Τα deals του έγκλειστου και το “κόκκινο” μέτωπο κατά του τύπου
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Τα deals του έγκλειστου και το “κόκκινο” μέτωπο κατά του τύπου

Αναρωτιέται κανείς αν ο έγκλειστος στου Μαξίμου πρωθυπουργός θεωρεί ότι, υπάρχει έστω ένας απο τους βουλευτές του- όχι απο τον κόσμο- που να πιστεύει στα όσα είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα.

«Δεν φοβόμαστε, δεν ντιλάρουμε θα τα καταφέρουμε», είπε μεταξύ άλλων εξαγγέλλοντας φιλιππικό για το «μαύρο» μέτωπο, πολιτικών, εκδοτών και διωκόμενων ολιγαρχών. Κατ 'αρχην κανείς δεν μπορεί να φοβάται, εκτός αν νιώθει ένοχος για όσα έχει πράξει. Όταν έχεις κλείσει λ.χ τις τράπεζες ζημιώνοντας τους φορολογουμένους και θεωρείς ότι έχεις αθωωθεί απο ένα ψευδές δημοψήφισμα και τις εκλογές που ακολούθησαν. Βεβαίως, ο έγκλειστος ενδέχεται να εμπίπτει στην διαχρονική εκτίμηση του Λεμπέση : Οι απατεώνες θεωρούν βλακωδώς ότι, δεν θα πληρώσουν ποτέ για τα κρίματα τους.

Ας ρωτήσει τον υπουργό Οικονομικών του – όταν δεήσει να του απαντήσει- γιατί αύξησε το όριο κάλυψης έναντι αγωγών στα 100 εκατ. ευρώ στο Ταμείο χρηματοπιστωτικής Στήριξης
Για το αν ντιλάρει ή όχι η ίδια έκφραση που χρησιμοποιεί τον χαρακτηρίζει ως πολιτικό ιδιαίτερα, όταν δεν έχει δουλέψει ένα συνεχόμενο μήνα στην ζωή του.
Οι πάντες σχεδόν γνωρίζουν ότι 24ωρες το 24ωρο, μόνο τα deals έχει στο μυαλό του ο σημερινός πρωθυπουργός. Ποιός άπλωνε τους χάρτες του Ελληνικού στο Μέγαρο Μαξίμου την ημέρα των υπογραφών ; Ποιός αλλάζει τους υπουργούς όταν αυτοί ντιλάρουν με επιχειρηματίες ; ( βλέπε υπουργεία) Ποιός είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για την L’oreal και την Rothchild ; Καθημερινά το 24ωρο δεν είναι πολιτική διακυβέρνησης, αλλά μόνο deals και ραδιουργίες. Αλήθεια υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη το οποίο να εκδίδει ανακοινώσεις κατά των διευθυντών των εφημερίδων ; Ποιός άραγε ντίλαρε με την Μέρκελ για τους πρόσφυγες ή αργότερα με τον φασίστα Ερντογάν ; Ο ίδιος, όμως, διατηρεί ένα θλιβερό πρώην διευθυντή εφημερίδων στο Μαξίμου – ο οποίος δεν τολμούσε να μπεί στην αίθουσα συντακτών της Εξουσίας – βρίζει σκαιότατα και απειλεί γιατί οι εφημερίδες δεν πανηγύρισαν τα όσα ανέφερε πρόχθες ο κ. Γιουνκέρ. Είναι δυνατόν το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας να βρίζει διευθυντές όταν δεν συμφωνεί με τα όσα γράφουν;

Σε ποιά της Ευρώπης στοχοποιούνται καθημερινά εφημερίδες και δημοσιογράφοι με ανακοινώσεις των κυβερνητικών γραφείων τύπου ; Σ όλη την Δυτική Ευρώπη εξάλλου λειτουργεί, όπως την Ελλάδα μια «ακτιβιστική» ομάδα ( Ρουβίκωνας ) η οποία σπάει τζαμαρίες με βαριοπούλες θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια εργαζομένων !! ( sic) Αυτοί οι θρασύδειλοι οι οποίοι παριστάνουν την «πολιτική» ομάδα παρέμβασης είχαν ξυλοφορτωθεί απο την ασφάλεια της Μοσάντ στο αεροδρόμιο- διότι άλλα κράτη είναι σοβαρά και δεν ανέχονται αυτοδικίες απο περιφερόμενους.Τον όλο θίασο συμπληρώνουν οι Πολλάκης, Καρανίκας, Σβίγγου κτλ που καθημερινά βρίζουν για να ασχολούνται μαζί τους οι εφημερίδες και όχι με την φοροληστεία που έχει εξαπολύσει η εφορία και το ΚΕΦΟΜΕΠ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα