Kουκούλωμα και άντε γεια!
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Kουκούλωμα και άντε γεια!

Ελα! Ωστε έτσι λοιπόν. Δεν το πιστεύω. Σε μια τόσο ευνομούμενη Πολιτεία όπως το Ελλανιστάν να υφίσταται και ανέτως να σουλατσάρει παραδικαστικό κύκλωμα; Τρομερό!


Τώρα ανακάλυψαν πως εντός του κόλπου της ανεξάρτητης, αδέσμευτης και «τυφλής» Θέμιδος λειτουργούσε, ανεμπόδιστα και προνομιακά, παραδικαστικό κύκλωμα με την επωνυμία «Δημήτριος Παπαγγελόπουλος»;

Και ποιος είναι αυτός ο κύριος, ο επονομαζόμενος «Ρασπούτιν»; Ενας τόσο ευυπόληπτος, αξιότιμος και αξιοσέβαστος δικαστικός λειτουργός που από το στόμα του κατρακυλούν ιστορικές παραπομπές σχετικά με το μήκος, το πλάτος και τον όγκο του αρσενικού εργαλείου. Περίπου λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είναι Ρασπούτιν, επειδή εκείνος ο σατανικός Ρώσος και αυτόκλητος καλόγηρος διέθετε εξαιρετικές φυσικές δυνάμεις. Διαπιστωμένες από τις ατελείωτες και αστείρευτες σεξουαλικές επιδόσεις του.

Επομένως, λέει, ως ακλόνητο επιχείρημα, πώς είναι δυνατόν το δικό μου μικροσκοπικό τσουτσούνι να εξισώνεται με τον πριαπισμό ενός Γκριγκόρι Γιεφίμοβιτς Ρασπούτιν; Α, δεν παίζω. «Ανιστόρητη» η κυρία Ράικου.

Να θυμίσω, λοιπόν, το ιστορικό και το παρελθόν αυτού του μίνι Ρασπούτιν. Που διετέλεσε δικαστικός λειτουργός επί των νεοδημοκρατικών κυβερνήσεων. Καθώς και αφεντικό της ΕΥΠ επί Κώστα Καραμανλή. Και που μετακινήθηκε ως εξαιρετική μεταγραφή στο κυβερνητικό επιτελείο των Συριζαίων ταχαριστερών.

Δηλαδή, πριν τι ακριβώς έκανε; Υπηρετούσε και λειτουργούσε ως αδέκαστος και ανεπηρέαστος λειτουργός της Δικαιοσύνης; Και έτσι ξαφνικά, έπειτα από τόσα χρόνια, με άφθονη παρασκηνιακή γνώση και εμπειρία, αποφάσισε να οργανώσει παραδικαστικό κύκλωμα για να κρεμάσει από τα μανταλάκια πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξής του;

Κλείσιμο
Τέτοια βλέπουν, ακούνε και διαβάζουν οι «πληβείοι» αυτού του τόπου και πέφτουν χάμω από τα γέλια. Γιατί ελάχιστα χαϊβάνια πιστεύουν ότι οι θεσμοί σ’ αυτό τον τόπο παραμένουν αμόλυντοι, ανέγγιχτοι και απλησίαστοι από τα κυβερνητικά αφεντικά. Ολων των παρατάξεων.

Αυτή είναι μία από τις βασικότερες, τις προαιώνιες και αθεράπευτες παθογένειες του Ελλανιστάν. Γι’ αυτό το παρατσούκλι «Μπανανία». Γι’ αυτό κανείς δεν πιστεύει κανέναν. Γι’ αυτό εξακολουθούμε να είμαστε το «πτυελοδοχείο» της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Γι’ αυτό ο οπουρτουνισμός, ο καιροσκοπισμός και ο τυχοδιωκτισμός είναι οι μέγιστες «αρετές» πολλών πολιτικών. Γι’ αυτό ο κάθε Παπαγγελόπουλος μετακινείται, ως μπαλαρίνα των Μπαλσόι, από τη μία παράταξη στην άλλη. Γι’ αυτό κανείς δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία και την ακεραιότητα κανενός θεσμού και καμιάς υπηρεσίας. Αλλά και γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποστασιοποιήθηκε απ’ όλη αυτή τη διαδικασία.

Μα φυσικά υφίσταται παραδικαστικό κύκλωμα. Μα φυσικά «έπρεπε» οι αντίπαλοι να κρεμαστούν από τα μανταλάκια. Μα φυσικά παραδικαστικό κύκλωμα λειτουργούσε επί όλων των κυβερνήσεων. Μα φυσικά τα λόγια περί «αδέκαστης» Δικαιοσύνης είναι χρυσόσκονη στα μάτια των κοινών θνητών.

Και κάτι ακόμα. Εντάξει με το συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα. Να εξεταστεί η κατηγορία, να τεκμηριωθεί και στη συνέχεια κάθε επίορκος παραβάτης να τιμωρηθεί. Πάμε παρακάτω. Στο ψητό.

Ομως με εκείνο το μέγα σκάνδαλο των φαρμακευτικών δαπανών τι θα γίνει; Οταν επί πολλά έτη, από το 2000 μέχρι το 2010 και την έλευση της τρόικας, η δαπάνη είχε εκτοξευτεί στα 5 με 6 δισ ετησίως! Σχεδόν αντίστοιχη με εκείνη Γαλλίας και Ισπανίας με εξαπλάσιο πληθυσμό. Και όταν οι εκπρόσωποι των δανειστών, τεκμηριωμένα, είχαν διαπιστώσει πως μόνο 2 δισ. μπορούσε να δικαιολογήσει ο ετήσιος προϋπολογισμός.

Τα υπόλοια τρία με τέσσερα πού ακριβώς πήγαν; Ποιοι τα ενθυλάκωσαν; Μόνο φαρμακοποιοί και γιατροί; Και τι ακριβώς έκαναν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που είναι ταγμένοι για την προάσπιση του δημόσιου κορβανά; Εβλεπαν ως θεατές και παρατηρητές να σφυρίζουν δισεκατομμύρια πάνω από τα κεφάλια τους, όπως συμβαίνει με τα drones τα παιδικά;

Where is the money των ασφαλιστικών ταμείων «συντρόφια» πολιτικά; Γιατί αν στο τέλος δεν υπάρξει απάντηση καμιά και αν όλα τελειώσουν και ολοκληρωθούν με τον Ρασπούτιν και τα άλλα σεξουαλικά, τότε για μια ακόμα φορά κουκούλωμα και άντε γεια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ