Αέρας ανανέωσης στο υπνοδωμάτιο

Είτε προτιμάμε το κλασικό και το παραδοσιακό είτε το κομψό και μοντέρνο, υπάρχει μια ιδέα για κάθε στυλ ώστε με λίγες κινήσεις να αποκτήσουμε μια κρεββατοκάμαρα με άποψη!

bedroom1

Όλοι βλέπου το καθιστικό και το σαλόνι μας αλλά ελάχιστοι τον χώρο που κοιμόμαστε. Επειδή όμως είναι το καταφύγιό μας, το σημείο που χαλαρώνουμε και παίρνουμε ενέργεια πρέπει να είναι ένα δωμάτιο όπου θα νιώθουμε άνετα και θα ταιριάζει με την προσωπικότητά μας. Μπορεί να είναι παραδοσιακό ή να έχει έθνικ πινελιές. Πολυτελές ή λιτό. Δεν έχει σημασία. Το βασικό είναι να μάς αρέσει.

Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεστε να κάνουμε μια πλήρη ανακαίνιση για να δώσουμε νέα ζωή στην κρεβατοκάμαρά μας. Εντυπωσιακές ταπετσαρίες, πίνακες, φρέσκο χρώμα και τα κατάλληλα έπιπλα θα μεταμορφώσουν αμέσως τον χώρο.


Mix n match
150486240_m
Κλείσιμο

Κομμάτια από διαφορετικές χρονικές περιόδους, ένας vintage πολυέλαιος, μοντέρνα έπιπλα, ένα ριχτάρι από το τελευταίο μας ταξίδι στο εξωτερικό και ένα βασικό χρώμα στους τοίχους που θα ενοποιήσει τα πάντα, και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.


Καλοκαίρι για πάντα
spacejoy-4HUhp0vwkbM-unsplash

Αποχρώσεις στο χρώμα της άμμου, χαλαρά υφάσματα, ένας ανεμιστήρας οροφής, λινές κουρτίνες και μαξιλάρια, και πινελιές στο χρώμα του ροδάκινου σε τοίχους και σεντόνια δημιουργούν την αίσθηση του παντοτινού καλοκαιριού.


Δραματικό στυλ
spacejoy-RUvW1KGD9a4-unsplash

Σκούρες αποχρώσεις και πολυτελή υλικά όπως το βελούδο και το δέρμα συνδυάζονται με vintage δερμάτινες πολυθρόνες, ένα ξύλινο κρεβάτι, χαλιά και εντυπωσιακά έργα τέχνης στο κεφαλάρι.


Αξεπέραστος συνδυασμός λευκού και μπλε
devon-janse-van-rensburg-iy8s0wFjrio-unsplash

Τίποτε δεν μπορεί να πάει λάθος με αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει σε κλασική και μοντέρνα διακόσμηση. Έπιπλα βαμμένα λευκά και μια παλέτα από μπλε και πράσινες αποχρώσεις φρεσκάρουν τον χώρο και συνδυάζονται με ένα ψάθινο χαλί.


Έκρηξη χρώματος
99834523_m

Εντυπωσιακό ανοιχτοπράσινο ή κεραμιδί χρώμα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, ακόμη και στα κουφώματα, σκαλιστά έπιπλα σε σκούρο χρώμα, καθρέφτες και μπρούτζινα αντικείμενα θα δώσουν νότα εξωτισμού στο δωμάτιο.


Η χαρά της ζωής
84817176_m

Φλοράλ ταπετσαρία στον έναν τοίχο, φωτεινά κίτρινα χρώματα στους τοίχους, τις κουρτίνες και το κεφαλάρι, λευκά σεντόνια και μαξιλαροθήκες και φυτά εσωτερικού χώρου θα σάς κάνουν να ξυπνάτε με πολύ πιο χαρούμενη διάθεση από ότι μέχρι τώρα.


Ζεστό και φιλόξενο
102144980_m__1_

Θερμές κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις, λαμπατέρ με ζεστό φωτισμό, χαλιά ή φλοκάτες, ξύλινες επιφάνειες και κουτιά αποθήκευσης με patterns θα δημιουργήσουν μια φιλόξενη φωλιά.


Μαρόκο και εξωτισμός
134713581_m

Φαρδιές ρίγες στους τοίχους ή ψάθινα καπέλα, αέρινες λευκές κουρτίνες, φουσκωτά πουφ και υφάσματινα με ανατολίτικα σχέδια και η κρεβατοκάμαρα θα πάρει μαροκινό αέρα, σαν να ζείτε σε μια τέντα βεδουίνων στην έρημο.


Σκανδιναβική έμπνευση
121456240_m

Ανοιχτόχρωμο ξύλο στα έπιπλα και την επένδυση τοίχων, καθαρές γραμμές, και άφθονο λευκό μαζί με μοντέρνα φωτιστικά και μαλακά υφάσματα και κουβέρτες δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από το σκανδιναβικό στυλ.


Ρουστίκ
111901867_m

Ένα σιδερένιο κρεββάτι με ουρανό, υφάσματα από μαλλί και βαμβάκι, καρό patterns, ένας πίνακας με θέμα την εξοχή και ένα δάπεδο με φαρδιές ξύλινες σανίδες θα φτιάξουν μια ρουστίκ ατμόσφαιρα στο εξοχικό.


Αποικιακό
mark-chaves-WQysERfYbog-unsplash

Μια κουνουπιέρα πάνω από το κρεββάτι, μπαμπού, ρατάν και ξύλο στα έπιπλα, ένα μπαούλο, πολλά χρωματιστά κάδρα, υφάσματα σε λευκές και κρεμ αποχρώσεις, ταπετσαρίες από φυσικά υλικά στους τοίχους και μια συλλογή από ψάθινα καλάθια δημιουργούν ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα.


Ρομαντικό
A-_spacejoy-EAri64dQlF4-unsplash

Αποχρώσεις του ροζ και του λιλά, έπιπλα με καμπύλες, κομψά φωτιστικά με κρύσταλλα, δαντέλες στις κουρτίνες και στα σεντόνια, ένα μεταλλικό βάζο με φρέσκα λουλούδια θα κάνουν το δωμάτιό σας μοναδικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ