Ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα παραστράτησε !
spyros-pappas01

Σπύρος Παππάς

Ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα παραστράτησε !

Ένας Αντιδήμαρχος στον Δήμο Μαραθώνος, αναγκάζεται να χειροδικήσει σε υπάλληλο του Δήμου, γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο αγώνας για την καθημερινότητα στον Δήμο είναι σκληρός και αδυσώπητος και η πίεση που δέχεται… μεγάλη !

Η χειροδικία λοιπόν ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτέλεσμα της καθημερινής αγχωτικής κατάστασης, την οποία βιώνει ως αιρετός που για 35 ολόκληρα χρόνια δίνει, και θα συνεχίσει να δίνει, τον δικό του αγώνα αλλά και τον καλύτερό του εαυτό, για να μπορεί ο Δήμος αυτός και λειτουργικός να είναι και να προσφέρει στους πολίτες τα… μέγιστα !

Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις και μπροστά στην γενική κατακραυγή των πολιτών, ο Αντιδήμαρχος αναγκάζεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Υπαλλήλους του Δήμου. Δήλωσε πως του «ξέφυγε το χέρι στο μάγουλο του υπαλλήλου» και χαρακτήρισε το γεγονός αυτό ως ένα «ατυχές συμβάν». Δήλωσε επίσης ότι τους σέβεται και τους θεωρεί συνεργάτες αφού στις δεκαετίες που συμπορεύτηκαν ουδέποτε τους αντιμετώπισε… αφ’ υψηλού, και ότι είναι επίσης υπέρμαχος του διαλόγου και… των δημοκρατικών διαδικασιών !

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα και οι Συνεργαζόμενοι, κρυμμένοι και εξαφανισμένοι, αρνούνται να πάρουν θέση για το θέμα !

Αντί να καταδικάσουν δημόσια, το γεγονός της χειροδικίας και να ζητήσουν την άμεση παραίτηση του Αντιδημάρχου, παρακολουθούν, ως απλοί θεατές και εκ του μακρόθεν, το «ατυχές» αυτό συμβάν. Για τον Δήμαρχο Μαραθώνα το θέμα θεωρείται λήξαν. Το βέβαιο όμως είναι πως το «ατυχές» αυτό συμβάν, δεν θεωρείται και δεν πρέπει να θεωρείται λήξαν !

Τέλος, λόγω της άσχημης τροπής που πήρε η υπόθεση καθώς και της φημολογούμενης μήνυσης του Δημοτικού Υπαλλήλου, έχουμε την έκκληση του Αντιδημάρχου για εκτόνωση της κατάστασης και την προσπάθειά του να πείσει τους υπαλλήλους του Δήμου, με απώτερο στόχο να πείσει τους δημότες, ότι το γεγονός της χειροδικίας ήταν ένα μεμονωμένο και «ατυχές συμβάν» το οποίο όλοι πρέπει να ξεχάσουν και να το αφήσουν πίσω. Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συμφωνούν ;

Η εκκωφαντική σιωπή από τον Δήμαρχο και την συνεργαζόμενη Δημοτική Αρχή Μαραθώνα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουν μάλλον εξοικειωθεί με τέτοιου είδους πρακτικές και φαίνεται να τις υιοθετούν ! Διαφορετικά…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ