Τα κτήνη πρέπει να «πεθάνουν»
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Τα κτήνη πρέπει να «πεθάνουν»

Η μεγάλη, η ατελείωτη και η επικών διαστάσεων ανατριχίλα

Δύο οι «φέτες» των ζητημάτων, ως αποτέλεσμα, της κτηνωδίας, όλων των εμπλεκομένων, που προέκυψε με την κατακρεούργηση της Κυριακής.

Το πρώτο η λειτουργία των αστυνομικών αρχών. Ασύλληπτα πράγματα. Δεν το χωράει ο νους ακόμα και του πιο κυνικού πολίτη αυτής της έρμης Σωρρακώσταινας. Μυαλό δεν έβαλαν.

Αφού στους πάντες είναι γνωστός ο κτηνώδης, ο ακατάσχετος και ασυγκράτητος, δολοφονικός νεοελληνικός πρωταθλητισμός πλήθους αρσενικών εναντίον γυναικών. Αφού πρώτη απ όλους η Αστυνομία το γνωρίζει αυτό. Αφού τα περιστατικά καταφθάνουν συνεχώς και αφού το αστυνομικό δελτίο είναι πληρέστατο, σχεδόν ξεχειλίζει καθημερινά, από αρσενικά κτήνη που δολοφονούν συζύγους και συμβίες τους με την άνεση και την ευκολία που κανείς αγοράζει τσίχλες από το περίπτερο της γειτονιάς.

Επομένως εντελώς όχι μόνο άστοχη αλλά και κυνική η τηλεφωνική απάντηση από την άμεση δράση, όταν είπε στην Κυριακή ότι το 100 δεν είναι ταξί. Οποιος ήταν αυτός πρέπει πάραυτα να ξηλωθεί, να διαπομπευθεί και να δικαστεί.

Επομένως ο αστυνομικός του τμήματος των Αγίων Αναργύρων που αρνήθηκε να συνοδεύσει την Κυριακή, να την προστατεύσει από τις δολοφονικές ορέξεις του κτήνους, πρέπει κι αυτός να ξηλωθεί και στο δικαστήριο να βρεθεί. Περίπου κι αυτός συνένοχος κανονικός.

Αυτό το περιστατικό καταρρίπτει ολοσχερώς το αφήγημα περί ασφάλειας των πολιτών. Καταρρίπτει και το άλλο αφήγημα περί εκπαιδευτικής αρτιότητας των αστυνομικών. Και δεν είναι μόνο ο εν λόγω αστυνομικός που αρνήθηκε να την συνοδεύσει. Είναι και ο ανώτερος απ αυτόν. Ποιος κάνει κουμάντο σ αυτό το τμήμα; Κι αυτός να υποβιβαστεί. Ελεος.

Δεν ξέρω αν έχετε αντιληφθεί το βάθος αυτής της ιστορίας. Το κορίτσι ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία. Και ο συγκεκριμένος αστυνομικός την έσπρωξε στο στόμα του κτήνους. Αυτό έγινε. Πρωτάκουστο και ανατριχιαστικό.

Και οι ανησυχίες αλλά και τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται και πίπτουν επί της ανώτατης αστυνομικής αρχής. Αραγε είναι εκπαιδευμένοι; Αραγε διαθέτουν στοιχειώδη ενσυναίσθηση; Αραγε επικοινωνούν με τις ανάγκες της κοινωνίας; Μπας και στη βάρδια τους επιδίδονται στον χαβαλέ, στον φραπέ και στο «ωχ αδερφέ»;

Αραγε γνωρίζει επακριβώς η εποπτεύουσα, ανώτερη αρχή την ποιότητα όλων των ένστολων που υποτίθεται πως είναι εκπαιδευμένοι να προστατεύουν την σωματική ακεραιότητα και τις περιουσίες των πολιτών; Μπας και λειτουργούν σωστά μόνο και αποκλειστικά για την προστασία «επώνυμων» επιχειρηματιών και πολιτικών; Μπας και ο απλός πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος σε κλέφτες, βιαστές, δολοφόνους και σε όλα τα κτήνη του περιθωρίου και της μαφίας;

Κλείσιμο
Και κάτι ακόμα. Όχι δεν είναι ο Χρυσοχοίδης. Είναι η πασίγνωστη νεοελληνική παθογένεια που δεν έχει καταφέρει να εκμηδενίσει μέχρι στιγμής ο Χρυσοχοίδης. Δυστυχώς μέχρι στιγμής το παρελθόν φυγείν αδύνατον!

Και τέλος η δεύτερη «φέτα» απ αυτό το τρομερό περιστατικό. Καλά οι γονείς όλα αυτά τα χρόνια τι έκαναν; Αφού ο τύπος είναι γνωστός για τις δολοφονικές του επιδόσεις. Αφού στο παρελθόν την είχε βιάσει. Αφού την ξυλοκοπούσε, τότε γιατί αυτό το πλάσμα εξακολουθούσε να υφίσταται τις κτηνώδεις ορέξεις και δεν τον εγκατέλειπε κλείνοντας την πόρτα πίσω της;

Τι αποκαλύπτει αυτή η ανοχή; Μα το αυτονόητο. Ο, τι πλήθος γυναικών, είτε επειδή είναι κοινωνικά εκπαιδευμένες να τα υφίστανται τα πάντα από τα αρσενικά κτήνη, είτε γιατί οι ίδιες πιστεύουν, κατά βάθος, πως ανήκουν σε «είδος» δεύτερης κατηγορίας, είτε και για τα δύο, το αποτέλεσμα γνωστό: χιλιάδες, να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες γυναικών όλων των ηλικιών, όχι μόνο δεν μιλάνε, όχι μόνο δεν αποφασίζουν να διώξουν και να καταγγείλουν τα κτήνη που τις ξυλοφορτώνουν και τις βιάζουν, αλλά από πάνω παραμένουν σιωπηλές βυθισμένες στην απόγνωση και την υποταγή.

Επιτέλους σταματήστε τα δάκρυα και πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας. Τα «κτήνη» πρέπει να πεθάνουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK