Σοκαρισμένοι κάτοικοι της Χερσονήσου έγιναν μάρτυρες σε ένα απίστευτο συμβάν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.
Ελληνίδα οδηγός δεν έβαλεχειρόφρενο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να κυλίσει το όχημα και να πέσει σε καρότσι με παιδιά, χωρίς ευτυχώς να τα τραυματίσει.
Ο πατέρας τους, Ολλανδός υπήκοος, επιτέθηκε στην οδηγό και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες την χτύπησε.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και όλοι οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Χερσονήσου.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.