Δεν αλλάζουν συμπεριφορά με τίποτα
Ισμήνη Χαραλαμποπούλου

Ισμήνη Χαραλαμποπούλου

Δεν αλλάζουν συμπεριφορά με τίποτα

 Πολλοί υποστηρίζουν ότι μετά τις εκλογές ο  ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να αλλάξει την τακτική και την συμπεριφορά του .

Ωστόσο από τα πρώτα δείγματα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται αυτές οι προβλέψεις και μάλλον όλοι ακολουθούν τις συνήθειές τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου που με αλαζονικό τρόπο κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής δήλωσε τόσο περήφανος για το έργο που αφήνει πίσω του που μακάρι να είναι και οι επόμενοι τόσο υπερήφανοι.

Εφθασε μάλιστα στο σημείο πριν καλά καλά η νέα ηγεσία του υπουργείου αναλάβει τα καθήκοντά της να της θυμίσει ότι κάποια μέρα θα φύγει από το υπουργείο.

«Μετά από κάποιο διάστημα θα παραδώσετε και εσείς το χαρτοφυλάκιο σας στους επόμενους Υπουργούς. Αυτοί είναι οι κανόνες της δημοκρατίας. Ελπίζω τότε, όπως εγώ τώρα να είστε ιδιαίτερα περήφανοι για ό,τι θα έχετε ολοκληρώσει. Σας παραδίδω ένα τεύχος με τις σημαντικότερες παρεμβάσεις μας. Εμείς θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά όσα θα γίνονται με έναν κριτικό αλλά εποικοδομητικό λόγο» είπε χαρακτηριστικά , ακολουθώντας την πάγια τακτική του.

Ο κ. Γαβρόγλου έφθασε στο σημείο να προτείνει ,ενώ πάμε σε ενοποιήσεις υπουργείων να «σπάσει» το υπουργείο Παιδείας στα δύο , δηλαδή να δημιουργηθεί ένα υπουργείο Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ένα Τριτοβάθμιας .Περίμενε δηλαδή να φύγει για να κάνει την πρόταση διαχωρισμού του υπουργείου .

Ο κ. Γαβρόγλου έκανε και πάλι το «άσπρο μαύρο» υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε την αποκομματικοποίηση της διοίκησης ενώ είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την κομματικοποίηση στο δημόσιο με πρακτικές βγαλμένες από την δεκαετία του ‘80 που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου.
Οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα