Τρομακτικό τροχαίο στην Αγγλία: «Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος ελιγμός που έχει γίνει ποτέ» (vid)

Τρομακτικό τροχαίο στην Αγγλία: «Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος ελιγμός που έχει γίνει ποτέ» (vid)

H σοκαριστική στιγμή που φορτηγάκι αναποδογυρίζει αφού χτυπήθηκε στα πλάγια από φορτηγό σε κυκλικό κόμβο.

Screenshot_366
Τρομακτικά πλάνα δείχνουν ένα φορτηγάκι να στρίβει μπροστά από ένα φορτηγό, τα δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται, με το ένα να αναποδογυρίζει στο πλάι και να «στουκάρει» σε ένα φανάρι.

Ο αδιανόητος ελιγμός σε έναν κυκλικό κόμβο οδήγησε το φορτηγάκι να χτυπηθεί από το μεγάλο φορτηγό, πριν ανατραπεί κοντά στον παρακαμπτήριο δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού φάνηκε να αλλάζει από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο προσπαθώντας να κόψει μπροστά από το φορτηγό για να μπει στον αυτοκινητόδρομο M61 κοντά στο Μπόλτον του Μάντσεστερ.


Το φορτηγό, το οποίο βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, οδήγησε ευθεία και πέρασε από τον ανισόπεδο κόμβο στον οποίο ο οδηγός του φορτηγού προσπαθούσε να συνεχίσει καθώς έκοβε μπροστά του.

Κλείσιμο
Συνειδητοποιώντας τι είχε μόλις συμβεί, ο οδηγός του φορτηγού και ένα άλλο φορτηγό πίσω του, το οποίο είχε την ίδια εταιρική σήμανση με αυτό που ανετράπη, σταμάτησαν στο δρόμο και έτρεξαν να δουν αν όλοι είναι ασφαλείς.

Το υλικό που κοινοποιήθηκε τον περασμένο μήνα δέχτηκε σκληρή κριτική για τις οδηγικές ικανότητες. Ένα άτομο σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτός πρέπει να είναι ο χειρότερος ελιγμός που έχει γίνει ποτέ».

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης