anastasiadis_themos

Ο Κύκλος των Χαμένων Προδοτών: Απ’ τη Μακεδονία, τώρα στην Αλβανία

Θέμος Αναστασιάδης

Μόνο για κέρματα, «κρεμάλες» και προδότες θα ακούει σε όλη την υπόλοιπη ζωή του ο Αλέξης Τσίπρας, όπως συμβαίνει ήδη όπου κυκλοφορεί και... προκαλεί πότε με τα ανιστόρητα... κουλά πολιτικά του, πότε με τα δολοφονικά άσχετα «σινεφίλ» του.

Αμα θεωρείς «κλασικό δείγμα Αγγλου αστυνομικού» τον Μπρους Γουίλις, αναγκάζεις ολόκληρη σειρά από Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών να ξεθάψουν τις Aston Martin τους, με την ΜΙ6 να τον «γράφει» κανονικά. Με κάτι τέτοια δείχνεις πιο αμόρφωτος και από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι δεν γνώριζες τη συμφωνία για το Ιλιντεν... άσε πια αυτή των Πρεσπών. Η πολύ επιεικής διαπίστωση ότι, από τότε που εμφανίστηκε στην τοπική υπαίθρια οπερέτα με τον Ζάεφ αγκαλιά, το 80% των Ελλήνων τον θεωρεί πια «έναν προδότη και μισό» προκάλεσε ένα νέο ρεκόρ Γκίνες κυβερνητικής λασπολογίας εις βάρος μας και μόνο. Μέσα σε λίγες ώρες το Μαξίμου είχε βγάλει μια ανακοίνωση με τους συνήθεις χαρακτηρισμούς για «πληρωμένα τομάρια της αντίδρασης και εργολάβους δημοσιογραφικών λυμάτων», με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Σβίγκου σε μεγάλες φόρμες να με χαρακτηρίζουν... νεοναζί (!) -φάε τη σκόνη μου, απλέ ακροδεξιέ Αντωνάκη- και έναν συνταξιούχο κολαούζο αρουραίων πολιτικών γραφείων να αναρωτιέται... «κι εσύ τι έχεις κάνει στη ζωή σου;»! Ο οποίος έδινε βέβαια και την απάντηση που την κρατάω σαν ρεζουμέ αυτοβιογραφικό, αχρείαστο να ’ναι, παρότι κακογραμμένη. (Την έχασες τη φόρμα σου πια, συμπαθή σφουγγοκωλάριε!) Κι εκεί που λέω «αμάν, γιατί τόση τιμή!» -ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ «ΠΡΟΔΟΤΗ»- και βοά η Οικουμένη, όπου υπάρχει Ελληνας, εκεί που αναρωτιόμουν τι μύγα τσε-τσε τούς τσίμπησε και θεώρησαν ότι μόνο «εμείς» λέμε ότι ο Τσίπρας λειτουργεί προδοτικά στο θέμα του Σκοπιανού, προκύπτουν νέα γεγονότα, τα οποία ερμηνεύουν άνετα τον τόσο εκνευρισμό τους. Δεν ξέρουν και διαγκωνίζονται για το ποιος πρωτοπρόδωσε ποιον!


α) Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ προδοσία. Πήγε για δυο και τρεις μαζί, ασχέτως με το αν του το χάλασαν, γιατί στην πονηρή διεθνή πολιτική σκηνή υπάρχουν και πιο παλιές «εκδιδόμενες», μερσί! Εκεί δηλαδή που τάχα υπέγραφε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναγνωρίζοντας στους Σκοπιανούς μέχρι και δικαιώματα πολιτιστικά στον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, στον συγχωρεμένο τον Μητροπάνο και σ’ όποιον έχει τραγουδήσει για τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ότι... τζάμπα πρόδωσε! Μία μέρα μετά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΔΕΝ έδωσε ημερομηνία ένταξης για τα ΣΚΟΠΙΑ και το πήγε έναν χρόνο αργότερα! Πολύ ωραίο το χαρτάκι σας ότι τα «βρήκατε» ίσως σε μια ονομασία, τους είπαν, αλλά πέραν τούτου το ΠΓΔΓΜ και τα σχετικά δεν πληρούν καμία άλλη προϋπόθεση ένταξης. Και ποιος το ’πε αυτό; Ο αδελφός μας, ο Πιερ Μοσκοβισί, και όχι η Γερμανία ή κάνας άλλος σκληρός. Αρα τι να υποθέσουμε; Δεν είχε πληροφορηθεί ο Τσίπρας τι θα κάνει η Γαλλία; Μα εδώ είχε... η Προεδρία.

Κι αν είχε, προς τι τόση βιασύνη; Γιατί κουβάλησαν πρωινιάτικα για το αλητο-τσαντίρι τα σκοπιανά βλαχαδερά να υπογράψουν μια δήθεν συμφωνία, που ήρθαν από απέναντι με τα καλά τους και με κάτι φουσκωτά, που δεν ξέρω κι εγώ πού ακριβώς τα βρήκαν. (Από τίποτα Αλβανούς της μειο­νότητάς τους να υποθέσω.) Μπας και ο Τσίπρας, που δεν θεωρείται δα και ο καλύτερος «λογοτιμήτης», γνώριζε από ΠΡΙΝ ότι πουλάει συγχρόνως την Ονομασία «Μακεδονία» -ικανοποιώντας το εσωτερικό του κοινό-, όπως και ότι κορόιδευε και τον Ζάεφ γιατί στην πραγματικότητα δεν του κάνει και καμία διαφορά ως προς την Ε.Ε., ενώ εξυπηρετεί τελικά μόνο το ΝΑΤΟ και αυτό σε δευτερεύοντα θέματα; Αν ήταν έτσι πια, πάσο που κατηγόρησα απερίσκεπτα τον Αλέξη για μία μόνο προδοσία. Είναι διπλή και τριπλή αφού δεν υπήρχε ούτε ένα εθνικό κίνητρο παρά μόνο μικροκομματικοί υπολογισμοί από κατάλοιπα του παρελθόντος. Ανέκαθεν ήθελαν στην Αριστερά όλων σχεδόν των εποχών να δώσουν τη Μακεδονία ως ονομασία και όχι μόνο και ιδού που πάνε να το καταφέρουν με ξένα κόλλυβα!


β) Θα ρωτήσει κάποιος τελικά τι είδους προδοσία είναι αυτή όταν ο Τσίπρας γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει; Δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί το σημαιάκι της σκοπιανοσυριζαϊκής φιλίας θα μπορεί να το κουνήσει όσα χρόνια κι αν κρατήσει η εκκρεμότητα. Θα μου πεις, δημιούργησε ήδη κάποια νομικά τετελεσμένα, έστω και παπατζίδικα, και πήγε τις διπλωματικές μας θέσεις πίσω και όχι εμπρός. Χρησιμοποιήθηκε ή όχι από τώρα, θα το δούμε μπροστά μας στο παλιόχαρτο που υπέγραψαν στις ψαροταβέρνες. Πλην όμως, μπας και το πυροτέχνημα των Σκοπίων με τον βλαχομπαρόκ τρόπο που έγινε χρησιμοποιείται σαν αποπροσανατολισμός για άλλα πολύ πιο βαριά εθνικά επιζήμια θέματα που μεθοδεύονται;


γ) Αν στο θέμα της Ονομασίας εμείς δεν διακινδυνεύουμε καμία μειονότητα (παρότι θα ’πρεπε να ’χουμε θέσει προ πολλού ζήτημα για την παλιά κραταιά ελληνική στο Μοναστήρι), στην περίπτωση της ΑΛΒΑΝΙΑΣ, όπου πάλι χώνει τα χοντρά δαχτυλάκια του ο Κοτζιάς, τα θέματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Προσωπικά δεν διανοούμαι καν ότι θα βρεθεί Ελληνας πολιτικός να ΡΕΦΑΡΕΙ το ζήτημα της καταπιεζόμενης ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, που ακόμη υπάρχει και ανθίσταται ηρωικά, με κάτι... συμμορίες Τσάμηδων συνεργατών των ΝΑΖΙ, που φύγαν από δω, αφού με τη βοήθεια Γερμανών, Ιταλών και Αλβανών κατασπάραζαν Ελληνες στην Ηπειρο. Αν είναι δυνατόν να εξισωθούν οι εγκληματίες πολέμου ΤΣΑΜΗΔΕΣ-ΝΑΖΙ, που θα ’πρεπε να απολογούνται στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με τους φιλήσυχους νοικοκυραίους Ελληνες Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι έχουν τραβήξει τα πάνδεινα στα νύχια και της κομμουνιστικής Αλβανίας του Χότζα και τώρα με τον ΡΑΜΑ! Ο τελευταίος σε σχέση με τον «ποντικούλη» τον ΖΑΕΦ είναι δέκα φορές πιο σκληρός, πιο επικίνδυνος και πιο εχθρός απ’ όλους τους Αλβανούς! Ε, άμα με το θύμα τον αβάδιστο Σκοπιανό πήγαμε και στήσαμε σκηνικό και βγήκαμε 1-Χ, να σ’ το αφήσω εγώ, σκέψου τι έχει να συμβεί αν ανοίξουμε τώρα... πεδία διεθνών διπλωματικών μαχών με τον χασάπη ΑΛΒΑΝΟ.

Το κακό για μας και, δόξα τω Θεώ, γι’ αυτούς είναι ότι κάθε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ έχει και τον προστατευόμενό της. Αλλη Σκοπιανούς, άλλη Αλβανούς, άλλη αδικημένους μουσουλμάνους, άλλοι τρομοκράτες και οποιονδήποτε μπορεί να μας επιβουλευθεί γενικώς. Αυτό πια δεν είναι κόμμα, είναι ο Κύκλος των Χαμένων Προδοτών. Oχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις είναι οι προδοσίες που έχουν στα σκαριά πριν τους σταματήσουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (59)

ΕΛΛΑΣ

‘’’’Ασκητής: Αφού είναι ‘’περίκλειστον κράτος’’ γιατί δεν βγαίνουν στις θάλασσες της Αλβανίας και της Βουλγαρίας με τους οποίους μιλούν και την ίδια γλώσσα και βγαίνουν στο Αιγαίο; Κάτι κρύβουν… Τι κρύβουν;.. Τι έχει η δική μας θάλασσα;; Ζάχαρη;;Δεν τελείωσε τίποτα, τώρα αρχίζουν όλα, να φωνάζετε για την πατρίδα γιατί ο αγώνας δεν τελείωσε. Ψέματα σας λένε, τώρα αρχίζουν όλα.Ξεκίνησαν και πάμε για την Πόλη, η ομολογία έχει Αξία. Αν δεν φωνάζατε θα τα είχαν τελειώσει όλα, να φωνάζετε δίχως να παραφέρεστε γιατί φοβούνται την ΟΡΓΗ του λαού…Θα υπάρξει διαμελισμός όχι για μας αλλά για τα Σκόπια.Αυτοί που κρύβονται πίσω από τους Σκοπιανούς φανερώνονται μεγαλοπρεπώς!! Θα τους δώσουμε εμείς ενέργεια και ρεύμα, θα τους κάνουμε πλούσιους και μετά θα πάρουμε αυτό που πάντα λαμβάναμε ιστορικά, την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ! Μπορεί να πάρουμε και εκδίκηση από αυτούς που ευεργετήσαμε, σύνηθες γεγονός, τότε τι θα μας πούνε τα παιδιά μας;;’’’’ Αγιος Γέροντας Παίσιος: Τα Σκόπια θα διαλυθούν, αρχικά θα αναγνωρίσουν αυτό το κρατίδιο και μετά θα διαλυθεί! Είναι κρατίδιο φτιαγμένο από τούβλα και χαλβάδες, αμέσως μετά το Μακεδονικό θα ανοίξουν θέμα με την Βόρεια Ηπειρο!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Το Πατριαρχείο, η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και οι Εβραίοι θα πρέπει να πουν δημόσια με πύρινο λόγο το αυτονόητο ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, 70 φορές αναφέρεται αυτό στην Αγία Γραφή! Εχει ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος, οι πανεπιστημιακοί, όλοι, ο Ελληνισμός είναι σύσσωμος, προς τί τόση βιασύνη; Ποιά αφεντικά εξυπηρετούν και βιάζονται τόσο; Ποιοί τους πιέζουν να παραδώσουν με συνοπτικές διαδικασίες την Ελλάδα, και να εξοντώσουν όλους τους Ελληνες; Ολες τους οι κινήσεις και οι νόμοι και οι αποφάσεις τους δείχνουν μόνο μια κατεύθυνση, την εξόντωση του Ορθοδόξου Ελληνικού Εθνους, ποιοί είναι αυτοί που έχουν τόσο απίστευτο ανθελληνικό μένος εναντίον του Ελληνισμού και της Ιστορίας μας;;

Μανος

Καλα δε σας φανηκε περιεργο οτι εμφανιστηκε απο το πουθενα ο Τσιπρας? Κ αμεσως αρχηγος. Κ σε συντομο χρονικο διαστημα πρωθυπουργος. Εγκαθετος ειναι σκοτεινων συμφεροντων, προδοτης κ δοσυλογος. Υπηρετει ξενα συμφεροντα κ οχι τα Ελληνικα.

και κατι αλλο...

μου εκανε εντυπωση. Που δεν εχει εμφανιστει ποτε η μανα του πουθενα. Ουτε καν στην ορκομωσια του...και λεω για την πρωτη φορα που δεν ηξερε ακομα ο κοσμος τι κουμασι ηταν ο τσιπρας. Οταν δεν εμφανιζεται η μανα να καμαρωσει τον γιο της που γινεται πρωθυπουργος αυτο λεει πολλα...

Ο Θεός θα τους

τιμωρήσει για τα ανήκουστα εγκλήματά τους εναντίον των Ελλήνων.

no comment

Η αστυνομία στα συλλαλητήρια ψέκαζε χημικά με μίσος, χρησιμοποίησε κρότου λάμψης, τα βίντεο κάνουν τον γύρο του κόσμου,φασίστες,( μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και δικτατορίες ναζιστικού τύπου συμβαίνουν ανάλογες σκηνές), ενώ ο κόσμος τους φώναζε ότι υπάρχουν παιδιά και ηλικιωμένοι, για πολλοστή φορά προστάτευαν 30 κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές , τα συγκεκριμένα αστυνομικά όργανα έχουν περάσει επιτυχώς τις ψυχιατρικές εξετάσεις, μάλλον θα χρειαστεί να τις ξαναπεράσουν όλοι από τις Πρέσπες κι εδώ, προφανώς χρήζουν ειδικής βοήθειας να επιτίθενται χωρίς λόγο σε ανθρώπους που φωνάζουν η Μακεδονία είναι ελληνική κι έχουν ιδιαίτερο μίσος σε αδύναμα άτομα όπως παιδιά και ηλικιωμένους , ερώτηση πρώτη, αν συνεχιστούν τα συλλαλητήρια σε κάθε γειτονιά επαρκούν τα ματ ώστε να τους πνίξουν όλους στο χημικό και να τους τσακίσουν στο ξύλο γιατί όχι και να τους σκοτώσουν( τα χημικά είναι γνωστό ότι σκοτώνουν); Ερώτηση δεύτερη, αν βγει όλος ο ελληνικός λαός με τα παλούκια και τις τσάπες γιατί εκεί τον οδηγούν προκαλώντας τον, θέλουν αίμα, επαρκούν τα ματ και οι αστυνομικοί να καταστείλουν μια εξέγερση σαν εκείνες που πάντα λάτρευαν οι κομμουνιστές, με σφαγές και λεηλασίες όπως στις πρώην κομμουνιστικές χώρες; Μάλλον έχουν αργήσει πάρα πολύ να αντιδράσουν κι ο χρόνος τρέχει εις βάρος τους, ποτέ η κατοχική αστυνομία , ο κατοχικός στρατός και η κατοχικές κυβερνήσεις δεν είχαν καλό τέλος, με την λέξη τέλος εννοούμε και το μετά θάνατον και τις τύχες των παιδιών τους που γράφτηκαν κατά το αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα, o κοινωνικός αποκλεισμός έχει ήδη αρχίσει για όσους συνεργούν με την σιωπή και την αδράνεια τους σε όσα συμβαίνουν εναντίον των αδικημένων πολιτών, οι λογικοί άνθρωποι σε όλη τη γη γνωρίζουν ότι αίμα θέλουν οι βρυκόλακες, οι σατανιστές και ενδεχομένως κάποιοι κανίβαλοι όπως ο Χάνιμπαλ

Κarletos

Να η ευκαιρια... Ζητω η προδοσια....

Χοίρο-βασίλειο (αιώνιο)

... εκεί στην ιερότερη γη που κάποτε ( 2200 έτη πρίν )... περπάτησαν θεοί, ημίθεοι, ήρωες και Αθάνατοι... "σήμερα"= τελευταίους αιώνες οι χοιρόμορφοι θνητοί = αφιονισμένα κομματόσκυλα ΚΑΘΕ απόχρωσης... αφανίζουν κάθε ξένο είδος πρός αυτούς... έχουν επιβάλλει ολοκληρωτικό καθεστώς... το οποίου η Χοίρο (+χείρο) ΔΕΝ προβλέπεται να ακυρωθεί ούτε κατόπιν συντέλειας... Όσοι ζωντανοί ΜΗ ανήκοντες στο "εκλεκτό" είδος, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη αναχωρήσει για συγγενικά βασίλεια ή φιλικές πολιτείες... πρέπει να επισπεύσουν την αναζήτηση...

Γ

απλως σαν χωρα διαχρονικα, ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ.....

λαλα

οι εισαγγελείς θα παρέμβουν επιτέλους για τα κακουργήματα της ελληνικής αστυνομίας απέναντι στον κόσμο που κάνει συλαλητήριο για την Μακεδονία, ή θα σηκωθεί σύσσωμος ο ελληνισμός και η ομογένεια ώστε να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του εφ όσον κανείς από αυτούς δεν είναι ανώνυμος και άγνωστος;

νηρέας

Απίστευτοι !! Δεν έχουμε δικαίωμα να φωνάζουμε για την Μακεδονία .? Ενω στην Αγγλια Αμερική Καναδά έχουν τεράστιες σημαίες Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν μια σημαιούλα !!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία