Ισμήνη Χαραλαμποπούλου

Δεν αλλάζουν συμπεριφορά με τίποτα

Ισμήνη Χαραλαμποπούλου

 Πολλοί υποστηρίζουν ότι μετά τις εκλογές ο  ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να αλλάξει την τακτική και την συμπεριφορά του .

Ωστόσο από τα πρώτα δείγματα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται αυτές οι προβλέψεις και μάλλον όλοι ακολουθούν τις συνήθειές τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου που με αλαζονικό τρόπο κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής δήλωσε τόσο περήφανος για το έργο που αφήνει πίσω του που μακάρι να είναι και οι επόμενοι τόσο υπερήφανοι.

Εφθασε μάλιστα στο σημείο πριν καλά καλά η νέα ηγεσία του υπουργείου αναλάβει τα καθήκοντά της να της θυμίσει ότι κάποια μέρα θα φύγει από το υπουργείο.

«Μετά από κάποιο διάστημα θα παραδώσετε και εσείς το χαρτοφυλάκιο σας στους επόμενους Υπουργούς. Αυτοί είναι οι κανόνες της δημοκρατίας. Ελπίζω τότε, όπως εγώ τώρα να είστε ιδιαίτερα περήφανοι για ό,τι θα έχετε ολοκληρώσει. Σας παραδίδω ένα τεύχος με τις σημαντικότερες παρεμβάσεις μας. Εμείς θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά όσα θα γίνονται με έναν κριτικό αλλά εποικοδομητικό λόγο» είπε χαρακτηριστικά , ακολουθώντας την πάγια τακτική του.

Ο κ. Γαβρόγλου έφθασε στο σημείο να προτείνει ,ενώ πάμε σε ενοποιήσεις υπουργείων να «σπάσει» το υπουργείο Παιδείας στα δύο , δηλαδή να δημιουργηθεί ένα υπουργείο Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ένα Τριτοβάθμιας .Περίμενε δηλαδή να φύγει για να κάνει την πρόταση διαχωρισμού του υπουργείου .

Ο κ. Γαβρόγλου έκανε και πάλι το «άσπρο μαύρο» υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε την αποκομματικοποίηση της διοίκησης ενώ είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την κομματικοποίηση στο δημόσιο με πρακτικές βγαλμένες από την δεκαετία του ‘80 που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου.
Οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι…

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Δημήτρης

Περήφανος γιατί είναι; Γιατί στα γυμνάσια και λύκεια καθιέρωσε να παίρνουν τον πρώτο έλεγχο τα παιδιά τον Φεβρουάριο και τον δεύτερο το καλοκαίρι με τα μπάνια; Γιατί οι ελλείψεις καθηγητών εξαλείφθηκαν στα λόγια μόνο; Στο σχολείο της κόρης μου στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης ο Φυσικός ήρθε τον Απρίλιο;;;!!!. Και σε άλλη περίπτωση καθηγήτριας που ήταν άρρωστη αντικαταστάθηκε μετά από δύο μήνες; Που κατήργησε την αξιολόγηση με οποία προβλήματα είχε και πέρσυ και πρόπερσυ στο δημοτικό υπήρχε δάσκαλος που συνέχισε να μην χρησιμοποιεί τα σχολικά βιβλία καθόλου κρίνοντας τα ως ανεπαρκεί και περνώντας το μήνυμα του στα παιδιά και άλλος που έκανε μονίμως μάθημα στο προαύλιο;

κάτι...

...για τους μπάφους του μπάμπη θα γράψεις ή κάνεις τον κοριό? για ναυάγια που δεν αλλάζουν σου γράφω και γώ...

Αυτό είναι όλο.

Κατ' αρχάς πρέπει να έχει ο γράφων μία πείρα ,μία γνώση σε αυτό πού διαπραγματευται. Το λέω γιατί εάν ήξερε τον φασιστοκομουνισμο δεν θα έπρεπε να έχει τοιούτου είδους αποριες.Εαν γνώριζε το ποιόν τής κοσμοθεωρίας και τι πρεσβεύει. Ο λαός είναι οί "μαζες" Χωρίς καμία βούληση, χωρίς σύνταγμα εξυπακούεται. Δεν πρόλαβε να δει ,τα πρώην κράτη, δεν μπόρεσε να τα επισκευτει, λόγω ηλικίας υποθέτω. Δεν πρόλαβε να γνωρίσει εκ τού συσταδην ,το σύστημά, αυτό πού είναι ο ισχυρότερος φασισμός, από προσώπου γης και διαχρονικά. Το λέω όχι μόνο από προσωπική γνώμη, επειδή το έζησα, αλλά από τούς νεκρούς πού άφησε πίσω του. Εκατό εκατομμύρια δολοφονημένους, μόνο στην Σταλινική περίοδο, έναντι πενήντα εκατομμύριων από τούς Ναζί και τον β' παγκοσμιο πόλεμο. Η θεωρία και οι αξίες τους δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο από το 1917. Δυστυχώς η ΝΔ δεν ήταν πολέμιος ώς όφειλε. Προτιμούσε να χρησιμοποιεί τον ερυθρό φασισμό, για να τον γεύεται ώς ώριμο φρούτο την εξουσία . Με αποτέλεσμά να έχουμε τον ποιό πολυπληθές φασιστικό κομμουνιστικού κόμμα.Ευρωπαικα. Αυτή ήταν οί επιδιώξεις και Ή φιλοσοφία, μίας συνιστώσας τού συριζα. Η αναπόληση τού συστήματος. Η ψευδαίσθηση ότι καταλάβαμε την εξουσία, ότι νικήσαμε. Ότι ο κομμουνισμός επανήλθε. Η σχιζοειδης παράνοια είναι στα κεφάλια τους. Αυτό είναι όλο.

Αχαχαχαχ

Ο Γαβρογλου που έκανε τα ΤΕΙ ΑΕΙ χωρίς οιαδήποτε αλλαγή, που άνοιξε τμήματα νεα κατά απαίτηση του κάθε τοπικού κομματάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσε την σημαία με κλήρωση και επιδίωξε ενςργοτατα το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ " η αριστεία είναι ρετσινια", αυτός ο Γαβρογλου είναι περήφανος? Αυτό να το πει και στον εισαγγελέα

ass

τον ρεζίλα με το βρωμοπέτσινο μπουφάν και την κοτσίδα την λιγδιασμένη που έβγαινε κάθε Κυριακή που ήταν το φερέφωνο της αυγής και του τσύριζα τι το κάνατε;εξαφανίστηκε; να γελάσουμε λιγάκι.

O Tempora o mores!!!

Μίλησε ο άνθρωπος που με τον ν. 4547/2018 καταπάτησε βάναυσα το Σύνταγμα και τους νόμους εντάσσοντας άρθρα που βρίθουν διακρίσεων και άνισης μεταχείρισης σε βάρος τότε Στελεχών Εκπαίδευσης (βλ. Σχολικούς Συμβούλους) προκειμένου να διορίσει "δημοκρατικά" τους δικούς του Συντονιστές. To Σεπτέμβριο θα λάβει την απάντηση του από το ΣτΕ. Και όπως είπαμε παλιότερα "... οι όμορφοι νόμοι... όμορφα καίγονται". Βάλε HD και απόλαυσε το πρώην Υπουργέ μου.

κ. Ισμηνη

ο λαός τους είδε,τους μέτρησε,τους αξιολόγησε και τους έστειλε εκεί που τους αξίζει.Ο,τι πήραν σε ψήφους ήταν από περιθωριακές ομάδες,το ξέρουμε όλοι.Ηταν μια δοκιμή-να το πούμε ετσι- η δήθεν αριστερά του Τσιπρα που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να επαναληφθεί.Καλη σας μέρα.

Ίσα ρε επιστήμονα

1.780.000 άνθρωποι από περιθωριακές ομάδες;

Ηλίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρυσή μου δεν αλλάζει γιατί δεν είναι κόμμα!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συμμορία πονηρών οι οποίοι επικαλούμενοι το πάγιο αριστερό απωθημένο πολλών δυστυχώς Ελλήνων που ονειρεύονται έναν κόσμο με παροχές δυτικού τύπου και υποχρεώσεις Σοβιέτ, κατάφεραν να καθίσουν στο σβέρκο του Ελληνικού λαού. Μέσα σ' αυτά τα χρόνια οι Έλληνες πήραν το μάθημα τους, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Ετσι να συνεχίσουν οι αριστεροί φασίστες

ο Κυριάκος θα κάνει δεύτερη τετραετία.

nionios

Bρε Ισμήνη μην τα παραλέμε και μην ψάχνουμε πομπώδεις τίτλους που δεν υποστηρίζονται από πουθενά.... Δηλαδή τι το μεμπτό είπε ο πρώην υπουργός? Το γεγονός ότι αισθάνεται περήφανος για τη δουλειά που έκανε στο υπουργείο του προσδίδει αλαζονεία που άκοπα κάποιος μπορεί να συμεράνει ότι δεν "βάζουν μυαλό με τίποτα"?? Δηλαδή εσύ όταν φύγεις από το ΠΘ οικειοθελώς ή σε διωξουν τι θα πεις σε αυτόν που θα αναλάβει το ποστο σου? Οτι δεν είσαι περήφανη για τη δουλειά που έκανες? Η να μην είναι και αυτός το ίδιο υπερήφανος για τη δουλειά που θα κάνει? Ατυχής και ο τίτλος και το υλικό που υποστηρίζει το άρθρο σου.

Μαριον

Σε βρισκω πολυ επιεικη και συγκαταβατικο. Ξεχνας μαλλον τι καραγκιοζης ειναι ο Γαβρογλου και τι εχει ξεστομισει αυτο το γελοιο υποκειμενο. Απλα το αρθρο μας λεει οτι σε τετοιες στιγμες, αν ειναι ο αλλος λιγο σοβαρος, παραδινει, λεει καλη επιτυχια και το βουλωνει. Δεν καθεται να λεει εγω, εγω, εγω, που εκανα αυτα κ τα αλλα κ τα παραλλα γιατι καταλαβαινεις ποσο κομπλεξικος ειναι και οτι ΑΚΟΜΑ και τωρα δεν εχουν καταλαβει γιατι τους διωξαμε αφου απο το "εγω" τους εχουν τυφλωθει!!!!

Θέλει και λιγο nionio

Για να καταλάβει ακόμη και ένα παιδάκι οτι το παράδειγμα της εργασίας της κ. Ισμήνης στο ΘΕΜΑ με τις ανοησίες του πιο ανεκδιήγητου υπουργου παιδείας συμπεριλαμβανομένων και των προηγούμενων απο το 2015 καμμία σχέση δεν έχουν. Το σχόλιο ή το ρεπορτάζ το αποδέχεσαι ή το αποδοκιμάζεις ,ενός δημοσιογράφου, τα νομοσχέδια όμως κάποιου υπουργού καλά ή απαράδεκτα πρέπει να εφαρμοστούν ,με ότι αυτό συνεπάγεται,Και αυτές οι αποφάσεις του συγκεκριμένου ψευτο-αίνστάιν μόνο για την καλύτερη παιδεία ΔΕΝ ήταν.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία