Γιοτ του Τσίπρα το καμάρι του Λιμενικού. Πειράζει;
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Γιοτ του Τσίπρα το καμάρι του Λιμενικού. Πειράζει;

Mε κίνδυνο να κατηγορηθώ πάλι ως αυλοκόλακας του Μαξίμου, λες κι είμαι ο μόνος σε τόσα ΜΜΕ, αναρωτιέμαι γιατί τόσα σχόλια, ειρωνείες και κακίες επειδή ο κ. Τσιπρας πήρε το σκάφος του Λιμενικού για να μεταφερει την οικογένεια του, τους φίλους του και τον εαυτό του στη Τήλο για το Πάσχα. Και να φύγουν βεβαίως πίσω με το καλό. Και τι δεν του είπαν; Ότι δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το περιπολικό σκάφος σαν προσωπικό γιοτ, ότι αν ήθελε ας έπαιρνε το πλοίο ή το καΐκι της γραμμής όπως οι απλοί πολίτες (δεν έχει και τόσα – φταίει ο Αγούδημος που πέθανε, Θεός σχωρέστον) και ότι στην ουσία διαπράττει κατάχρηση εξουσίας... και κρατικών κονδυλίων, αφού το πλεούμενο θέλει δυο χιλιάδες ευρώ καύσιμα να πάει και να έρθει. Συν το γενικότερο κόστος προσωπικού, γενικές φθορές, κάντο ένα πεντοχίλιαρο Ένας μάλιστα είπε ότι κάνει και λαθρεμπόριο καυσίμων αφού τα αφορολόγητα πετρέλαια των ενόπλων δυνάμεων δεν είναι για ιδιωτική χρήση άρα λαθρεμπορία, σαν κάτι φίλους του ιδιώτες. Τέλος ότι η ανούσια επίδειξη και το σόου «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα» τύπου Κώστα Βουτσά, συν γυναιξί και τέκνοις, είναι μια τριτοκοσμική προσβολή στο μαχόμενο σκάφος του Λιμενικού που βρίσκεται κάθε μέρα αντιμέτωπο με τα πολεμικά του Ερντογάν, και απειλείται με βύθιση όπως συνέβη τις προάλλες. Ότι είναι από τα σκάφη που σώζουν ζωές προσφύγων ή όταν δεν το καταφέρνουν μεταφέρουν σωρούς πτωμάτων, ακόμα και μικρών παιδιών, στο ίδιο κατάστρωμα που ο πρωθυπουργός βολεύτηκε για να κάνει οικογενειακώς τις διακοπές του. Ότι έτσι έστειλε ένα ακόμη σήμα περιφρόνησης και προς τους μαχητές του Λιμενικού, που τους έκανε μούτσους και καμαρωτός και προς τον φορολογούμενο που δεν μπόρεσε να πάρει ούτε λαμπάδα στα παιδιά του φέτος, αλλά βλέπει τα λεφτά του να ξοδεύονται για τις κουστωδίες των Συρiζαίων και των οικογενειών τους, καλά να 'ναι κατά τα αλλά οι άνθρωποι. Όλα αυτά είναι ακριβώς έτσι! 


Πλην όμως επειδή τέτοιες μέρες δεν επιτρέπεται να κάνω τον συνήγορο του Διαβόλου δημοσίως, θα αναρωτηθώ μέσα μου: Πάλι φταίει ο Τσιπρας επειδή μισό αιώνα τώρα η Δεξιά δεν έκανε ένα αεροδρόμιο στην Τήλο να μπορεί να προσγειωθεί απ' ευθείας το πρωθυπουργικό λίαρ τζετ και να μην τραβολογά την οικογένεια σε αεροπλάνα της Ολυμπιακής σαν να είναι κοινοί θνητοί, και σε λιτά πολεμικά σκάφη χωρίς πολυθρόνες μασάζ χάι τέκ,  αεροσυνοδούς και wi fi; Πάλι φταίει ο Τσίπρας που με τις τόσες συκοφαντίες των media εναντίον του δεν υπάρχει άλλο πιο μικρό νησί να πάει να σουβλίσει, αφού ακόμη και στο νησάκι Κίναρος με την μοναδική κάτοικο δεν θα 'ναι καλοδεχούμενος αφού η Τρόικα της Αχτσιόγλου, της έκοψε και το επίδομα; Φταίει πάλι ο Τσιπρας επειδή σε άλλες πιο κοσμικές περιοχές όπως της Ρόδου, της Σύμης και της Κω δεν θα βρίσκει ούτε να αποβιβαστεί αφού είναι φούλ στα τουρκικά τουριστικά καΐκια ενώ τα ελληνικά δεν τολμάνε να πάνε απέναντι μην τους πιάσουν ομήρους; Φταίει ο Τσιπρας που με αυτοθυσία και βάζοντας σε κίνδυνο και τους δίκους του έσπασε παραδειγματικά τον κλοιό της Άγκυρας με τις τόσες Navtex και έδειξε ότι τολμά και πλέει ελεύθερα από ελληνικό νησί σε διπλανό ελληνικό νησί, και μάλιστα φορτωμένος με κροτίδες και πασχαλιάτικα βεγγαλικά σαν τον Κανάρη τον Πυρπολητή; 


Και εν πάσει περιπτώσει είναι τυχαίο το ότι όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί του Κυριάκου. της Φώφης και του Κουτσούμπα βγήκαν να σκανδαλολογήσουν κατά Τσίπρα. ανήμερα που η διεθνής αντίδραση έχωσε τον μεγάλο σοσιαλιστή τέως ηγέτη της Βραζιλίας, τον Λούλα, 15 χρόνια φυλακή για διαφθορά, ενώ και πάλι την ίδια ημέρα ο γενικός εισαγγελέας του συντρόφου Μαδούρο, βρέθηκε με έναμιση δισεκατομμύριο ευρώ «μαύρο» χρήμα σε ξένες τράπεζες;  Καθόλου σύμπτωση νομίζω. Φταίει όμως ο Τσιπρας που δεν έχει χώσει όλους αυτούς τους μπλόγκερς φυλακή όπως έκανε ο Ταγίπ, αλλά περιορίστηκε να κατάσχει ευγενικά, πλην όμως ανεπιτυχώς, τις φωτό όσων κακοηθών απαθανάτιζαν την τάχα μου χλιδάτη απόβασή του στη Τήλο. Θα λέγαμε τέλος καλό, χρόνια πολλά, όμως επειδή ο κόσμος από την τόση φτώχεια έχει γίνει μίζερος και ζηλιάρης, ας φύγουν οι Τσιπραίοι από την Τήλο με κανα υποβρύχιο του Καμμένου. Αν τον εμπιστεύονται ότι δεν θα τους αφήσει στον πάτο. Αλλιώς με τα κρυφά μας υπερόπλα τα διαστημόπλοια του Νίκου Παπά. Χρόνια πολλά.


ΥΓ: Το αρνί πληρώθηκε ή είναι με κρατική επιδότηση;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ