pafilas_dimitris

ΑΕΠ φυλακών

Δημήτρης Παφίλας

Αυτό που συμβαίνει με τις ελληνικές φυλακές, δεν έχει προηγούμενο. Κανείς δεν κοιτά πλέoν στις φυλακές σαν τον καθρέπτη της κοινωνίας μας.

Έντρομοι οι υπεύθυνοι και φοβούνται για το τι θα αντικρύσουν, πίσω απο κάθε υπόθεση. Μέσα σε διάστημα λιγότερο απο μήνα, τουλάχιστον δυο φορές, ο κ. Αντώνης Αραβαντινός είχε προειδοποιήσει δημοσίως για την επικράτηση των συμμοριών μέσα στις φυλακές.

Ακόμη και στις φυλακές, αρκετοί γνωρίζουν πόση σημασία έχει η πρόληψη. Απέναντι, όμως, σ αυτά τα απελπισμένα μηνύματα δεν υπήρξε καμία ανταπόκρισή ούτε απο τους υπευθύνους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ούτε απο την ηγεσία του. Πως να αντιδράσουν, όμως, όταν οι ίδιοι οι νόμοι της σημερινής διακυβέρνησης έχουν μετατρέψει τις φυλακές σε εκδοτήρια του Μετρό;

Η μοναδική απάντηση, η επέμβαση εισαγγελέα ήταν κατόπιν εορτής και μετά το μακελειό. Δεν χρειαζόμαστε απλώς ένα πόρισμα, αλλά εαν και ποιοί ωφελούνται απο την ανεξέλεγκτη δράση. Σ όλα τα επίπεδα. Η δράση αυτών των συμμοριών είναι γνωστή και πιθανότατα δεν περιορίζεται εντός των φυλακών.

Άλλωστε, όταν, δια της ισχύος επικρατούν στην φυλακή γιατί να μην λειτουργήσουν νομίμως και εκτός φυλακής για τις όποιες παράνομες συναλλαγές τους; Και το πραγματικό ερώτημα στα όσα συνέβησαν στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού είναι εαν αυτές οι συμμορίες έχουν την συνδρομή διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών εκτός φυλακής; Οι απαντήσεις είναι ρητορικές.

Το βέβαιο είναι ότι, όσο επιτρέπουμε τις φυλακές- κολαστήρια, αλλά τόσο χειρότερη θα είναι και η εικόνα εκτός φυλακών. Το ακαθάριστο Εθνικό προϊόν δεν αυξάνεται ούτε με την αργή δικαιοσύνη, ούτε με νεκρούς και τραυματίες στις φυλακές. Οι επόμενοι υπουργοί δικαιοσύνης δεν χρειάζονται καν να είναι δικηγόροι.

Υπάρχουν αρκετοί γι αυτή την δουλειά. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, σε όλους όσοι ασχολούνται με την δικαιοσύνη, ακόμα και οι φυλακές υπακούουν στον νόμο έσοδα – έξοδα. Αν τα έξοδα είναι λιγότερα εκεί που πρέπει, δεν θα έχεις έσοδα. Με φοβισμένους αστυνομικούς, δεσμοφύλακες, δικαστές, δικαιοσύνη δεν υφίσταται.


ΣΧΟΛΙΑ

SPARTA.

Οι Ελληνικές φυλακές είναι άντρο κακοποιών και δολοφόνων.Αλβανική, Γεωργιανή, Πακιστανική μαφία, όλοι έχουν την έδρα τους στις φυλακές Κορυδαλού. Εγκλήματα μέσα στις φυλακές και εγκλήματα κατά παραγγελία και έξω από αυτές και μάλιστα με κατά παραγγελία και πληρωμένα συμβόλαια θανάτου.Στις φυλακές Κορυδαλού στην πτέρυγα των Αλβανών κρατουμένων έχουν κρεμάσει μιά τεράστια σημαία με την μαδημένη κότα.Εγκλημάτισαν αφού πρώτα μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας και κατόπιν διαφημίζουν την εγκληματική και εχθρική χώρα τους, κρεμώντας κατά παράνομο τρόπο την σημαία τους, σε φυλακή που τους ταίζει και τους ποτίζει από την βαριά φορολογία των Ελλήνων πολτών.Με τον άθλιο νόμο έκτρωμα του άθεου Παρασκαυόπουλου, οι κακοποιοί αλλοδαποί κρατούμενοι δεν μπήκαν εκεί για να σωφρονιστούν αλλά για να σχεδιάσουν τα επόμενα εγκληματικά τους χτυπήματα μόλις αποφυλακιστούν. Μην ξεχνάμε ότι η εντολή δολοφονίας του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου δώθηκε από την ηγεσία της Αλβανικής μαφίας μέσα από το γραφείο τους στις φυλακές της ανομίας και της παρανομίας.Ποιός λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα θα περίμενε από το διαλυμένο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ να έχει καλές φυλακές; Ίσως αυτό είναι σχέδιο για να είναι οι φυλακές σε αυτό το χάλι, αφού οι εκεί φυλακισμένοι κατά 75% στος προηγούμενες εκλογές ψήφισαν το κόμμα της ανομίας στον ΣΥΡΙΖΑ.Καλό τριήμερο κύριε Παφίλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία