ποτέ στη ζωή του κάτι που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει έστω και παραδοσιακό δεξιό της λαϊκής πτέρυγας της παράταξης (πόσο μάλλον ακροδεξιό), ενώ ο Τσίπρας εφαρμόζει στην πράξη -και δεν το κρύβει- το σχέδιο «Τελική Λύση» για τους συνταξιούχους! Πάλι καλά που η υπερταχεία «Ασημένιο Βέλος» επέστρεψε νωρίς στην Ιταλία, γιατί θα υποψιαζόμασταν ότι θα τη χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν μια ώρα αρχύτερα τους άνω των 70 ετών στον τόπο του αφανισμού τους με το παραδοσιακό μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούσαν και οι ναζί.

Ολα αυτά δεν θα ήταν σοβαρά πράγματα, ούτε καν αστεία για να κάνεις την πλάκα σου αν δεν... συνέβαιναν όντως στην πραγματικότητα. Κανείς δεν θα ασχολούνταν με τις μπουρδοπροβοκάτσιες του κ. Καψώχα στην ΕΡΤ αν δεν έβγαινε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Θ. Καρτερός να τον υιοθετήσει πολιτικά, επιβεβαιώνοντας ποιος καθοδηγεί τους πληρωμένους υβριστές του Κυριάκου, της Φώφης και όλων όσοι είναι απέναντι. Εδώ και καιρό η κυβερνητική γραμμή είναι να λένε τον Κυριάκο «ακροδεξιό» και να του προσάπτουν στη συνέχεια ότι... εφαρμόζει το οικονομικό πρόγραμμα του Πινοσέτ, του ειδεχθούς δικτάτορα της Χιλής. Εδώ νομίζω ότι το τερματίσανε, γιατί μετά τον δικτάτορα πόσο παρακάτω να πάνε; Αν και ποτέ δεν ξέρεις... Ολος ο πολιτικός κόσμος και όχι μόνο έχει μείνει άναυδος από την παρανοϊκή χυδαιότητα που τελικά έκρυβε μέσα του το καλό «γελαστό παιδί», ο Αλέξης, που στην ουσία συνέτριψε κάθε ρεκόρ πολιτικής αλητείας στην κοινοβουλευτική -και βάλε- ζωή του τόπου.

Το ψέμα και οι συκοφαντίες κατά πολιτικών αντιπάλων έχουν σημειώσει πανελλήνιο, για να μην πούμε πανευρωπαϊκό, ρεκόρ όλων των εποχών, χωρίς να υπολογίζουμε και το τι θα ακούσουμε από δω και πέρα μέχρι τις εκλογές. Κι ένα ερώτημα που φυσιολογικά ανακύπτει είναι το πώς τον αντιμετωπίζεις ως αντιπολίτευση. Τον πλακώνεις ή δεν τον πλακώνεις; Του λες τα ίδια και βαρύτερα ή τον αφήνεις να εκτίθεται με τις βρωμιές και τις αλητείες που προσωπικά έχει επιλέξει ως στρατηγική; Προς το παρόν βλέπουμε μια Ν.Δ. που ακολουθεί τον ακριβώς αντίθετο δρόμο και λόγω της ιδιοσυγκρασίας και της ευρωπαϊκής συγκρότησης του αρχηγού της και λόγω άλλων προβληματισμών που δεν είναι αβάσιμοι: Η λάσπη και το κατς στα λύματα είναι το προνομιακό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ και, όπως αποδεικνύεται, του ίδιου του Τσίπρα.

Ακόμα κι αν επιλέξεις το ίδιο «γήπεδο», μπορείς να ξεπέσεις τόσο χαμηλά; Διότι δεν αρκεί να το προσπαθήσεις... επί τούτου! Για να γίνεις τόσο βρώμικος πρέπει να το θέλεις ειλικρινά μέσα σου, αλλά και να διαθέτεις τα απαραίτητα ψυχικά και πνευματικά προσόντα... Τόσο αλήτης πολιτικά και τόσο άθλιος προσωπικά δεν γίνεσαι επειδή το θες, ούτε επειδή πρέπει, αν δεν τα κουβαλάς μέσα σου, στο DNA σου. Και μέχρι τώρα ο Τσίπρας έχει αποδείξει ότι κερδίζει απ’ τα αποδυτήρια σε αυτό το πεδίο. Ενώ αντίθετα ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν το ’χει, αλλά και να το προσπαθούσε, θα αποτύγχανε παταγωδώς! Ούτε να βρίζει για την ομάδα του όταν σέρνεται δεν μπορώ να τον φανταστώ... Πόσο μάλλον...

Αλλωστε από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός σού δίνει μόνος του λαβή για πολύ βαρύτερους πολιτικούς χαρακτηρισμούς, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις αυτό που έτσι κι αλλιώς δεν είναι το φόρτε σου. Ακόμη και αν μεταφορικά ο Τσίπρας μπορεί να χαρακτηρίζεται «Χίμλερ των Συνταξιούχων» και ο Τσακαλώτος, που δεν ντράπηκε να επαναλάβει τα ίδια, «Αϊχμαν ή Μένγκελε όλων των εργαζομένων», υπάρχουν πολλοί άλλοι χώροι και όροι που προσφέρονται αφειδώς από την «εθνομηδενιστική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί, θα το πρόσεξε ο Κυριάκος ότι το σημείο όπου χειροκροτήθηκε πιο πολύ στη ΔΕΘ ήταν η σχετικά περιορισμένη, παρότι κατηγορηματική, τοποθέτησή του στο ζήτημα των Σκοπίων. Δεν θα ήταν άδικο ούτε άστοχο να το φορτώσει προσωπικά στον Τσίπρα, με ένα π.χ. «αυτή η Συμφωνία είναι Προδοσία». Δεν θα χανόταν κι ο κόσμος με μια κουβέντα παραπάνω ή μάλλον... θα χανόταν. Θα γινόταν Ο χαμός! «Αυτή η Συμφωνία είναι Προδοσία». Αρκεί. Εκανε, π.χ., μία ακόμη εύστοχη αναφορά στα 100 ΔΙΣ. ευρώ που μας στοίχισε, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, το πρώτο εξάμηνο ΣΥΡΙΖΑ. Εστρεψε όντως το θέμα προσωπικά στον Τσίπρα! Ε, πες π.χ. ότι «άλλοι πάνε φυλακή για 3.000 ευρώ ζημιά στο Δημόσιο και κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του Νόμου». Πέτα ένα «μπας και διευκολύνετε με άδειες και VIP κελιά τους Κουφοντίνες, λαμβάνοντας μέριμνα για την τύχη σημερινών σας φίλων και συντρόφων που έχουν ήδη λοκαριστεί με το κατσίκι στην πλάτη». Υπάρχουν, είπαμε, πολλοί τρόποι και ευκαιρίες. Τον πλακώνεις ή δεν τον πλακώνεις; Ναι, τον κάνεις λιώμα, αλλά με τον τρόπο σου και λίγο παραπάνω!

Αν σκέφτονται στο Μαξίμου για το Ασφαλιστικό, σχέδιο «Τελική Λύση» για τους άνω των 70, αναλογιστείτε με τι κυνισμό και κτηνωδία σχεδιάζουν και τα πλάνα της επερχόμενης ανάπτυξης με υποζύγια τους εργαζομένους του σήμερα. Η α(γ)ρία του ΣΥΡΙΖΑ φυλή στην εξουσία κι όλοι οι άλλοι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. Χάιλ Τσίπρας!

ΥΓ.: Πώς και δεν είπε ο Τσακαλώτος στους ξένους επενδυτές και για τα απροσδόκητα οφέλη για το Ασφαλιστικό που προήλθαν απ’ το Μάτι;

ΣΧΟΛΙΑ (43)

Η λιμασμένη συριζαρία...

Δηλαδή, η λιμασμένη πρώην πασοκαρία αποτελεί πλέον ένα από τα ελάχιστα εκλογικά κοινά στα οποία καταφεύγουν οι πανάθλιοι ΣΥΡΙΖΑ(νελ)ΛΗΤΕΣ!!! Ο ίδιος είμαι συνταξιούχος και στις προσεχείς εθνικές εκλογλες θα μαυρίσω τον Σύριζα, είτε περικόψει τις συντάξεις, είτε δεν τις περικόψει. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα ψηφίσω τη Νέα Δημοκρατία. με χέρι και με πόδια.

H Νέα Δημοκρατία προηγείται του Σύριζα κατά 18,176 %.

Χθες δημοσιεύθηκε στον ενημερωτικό ιστότοπο iefimerida δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll. Στο κρίσιμο τελικό μέγεθος "εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων", η δημοσκόπηση αυτή δίδει τα ακόλουθα αποτελέσματα: Νέα Δημοκρατία 39,134 %, Σύριζα 20,958 %, Κίνημα Αλλαγής 8,417 %, Χρυσή Αυγή 8,117 % και ΚΚΕ 7,560 %. Σε αριθμό βουλευτών: Νέα Δημοκρατία 116, Σύριζα 62, Κίνημα Αλλαγής 25, Χρυσή Αυγή 24 και ΚΚΕ 23. Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του Σύριζα κατά 18,176 %, θα έχουμε πεντακομματική βουλή, με μεγάλη αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μπορεί να εκλέξει το 2020 πρόεδρο της Δημοκρατίας συνεργαζόμενη με το Κίνημα Αλλαγής.

Απο αριστεροι...ναζιστες?

Ειναι δυνατον? Κι ομως ειναι. Χρησιμοποιουν γκεμπελιστικη προπαγανδα. Ανοιξαν τα συνορα και εφτιαξαν στρατοπεδα συγκεντρωσης και με ναζιστικη μεθοδο κρατανε σε εξοντωτικη οικονομικη ομηρια τους Ελληνες. Δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι οι συριζανελ προκειμενου να μη χασουν την εξουσια μπορουν να συγκυβερνησουν ακομα και με τη χρυση αυγη. Και το επιδιωκουν να γινει. Με ολα αυτα που κανουν εχουν ανεβασει την ακροδεξια σε ολη την Ευρωπη. Καποτε εριχναν πετρες στη Μερκελ και στο δντ και τους ελεγαν δυναστες και μετα ενωθηκαν μαζι τους και τους εκαναν 'θεσμους'. Απεδειξαν οτι τελικα αυτο επεδιωκαν. Το ιδιο πανε να κανουν και με την ακροδεξια, να κανουν οτι εκανε η Μερκελ που τα βρηκε με την ακροδεξια. Ο Τσιπρας απο αντιμνημονιακος και φιλολαικος μετατραπηκε σε πατριδοκτονος και σε εθνοκτονος. Εχει μετατρεψει την Ελλαδα σε τσιρκο του συριζα. Εχει διαστρεβλωσει ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα στην Ελλαδα και καταπαταει τα δικαια δικαιωματα. Το ποσο νοιαζεται για τον ανθρωπο το βλεπουμε παντου. Δεν ντρεπονται καθολου. Δεν εχουν ανθρωπινα αισθηματα. Για να γλυτωσουν να μη κοπουν τωρα οι συνταξεις σκεφτηκαν να πουν αυτο. Να δειξουν για αλλη μια φορα το ποσο παλιανθρωποι ειναι. Το εδειξαν και στις φωτιες στο Ματι. Κανεις τους δεν συγκινηθηκε. Κοιταξαν να ριξουν τις ευθυνες αλλου και επαιζαν θεατρο. Η παρακμη των συριζα - ανελ θελει να ολοκληρωσει το εθνικο εγκλημα με τη δολοφονια της Μακεδονιας. Επιβαλλεται να γινουν ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ πριν προλαβουν οι κατσαπλιαδες να την δολοφονησουν. Ολα αυτα τα ψεμματα, οι πιεσεις και οι προδοσιες, εχουν φερει τον κοσμο στα ορια του. Πολλοι τα εχουν ξεπερασει.... Οσο δεν πανε σε εκλογες θυμωνουν πολυ τον κοσμο. Αν τολμησουν και ψηφισουν το ξεπουλημα της Μακεδονιας δεν θα μπορεσουν να ξανασταθουν πουθενα για ολη τους τη ζωη.

Γιαννης

Η μερκελ και να δεχοταν την δηθεν ακροδεξια της γερμανιας...ο θεος να την κανει ...οι μισοι ειναι τουρκοι...δε θα δεχοταν τη μερκελ η ακροδεξια...αλλα ο χιτλερ κερδισε στις εκλογες με ψηφους αριστερων.εθνικο-σοσιαλισμος κουμουνισμος.ο ενας θελει σοσιαλισμο για το εθνος ο αλλος θελει για ολους εκτος των πολιτων του

@

Στην αναφορα που κανω για τη Μερκελ οτι τα βρηκε με την ακροδεξια το λεω οπως το λεει ο συριζα και το προπαγανδιστικο συστημα. Εννοω οτι ειναι προθυμος να πατησει σε τετοια δικαιολογια για να τα βρει ακομα και με ναζιστικο κομμα. Αλλωστε το απεδειξαν οτι ειναι ακραιοι. Ο Τσιπρας μαζι με τη Μερκελ εκαναν μπαχαλο τη χωρα μας και ολη την Ευρωπη.

Ντίνος Εξαρχεια Ποντιος

Θεμο, είμαι συριζαιος αλλα μου αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι!! Φιλια, και μονο όταν οι Ελληνες μονιασουμε, εστω σε καποια βασικα, θα παμε μπροστα!

Akis

Δεν ταυτίζομαι σε τίποτα με τους ΣυριζαΑνελίτες και θέλω να συντριβούν στην πρώτη ευκαιρία. Αλλα.... Οταν σχεδιάζεις ένα ασφαλιστικό σύστημα λαμβάνεις υπόψιν σου διάφορες παραμέτρους και μία από τις πιο σημαντικές είναι ο μέσος προσδόκιμος χρόνος ζωής των ασφαλισμένων. Απλά δεν υπάρχει κομψός πολιτικός τρόπος να το επικοινωνήσεις. Πολιτικά απλά δεν το αναφέρεις. Ουσιαστικά όμως είναι η σημαντικότερη παράμετρος.

Χαιλ Τσιπρας

Ο Χιμλερ ολης της Ελλαδας !!

Οπα

Μπουζι πλατινες επειγόντως!!!!

@

Για αποσυρση επειγοντως !!!......

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Κάνει Ο,ΤΙ μπορεί ο Τσίπρας γιά να ΜΗΝ ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ (που του ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ οι Θεσμοί) γιά περικοπή των Συντάξεων και αυτός εδώ ο δημοσιογράφος τον αποκαλεί ..."Χίμλερ"!..__________Τι να πεις; _________"Αντικειμενική ενημέρωση" από τον Τύπο, σου λένε ύστερα!...

Προς ΠΘ

Μαζευτε τον αρρωστο. Και η Δημοκρατια εχει τα ορια της... Δεν μπορει ενα αρρωστο συριζοκομματοσκυλο να μας ζαλιζει ολη τη μερα...

Αλλος

Πιστεύεις πραγματικά ότι δεν υπάρχει μια σημαντική μάζα ελλήνων ψηφοφόρων που δεν την ενδιαφέρει η λογική;; Πολλοί έλληνες όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπη, χάνουν τη λογική. Αυτό το γνωρίζουν καλά πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί.

ειναι

ειναι ρατσιστες,φασιστες,γεροντοφοβικοι(!),συνταξιοφοβικοι(!).

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία