Μπάς και είσαι με τον Ερντογάν;
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Μπάς και είσαι με τον Ερντογάν;

Σχετικά με τις πάσης φύσεως ανοησίες, κουταμάρες και ταχαουμανιστικές διαμαρτυρίες, προερχόμενες κυρίως από στελέχη και μέλη του κόμματος του ταχαριστερού Αλέξη Τσίπρα, έχουμε και λέμε τα εντελώς στοιχειώδη που προέρχονται αυθόρμητα και απλά:

Eνα λοιπόν. Προτείνω ως λύση, εντελώς δημοκρατική, όσοι εκ των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 1.781.057, επιθυμούν «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε» να δηλώσουν, σε αρμόδια υπηρεσία, τις ουμανιστικές προθέσεις τους και έτσι να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους όσα τριτοκοσμικά ερείπια επιθυμούν.

Δύο λοιπόν. Προτείνω, ακόμα, όσοι εκ των ταχαουμανιστών εκφράσουν και εγγράφως δηλώσουν μια τέτοια επιθυμία, πρέπει απαραιτήτως να δεσμευτούν πως εκείνοι θα είναι υπεύθυνοι των πράξεων των φιλοξενουμένων τους.

Τρία λοιπόν. Προτείνω, φυσικά, οι ίδιοι αυτοί πρόθυμοι και φιλόξενοι να δεσμευτούν πως εκείνοι, ως κηδεμόνες, θα πληρώνουν τα έξοδα των τριτοκοσμικών ερειπίων. Από τη σίτιση μέχρι τα τσιγάρα τους.

Τέσσερα λοιπόν. Προτείνω ακόμα ότι σε περίπτωση που κάποιος εκ των φιλοξενουμένων διαπράξει πάσης φύσεως κακούργημα, εκείνος που πρώτα θα απολογηθεί και θα καταλήξει στα δικαστήρια θα είναι ο Ελληνας κηδεμόνας του.

Πέντε λοιπόν. Επίσης προτείνω, με βάση την απλή λογική, πως κάθε ποινή θα αντιστοιχεί και σε αποζημίωση χρηματική. Ας πούμε για μικροκλοπή τόσα, για μεγαλύτερη ακόμα περισσότερα, για βιασμό απείρως περισσότερα και πάει λέγοντας.

Εξι λοιπόν. Προτείνω μία ακόμα πιο δεύτερη επιλογή. Δηλαδή κάθε οπαδός του ταχαουμανισμού που κόπτεται και διαμαρτύρεται υπέρ των ελεύθερων συνόρων, να μεταβεί στον φράχτη του Εβρου και να φορτώσει όσους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες χωράνε στο όχημά του.

Εφτά λοιπόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος ο ταχαουμανιστής να οδηγήσει το όχημά του, μαζί με το ανθρώπινο φορτίο του, μέχρι τα ευρωπαϊκά σύνορα, ώστε έτσι να τους μεταφέρει σε κάθε χώρα και πόλη που επιθυμούν οι συνεπιβάτες του.

Οκτώ λοιπόν. Επειδή αυτή η προσπάθεια θα καταλήξει σε πλήρη αποτυχία, αφού οι συνοριοφύλακες των ευρωπαϊκών χωρών θα τους δείξουν πόρτα, προτείνω μια ακόμα πιο αποτελεσματική λύση.
Εννέα λοιπόν. Προτείνω να μισθώσουν δουλέμπορους, ώστε εκείνοι κρυφίως να μεταφέρουν σε ευρωπαϊκές χώρες και πόλεις το ανθρώπινο εμπόρευμά τους. Μια χαρά το κάνουν με τις βάρκες, γιατί όχι και με άλλους τρόπους;

Κλείσιμο
Δέκα λοιπόν. Ετσι κι αλλιώς, και πρώτα απ' όλα, εκείνο που πρέπει, επειγόντως, να κάνει η κυβέρνηση είναι να οργανώσει διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα: «Θέλεις ή δεν θέλεις να φιλοξενήσεις μετανάστες και πρόσφυγες;».

Εντεκα λοιπόν. Για την πιο δημοκρατική αποτύπωση των αποτελεσμάτων από ένα τέτοιο δημοψήφισμα, πρέπει απαραιτήτως όσοι συμφωνούν υπέρ της φιλοξενίας και της ελεύθερης πρόσβασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Εβρου να αναγράφουν το ονοματεπώνυμό τους και όλα τα σχετικά στοιχεία. Από τον ΑΜΚΑ μέχρι τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου.

Δώδεκα λοιπόν.

Το λέω αυτό για έναν απλό λόγο. Για να καταμετρηθούν οι θετικές ψήφοι και να καταμετρηθεί ο συνολικός αριθμός των ελεύθερων μεταναστών και προσφύγων!

Επειδή λοιπόν σε αυτόν το έρμο τόπο ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την κουταμάρα του. Επειδή το 24% πιστεύει ακράδαντα ότι κάποιες αόρατες και ανθελληνικές δυνάμεις μας ψεκάζουν.

Επειδή εν Ελλάδι συνήθως συμβαίνει το γνωστό «άλλος γλεντάει κι άλλος πληρώνει τα σπασμένα».

Επειδή κανείς δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή για κάθε μπουρδολογία που αμολάει. Επειδή μια υποτιθέμενη έφοδος χιλιάδων τριτοκοσμικών ερειπίων θα επιφέρει χάος. Επειδή σε αυτές τις κρίσιμες «στιγμές» παρέα με ένα τέτοιο υποτιθέμενο χάος θα «συνουσιαστεί» και η ασύμμετρη επίθεση από τον COVID-19. Και επειδή η Ελλάδα έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την κοινή λογική.

Για όλους αυτούς τους λόγους μία η απορία και μία η ερώτηση προς όλους αυτούς τους ταχαριστερούς και ταχαουμανιστές: Ρε, μπαγάσα, μπας και είσαι κολλητός του Ερντογάν και δεν το ξέρεις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ