Τσιπάκι στις ταυτότητες, γιατί... αυτοί είστε!
pollatos

Μάκης Πολλάτος

Τσιπάκι στις ταυτότητες, γιατί... αυτοί είστε!

«Νέες ταυτότητες από 26 Σεπτεμβρίου σου λέει! Μα θέλει και ερώτημα; Αφού δεν τα κατάφεραν με τα νέα εμβόλια να μας ελέγξουν, φέρνουν άρον-άρον τις νέες ταυτότητες

Για να μας κλέψουν τα μυστικά, για να μας ελέγχουν, για να μας φακελώσουν ηλεκτρονικά, για να ξέρουν τι ψηφίζουμε, να μαθαίνουν τα ιατρικά μας μυστικά, να γνωρίζουν πού πηγαίνουμε, να έχουν τα αποτυπώματά μας!

Δεν είναι ταυτότητα αυτή που μας φέρνουν υποχρεωτικά και με το ζόρι, αλλά κάρτα του πολίτη, και θα περιέχει πολλά στοιχεία προσωπικά μας, τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ, προσωπικούς αριθμούς, τα αποτυπώματά μας και τόσα άλλα... Τα έχουν πει στο Άγιο Όρος, τα έχει πει ο Άγιος Παϊσιος, έρχεται η ψηφιακή κάρτα του πολίτη και έχουν άλλους σκοπούς!

Λένε ψέματα ότι οι νέες ταυτότητες δεν θα έχουν τσιπάκι, θα έχουν και εκεί θα αποθηκεύουν με το νι και με το σίγμα όλα τα μυστικά μας και θα μπορούν να τα αποθηκεύουν και άρα να τα επεξεργάζονται και εκτός της ελληνικής επικράτειας, άρα διακυβεύεται η εθνική κυριαρχία μας! Είναι μασόνοι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα και τις νέες ταυτότητες γι' αυτό ένα απαντάμε στους ψεύτες: Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά! Δεν θα δεχτούμε και δεν θα παραλάβουμε τις νέες ψηφιακές ταυτότητες, που κάνουν το φακέλωμα ηλεκτρονικό! Πώς αποκαλύπτονται αυτά που θέλουν να μας κρύψουν; Από το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν τεχνολογίες RFID safe σημαίνει ότι τα δεδομένα που θέλουν να αποθηκεύουν στα τσιπάκια με τις νέες ταυτότητες μπορούν να υποκλέπτονται από χάκερς, άρα δεν είναι ασφαλή!

Χάρη στους αγώνες του γνήσια σκεπτόμενου λαού οι ψεκασμοί αποκαλύφθηκαν! Μετά ο λαός κατάλαβε τι πήγαν να κάνουν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τους γκρέμισε τα σχέδια! Και τώρα κάνουν το επόμενο βήμα, θέλουν να μας υποχρεώσουν να πάρουμε ηλεκτρονικές ταυτότητες για να μας υποκλέψουν όλα τα προσωπικά στοιχεία, να μας βλέπουν, να μας ακούνε, να μας παρακολουθούν και να μας καταγράφουν!

Αλλά εμείς τους έχουμε καταλάβει, είμαστε Έλληνες, είμαστε οι καλύτεροι, ερχόμαστε από μακριά και θα πάμε ακόμα παραπέρα και χωρίς τις ταυτότητες του 666! Έχουμε ιδέες που θέλουν να μας κλέψουν με τις νέες ταυτότητες, δεν ξημεροβραδιαζόμαστε στα καφέ, δεν περνάμε τα βράδια μας στις ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα, ούτε τεμπελιάζουμε κάθε μέρα στα στοιχηματικά πρακτορεία αναζητώντας το εύκολο κέρδος! Δεν είμαστε τίποτα πουθενάδες να τρέχουμε στα δερματολογικά ιατρεία για μπότοξ, στα νυχάδικα για μανικιούρ, στις αισθητικούς και στα γυμναστήρια για το φαίνεσθαι! Είμαστε Ορθόδοξοι και ακούμε τους σοφούς γέροντες από το Όρος, διαβάζουμε τις γραφές και ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν με το ηλεκτρονικό χάραγμα, το φακέλωμα και τις νέες ταυτότητες! Το μπόλιασμα δεν έπιασε και τώρα ετοιμάζουν νέα κόλπα με τις ταυτότητες για να μας χαλάσουν το DNA! Αλλά να σου πω και το άλλο; Γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να έχει τα αποτυπώματά μας ηλεκτρονικά; Για σκέψου το εξής: Αν πιάσω ένα μπουκάλι στο σούπερ μάρκετ και γίνει ένα έγκλημα με αυτό από κάποιον που φοράει γάντια ποιον θα πιάσει η Αστυνομία; Γιατί πρέπει να έχουν ψηφιακά αποτυπώματα οι νέες ταυτότητες; Θα καούν όλοι στην κόλαση!».

Κι όμως. Αυτοί που σκέφτονται έτσι και εκστομίζουν αυτές τις σκέψεις ζουν ανάμεσά μας. Και δεν έχουν κανένα δισταγμό να τα λένε και δημοσίως όλα αυτά. Δεν ξέρω αν μιλώντας για παραλογισμό ή σκοταδισμό μπορούμε να εκφράσουμε πλήρως όσα συμβαίνουν κάπου εκεί έξω. Δεν ξέρω αν είναι μόνο οι δεισιδαιμονίες, η τυφλή υπακοή στις απόψεις κάποιον ημιμαθών. Είναι για άλλη μια φορά αναμέτρηση δύο κόσμων που αποκαλύπτουν την παλαιά φράση ενός πρωθυπουργού ότι αυτή είναι η Ελλάδα. Ο άνθρωπος που το είπε είναι εκείνος που έχασε την πρώτη μάχη με την Εκκλησία ή τους εκκλησιαστικούς κύκλους και τις παραθρησκευτικές οργανώσεις για τις νέες -τότε, από το 2002-2003 που το συζητάμε- ταυτότητες. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα και πόσοι θα πειστούν μέχρι το 2026 να αλλάξουν την αστυνομική ταυτότητά τους. Είναι η μάχη πρόοδος-συντήρηση αλλά είναι και άλλα πολλά φανερά και κρυμμένα. Δεν ξέρω αν σώζεται κάτι, οτιδήποτε, αν σώζεται. Καταλαβαίνω καλά όμως ότι πέρα από Μητσοτάκη-Σημίτη-Ιερωνύμο-Νατσιό-Βελόπουλο ή άλλους πραγματικούς ή υποτιθέμενους αγκιτάτορες, η χώρα έχει πρόβλημα. Και έχει πολλά θέματα να λύσει. Κρίμα που οι περισσότεροι από τους πολλούς -ελπίζω να είναι πλειοψηφία δηλαδή- που καταλαβαίνουν το γελοίο του πράγματος έχουν να λύσει τα προσωπικά τους θέματα και δυστυχώς δεν είναι πολλά τα διαθέσιμα ραντεβού στους καλούς ψυχολόγους. Ισως μία λύση θα ήταν για λίγο καιρό να καθίσει όλη η χώρα στο ντιβάνι, με κάποιον τρόπο, μήπως και καταλάβουμε. Κάποιος πρέπει να φταίει για το κατάντημα αυτό. Κάποιος που μπλέχτηκε πριν ή πιο μετά και τα ανακάτεψε όλα προκαλώντας αυτό το ξεχαρβάλωμα. Γιατί να έχουμε και εμείς ευθύνη για όσα συμβαίνουν, ε, αυτό αποκλείεται! Οπως πάμε όμως, και για όποιον μπορεί ακόμη να σκέφτεται, να αντιλαμβάνεται, να φιλτράρει πληροφορίες και να βλέπει τις καταστάσεις, υπάρχει πρόβλημα σοβαρό. Και οι νέες ταυτότητες είναι απλώς άλλο ένα σύμπτωμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network