plantzos_kostas

Μείωση φόρου… κατά 2 μονάδες επάνω!

Κωστής Πλάντζος

Το πιο φρέσκο fake news του ΣΥΡΙΖΑ: μειώνει τον φόρο στις επιχειρήσεις, αυξάνοντάς τον από 26% σε 28%. Και αυτό το λέει η ίδια η τροπολογία που κατέθεσαν οι κ.κ. Τσακαλώτος και Παπανάτσιου! Το fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: Η τροπολογία λέει ότι αλλάζει το άρθρο 58 του ν.4172 και για το φορολογικό έτος 2019 ο φόρος κερδών στις επιχειρήσεις μειώνεται στο 28% (από 29% που είναι σήμερα). 

Η ίδια τροπολογία όμως περιγράφει και τι έλεγε εκείνο το άρθρο που ισχύει από το 2013 αλλά τώρα τροποποιήθηκε: ότι από το φορολογικό έτος 2019 τα κέρδη θα φορολογούνται με 26%. Αν δεν άλλαζε ο νόμος και δεν «μείωνε» μία μονάδα τον φόρο ο ΣΥΡΙΖΑ, τον επόμενο μήνα θα μειωνόταν αυτομάτως κατά τρεις! Και η κυβέρνηση πανηγυρίζει λέγοντας –στην εισηγητική έκθεση- ότι με αυτήν την μείωση (στη μείωση) της φορολογικής επιβάρυνσης που κάνει, αναμένεται ενίσχυση των επενδύσεων στη χώρα μας.

tsakalotos1ΣΧΟΛΙΑ (31)

Κωστας 1983

Πώς φαίνεται πάντως ότι κανείς από αυτούς που σχολιάζουν δεν έχει ιδέα από επιχειρηση...το άρθρο κάνει λάθος...η φορολόγηση είναι όντως στο 29% ,σήμερα που μιλαμε, για τις επιχειρήσεις...Το 1% μειωση πάντως είναι σαν να μας κοροϊδεύουν.Και βλέποντας τέτοια άρθρα και σχόλια όντως μας αξίζει ...

Διάβαζε καλύτερα.....

Το άρθρο στο λέει καθαρά ότι σήμερα η φορολογία επιχειρήσεων είναι στο 29%. Επίσης σου λέει ότι είναι ήδη ψηφισμένο από το 2013 ότι η φορολογία θα έπεφτε στο 26% από 01-01-2019. Έρχεται τώρα η κυβέρνηση και αλλάζει το συγκεκριμένο άρθρο και αντί του 26% θα ισχύσει 28% φορολογία από 2019. Πουθενά δεν υπάρχει κανένα λάθος!

Ρε παιδιακι μου

ΕΝΑ πραγμα να πει ο Ευκλειδης και να μην γινει το αντιθετο. ΕΝΑ. Ειναι απιστευοτος ο ανθρωπος.

Στα καθάρματα απομένουν 175 ημέρες...

Μέχρις ότου να ξημερώσει η Κυριακή, 26-05-2018, ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών και πιθανώς και των εθνικών εκλογών.

Το μαύρο....άσπρο!

Σε ένα μόνο πράγμα αποδείχτηκε άκρως αποτελεσματική η συγκεκριμένη κυβέρνηση. Στην προπαγάνδα και μόνο. Μοναδική η ικανότητά τους να παραφράζουν την αλήθεια και να αλλοιώνουν την πραγματικότητα, ταίζοντας άφθονο σανό τα γιδερά τους. Μας λένε ότι μας έβγαλαν από το δικό τους μνημόνιο και η οικονομία πάει καλύτερα. Άντε και να πούμε ότι έτσι είναι η κατάσταση. Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ?? Με ποιά ακριβώς μέτρα έγιναν αυτά τα επιτεύγματα??? Μήπως με αυτά που ψήφιζαν με "δάκρυα στα μάτια" και εφαρμόζουν με "πόνο ψυχής"? Τα πράγματα είναι απλά. Ακόμη αγωνιζόμαστε να πιάσουμε τους οικονομικούς δείκτες του 2014. Μεταξύ αυτών και η φορολογία των επιχειρήσεων, όσων δηλαδή έχουν απομείνει. Τέσσερα χρόνια χαμένα, θυσία στο βωμό του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.....

ΧΑ!

Εμεις να τους μπουκωσουμε με 4% να σκασουν στο φαΐ

ΒΑΣΙΛΗΣ

Έχουν βρει τους χαζούς που πληρώνουν. Σιγά μην ξεκολήσουν οι βδέλες από μόνες τους.

Γιατί το κουράζουμε άσκοπα;;;

Οποτεδήποτε γίνουν οι εθνικές εκλογές, (δηλαδή, είτε τον Φεβρουάριο 2019, (σε λιγότερο από τέσσερις, (4), μήνες)), είτε τον Μάϊο 2019, (σε λιγότερο από έξι, (6), μήνες, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές)), το αποτέλεσμά τους είναι ήδη γνωστό. Η Νέα Δημοκρατία θα θριαμβεύσει και ο Σύριζα θα συντριβεί. Γιατί το κουράζουμε άσκοπα;;;

Παρήλθον ανεπιστρεπτί αι ημέραι εκείναι...

Το δεκαεξάμηνο χρονικό διάστημα Μάϊος 2014 - Σεπτέμβριος 2015, ο σύριζα εξαπάτησε τον ελληνικό λαό για τέσσερις, (4), φορές, κερδίζοντας διαδοχικά τις ευρωεκλογές τον Μάϊο 2014, τις εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο 2015, το δημοψήφισμα τον Ιούλιο 2015 και τις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο 2015. Πλέον "Παρήλθον αι ημέραι εκείναι..." διότι ο σύριζα συγκυβερνώντας με τους ανεξάρτητους έλληνες διαν΄΄υει τον 47ο μήνα, είναι το δεύτερο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις από τον Ιανουάριο 2016, (δηλαδή για τριάντα πέντε, (35), συνεχείς μήνες, με τεράστια διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία η οποία προηγείται), έχουμε όλοι αντιληφθεί το ποιος είναι και βαδίζει ταχύτατα προς συντριπτική ήττα, στις επερχόμενες τρεις, (3), εκλογικές αναμετρήσεις, (ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές).

Kom

Εμείς στο Δήμο Αριστοτέλη τούς ψηφίσαμε 5 φορές. Βγάλαμε και δήμαρχο ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε μην στεναχωριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα.

Τι να λέει?

Τα πασόκια και το πιο σάπιο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, εκείνο που κυνηγάει το ρουσφέτι με αντάλλαγμα οτιδήποτε, απο εθνική κυριαρχία μέχρι κομμάτια της ιστορίας και το μέλλον της χώρας γενικότερα, θα βρεί κάπου αλλού να καταλύσει και θα επανέλθει με νέο κομμα και σχηματισμό σε 2-3 χρόνια. Και το παραμύθι θα είναι πάλι το ίδιο. Ο Συριζα και ο Τσίπρας θα έχουν καεί όπως και κάποια μεγαλοστελέχη του που θαέιναι στην φυλακή λόγω της αλαζονείας και προχειρότητας με την οποία αντιμετώπισαν την διακυβέρνηση της χώρας, αλλά άλλα τσιπροειδή θα ξεπεταχθούν. Οι ψηφοφόροι πελάτες είναι εκεί, και θα στηρίξουν οποιονδήποτε τους τάξει μια βόλεψη.

Τα καθάρματα μετράνε πλέον...

Αντίστροφα!!!

Πειραιώτης μαουνιέρης.

Kai ποιός το κατάλαβε πρώτος το ψέμα τους και τους ξεσκέπασε;Μα ο εξυπνότερος όλων εκεί μέσα,δηλαδή ο Αδωνις.Αμέσως το πήρε χαμπάρι και τους έσκισε.

Έχεις απόλυτα δίκιο.

Ο 'Αδωνις τους ξεσκίζει καθημερινά. Θα έχει την ψήφο μου.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία