anastasiadis_themos

Γαλανόλευκη παντού, όποιος θέλει, όπου γουστάρει και όποιος την αντέχει... Ελληνοφάς!

Θέμος Αναστασιάδης

Οκεϊ, αλλά το Καστελόριζο τι σου φταίει; Αν βάλθηκες να αποδείξεις ότι είσαι πολιτικά πιο λαπάς, πιο ψευταράς, και πιο ΕΛΛΗΝΟΦΑΣ κι από τον ΓΑΠ, δεν χρειάζεται πάλι εκεί να πας! Ο κόσμος σ' έχει βούκινο κι εμείς κρυφό καμάρι, say no more!! Από το μαρτυρικό και επικοινωνιακά ακριτικό πανέμορφο νησί, ο Γιωργάκης μας έβαλε πανηγυρικά στο Μνημόνιο για να μας σώσει, και η συνέχεια γνωστή. Αλλά και η μνήμη τόσο νωπή, που μοιάζει σαν αυτοκτονική η επιλογή να μας πεις από εκεί, ειδικά εσύ, ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσεις ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης. Μα αφού κάθε μέρα που περνά αυτό κάνεις σε αέρα, έδαφος, θάλασσα και υφαλοκρηπίδα.

Παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας ντε φάκτο συνιστούν οι δηλώσεις όλων των Συριζαίων αρμοδίων και μη ότι... δεν πρέπει να προκαλούμε με απερίσκεπτες ενέργειες όπως η τοποθέτηση της ελληνικής σημαίας σε καθαρά δικά μας εδάφη!! Μόνο και μόνο που το λες, έχεις ήδη δώσει επιχειρήματα στον Τούρκο που προβάλει αξιώσεις και αμφισβητήσεις, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα. ΗΔΗ η απαγόρευση σε Έλληνες να πάνε στη νησίδα Ανθρωποφάς και όποια άλλα από το Λιμενικό μας, σημαίνει ότι δημιούργησες δεύτερα Ιμια!! Ξέρεις, αυτά που πια τα βλέπουμε μόνο με το κιάλι και είναι περικυκλωμένα μονίμως πια από τους Τούρκους! Αυτά που σήμερα δήλωσαν επισήμως πια και για πρώτη φορά ότι είναι τελείως δικά τους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις; Μα αφού όλοι το 'χουν καταλάβει ότι δεν μπορείς και ενδεχομένως ΔΕΝ ΘΕΣ να υπερασπιστείς την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Και για όποιον το ξεχνάει, το θυμίζουν οι αδιανόητες δημόσιες τοποθετήσεις που καταγράφονται φυσικά ότι η ανάρτηση της γαλανόλευκης σε ορισμένα σημεία της Ελλάδας μπορεί να συνιστά άσκοπη... πρόκληση και σε αλλά όχι!!

Αν δεν είχες τριγύρω σου μόνο φελούς περιοπής θα σου είχαν πει ότι διπλωματικά και νομικά πρόκειται για τεράστιο ολίσθημα, και παραχώρηση αυτονόητου κεκτημένου με τόσο αίμα! Ξέρεις διεθνώς αναγνωρισμένε κωλοτούμπα, τα νησιά αυτά δεν μας τα χάρισε κανείς, χρειάσθηκε να περάσει το θωρηκτό Αβέρωφ από εκεί κυνηγώντας τους Τούρκους, και να γίνει ένας ακόμη παγκόσμιος όπου η Ελλάδα πλήρωσε απείρως μεγαλύτερο τίμημα από πολλούς άλλους λαούς. Βράχο-βράχο το πήραμε το Αιγαίο, έτσι το κρατήσαμε 70 χρόνια τώρα, και δεν θα αφήσουμε τον προσκυνημένο Συριζαίο να το γκριζάρει σιωπηλά μέρα με την μέρα. Αυτό κάνεις! Κάθε μέρα γκριζάρεις το Αιγαίο! Είσαι ο Ελλαδοφάς! Κι όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία επαναλαμβάνω, το κατάλαβε με την νέα επίσημη πολιτική θέση ότι... μόνο το κράτος έχει δικαίωμα να σηκώνει τη σημαία... κι όχι ο κάθε πολίτης!! Πρωτοφανής προδοτική και ανιστόρητη άποψη αφού παντού και πάντοτε πρώτα σηκώθηκαν οι σημαίες από αγωνιστές και επαναστάτες και μετά δημιουργήθηκαν τα κράτη.

Ειδικά αν μιλάμε για Ελλάδα! Αν είναι δυνατόν! Να περιμένουμε μήπως και έγκριση της νομαρχίας για το αν θα τη βγάλουμε στο μπαλκόνι μας; Μπας και προσβάλουμε εθνικιστικά κανένα λαθρομετανάστη περαστικό; Επαιρνε η κυρά της Ρω άδεια από κανέναν για το αν θα σηκώνει και θα φυλάει μια ζωή την ελληνική σημαία; Για το καλό σου άνθρωπε μου, αν έχεις χάσει την μπάλα με τα τόσα ψέμματα που 'χεις υποσχεθεί και στους Ξένους προστάτες σου, αν δεν τολμάς να απαντάς στον Τουρκαλά όπως πρέπει σε κάθε προσβολή, αν τέλος πάντων τρέμει το φυλλοκάρδι σου τον Ερντογάν από τότε που τον είδες από κοντά, μετά την φαεινή ιδέα να τον καλέσεις στην Αθήνα, ανοίγοντάς του την όρεξη, σήκω και παραιτήσου. Εδώ είναι εθνικά θέματα που δεν σηκώνουν θέατρα και άπαντες όπως με τα Μνημόνια κι όλα τα αλλά στα οποία είσαι εξπέρ Πινόκιο.

Αλλιώς φαίνεται ότι ξέρεις τι κανείς και ότι βάσει σχεδίου γκριζάρεις το Αιγαίο, ισόβια. Όσο για την γαλανόλευκη, ο κάθε Έλληνας δικαιούται να την ανεμίζει και να την υπερασπίζει όποτε θέλει σε οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας και όχι μόνο. Ούτε πρόκληση είναι ούτε προσβολή, κι αν έτσι χαρακτηριστεί είναι σαν να κάνεις μόνος σου υποστολή και παράδοση στον εχθρό. Ποιος είσαι... ο αντί-Γλέζος; Εκείνος έμεινε στην ιστορία επειδή κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη και εσύ για το αντίθετο, επειδή κατέβασες την ελληνική από μόνος σου; Μήπως αντί να κακίζουμε τα ελληνόπουλα που συγκλονισμένα από τον χαμό-φονικό του σμηναγού Μπαλταδώρου πήγαν και σήκωσαν σημαίες με ένα σαπάκι σκαφάκι εκεί που έχεις αποσύρει τα πολεμικά μας, πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα; Χιλιάδες γαλανόλευκες παντού, ιδίως στα μούτρα τους; Παραφράζοντας το... υπερπατριωτικό τραγουδάκι, ...κι όταν θα μπούμε μέσα, /και στο Μαξίμου θα σηκώσουμε σημαία ελληνική!! Γκριζάρεις το Αιγαίο; Δεν κοιτάς καλύτερα να δεις πώς θα γκριζάρεις εσύ; Αν, πότε, πού...

ΣΧΟΛΙΑ (40)

Λαμπρή ιδέα

Το βαρύγδουπο απόφθευμα/σχόλιο του Καμένου («Όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει»), μου έδωσε μια ιδέα, την οποία επιθυμώ να μοιραστώ/προτείνω σε όλους: 1) Υψώνετε μία τουλάχιστον ελληνική σημαία, σε κάθε μπαλκόνι του σπιτιού σας (για ενημέρωση/προειδοποίηση). 2) Έχετε άλλη μια στο σαλόνι σας (ως «δόλωμα/αποδεικτικό»). 3) Αγοράζετε αξιόπιστο πυροβόλο όπλο. Σε περίπτωση που κάποιος ληστής προσπαθήσει να εισβάλλει για να σας κλέψει/βιάσει κλπ, του ανάβετε μια στο δόξα πατρί, τινάζοντάς του τα μυαλά στο αέρα. 4) Αράζετε στο καναπέ και καλείτε την αστυνομία. 5) Στην κατάθεσή σας, τονίζετε ότι, ακολουθώντας τη ρήση του Υπουργού, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ (σε περίπτωση που υπήρξε και πάλη/τραυματισμός). Αποτέλεσμα: 1) ΔΕΝ σας ασκείται κατηγορία φόνου, αφού υπερασπιστήκατε τη Σημαία και ακολουθήσατε πιστά, τη ρήση του Υπουργού. 2) Ένα απόβρασμα λιγότερο

Noesis

Μπράβο Θέμη!. Μπράβο!!!! Όλοι Γαλανόλευκες!!!

Χ.Π.

Κύριε εκδότη πραγματικά προσυπογράφω το άρθρο σας.. Σημαία της πατρίδας μας παντού ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΈΣΕΙ..!! Θλίβομαι μόνο από την στάση του Κούλη της ΝΔ... Έχω την εντύπωση ότι η διαφορά της σημερινής ΝΔ του Κούλη από το πασόκ της Φοφίτσας, το ξεροπόταμο του καραγκιόζη Θεοδωράκη και τους απάτρηδες δοσίλογους συριζοανέλ , είναι ελάχιστη ώς μηδενική...Κρίμα...!!! Εγώ τέτοια ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσω...!!

Πατριωτισμός το δίκιο του λαού

Την ελληνική σημαία δικαιούται να την κρατά αυτός που παλεύει ώστε ο πλούτος που παράγεται στη χώρα από τον εργαζόμενο λαό να ανήκει στο λαό και όχι στα παράσιτα τους καπιταλιστές

τρατζικ

την ρώτησες βρε την χήρα που σπάραζε πάνω απ τον τάφο αν ήθελε δίπλα της την δική της προσωπική στιγμή του αποχωρισμού, τον Καμμένο δίπλα της , την ώρα που σοκαρισμένη έψελνε στον άντρα της τον εθνικό ύμνο;; τον νεκρό σμηναγό μέσα στην κάσα τον ρώτησες αν γούσταρε να στέκεσαι δίπλα στη μάνα των παιδιών του και να ψέλνεις τον εθνικό ύμνο μαζί της υποκριτή; είχες έστω την παραμικρή ιδέα τί συνέβαινε εκείνη την στιγμή;;μην τολμήσεις να τρομοκρατήσεις τα παιδιά μας και όποιον στο εξής γουστάρει να ανεβάζει την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος μην το σκεφτείς καν να εκφοβίσεις κανέναν Ελληνα ή Ελληνίδα στο εξής, κοίτα να ξεχρεώσεις τις αμαρτίες σου απέναντι στον ελληνικό λαό όσο έχεις χρόνο και λογική, αλίμονο σου αν πάθουν τίποτα οι αιχμάλωτοι Ελληνες, στην θητεία σου συνέβη δεν ξεχνούμε όλοι μας

τρατζικ

για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, γιατί ο υπουργός παρακολουθούσε το συμβάν στο πεντάγωνο με τον αμερικάνο πρέσβη;; γιατί πήγε και στριμώχτηκε δίπλα στην τραγική σύζυγο του σμηναγού εκείνη την προσωπική και εξαιρετικά δραματική προσωπική στιγμή που έβαζε το κορίτσι τον άντρα της και πατέρα των παιδιών της στο μνήμα;; το ήθος, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στον δολοφονημένο σμηναγό επιβάλλει να σταθείς τουλάχιστον 50 βήματα πίσω διακριτικά, εμετός, τα λόγια περιττεύουν εμετός!!!

Nikos

Δεν υπάρχουν πιο τενεκέδες από αυτούς, κάθε ημέρα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξουν ότι για πάντα θα κρατούν τα πρωτεία της βλακείας. Κανένας τους, δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα νησάκια αυτά και όμως μιλούν, και πετάνε ότι βλακεία τους κατέβει. Βρε αριστερές ταγαροπλαγιές, τα νησάκια αυτά απέχουν 53 χιλιόμετρα από τα παράλια της τουρκίας, όση η απόσταση σε ευθεία Αθήνας - Χαλκίδας. Δηλαδή όποιος τοποθετεί μια σημαία 53 χιλιόμετρα από τα σύνορα αμέσως κάνει εξωτερική πολιτική, και προκαλεί; Και πρέπει να φυλάει και τη σημαία μετά για να μη του τη πάρουν. Δηλαδή αν κάποιος στην Αλεξανδρούπολη σηκώσει μια σημαία θα προξενήσει διπλωματικό επεισόδιο, γιατί η Αλεξανδρούπολη δεν ειναι 53 αλλά 63 χιλιόμετρα απο τον Έβρο.

@

Καλά σε γενικές γραμμές τα γραφόμενα. Ωστόσο στην ίδια γραμμή με την ανερμάτιστη κυβέρνηση είναι και η απολύτως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "αντιπολίτευση"... Φαίνεται ότι είναι όλα από κοινού συμφωνημένα. Άλλωστε η διάλυση και διαμελισμός της Ελλάδας είναι μια ακόμη Μνημονιακή Υποχρέωση.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ... ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ .ΙΟΥΛΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΚΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ...ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ .ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΖΕΚΛΙΚΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΟΦΤΗΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ .

Γιώργος

Δεν έχει λόγο να κάνει πόλεμο η Τουρκία με μας, έχει ήδη κερδίσει αυτά που θέλει, πόσο μας κοστίζουν οι παρενοχλήσεις και η λαθρομετανάστευση απ τα παράλια απέναντι; πόσοι είναι μέσα; όπλα έχουν; πού τα βρίσκουν αν έχουν; ποιοί βγάζουν χρήμα πουλώντας τα; πιθανό θα γίνει κάποια προβοκάτσια θα ξεσηκωθούν οι εδώ ισλαμιστές που τους έχουν στα πούπουλα οι συριζα ανέλ, γδέρνοντας εμάς,θα κάνουν καποιον σαματά σε ένα δύο νησιά, και μετά θα αρχίσει το πάρτι για αυτούς και τους φίλους τους, όμως αν τυχόν ανοίξει ελληνικό ρουθούνι σε Αττική, Πάτρα, Κρήτη κλπ η παγκόσμια φωνή θα είναι τεράστια όσον αφορά τους εχθρούς του ορθόδοξου ελληνισμού, δεν θα αποφευχθούν τα δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τα φρικωδέστερα εγκλήματα κατά των Ελλήνων μνημόνια κι όλα τα σχετικά, εκείνα τα δικαστήρια του μέλλοντος θα είναι πολύ χειρότερα από εκείνα που αφορούσαν τους ναζί ή την Γιουγκοσλαβία γιατί θα έχει αλλάξει η όψη του σημερινού κόσμου, δεν μπορούν ούτε να το φανταστούν οι υπαίτιοι της καταστροφής μας, αν ετοιμάζουν στην Ελλάδα μακελειό τύπου οκτωβριανής επανάστασης και χυθεί αίμα να ξέρουν ότι δεν θα είναι όπως παλιά, σήμερα οι λαοί ξύπνησαν η τιμωρία τους θα είναι η μεγαλύτερη δυνατή και θα αφορά όλους τους συγγενείς τους και βολεμένους φίλους τους

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ...ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία