Το Divani Caravel επέλεξε ο Πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ

Το Divani Caravel επέλεξε ο Πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ

O Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, επέλεξε το ξενοδοχείο Divani Caravel του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, για την διαμονή του κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο-Προεδρος-της-Λαικης-Δημοκρατιας-της-Κινας--Xi-Jinping-Ο-Διευθυνων-Συμβουλος-του-Ομιλου-Διβανη-Σπυρος-Διβανης
Το ξενοδοχείο Divani Caravel του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη επέλεξε για την διαμονή του ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, καθώς και ολόκληρη η Κινεζική αποστολή, κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στην Αθήνα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, μέλος των Leading Hotels of the World, παρέχει υψηλού επιπέδου ανέσεις, πρότυπα ασφαλείας και την μοναδική φιλοξενία της οικογένειας Διβάνη.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ‘Ομιλο Ξενοδοχείων Διβάνη που τόσο ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, όσο και ολόκληρη η Κινεζική αντιπροσωπεία προτίμησαν μια Ελληνική, οικογενειακή αλυσίδα, για την διάρκεια της επίσκεψής τους στην Αθήνα.

Divani Caravel: Ελληνική Φιλοξενία Υψηλής Αισθητικής

Divani-Caravel-_1_


Με μια σειρά ριζικών ανακαινίσεων, καινούργιων χώρων και νέων προτάσεων, το Divani Caravel αναδεικνύει την αφοσίωσή του στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας. Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας μας ξανασυστήθηκε στην αρχή του έτους δυναμικά, με μοντέρνο design και νέες ευκαιρίες για εμπειρίες, με θέα στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης (Ακρόπολη, Σαρωνικός, Λυκαβηττός).
Ο δυναμικός επανασχεδιασμός «μεταμόρφωσε» όλους τους χώρους του ξενοδοχείου: από την υποδοχή και τους συνεδριακούς χώρους, μέχρι τα δωμάτια , τις σουίτες και τα σημεία συνάντησης και εστίασης. Το νέο Divani Caravel διαθέτει πλέον και πρωτοποριακές προτάσεις, όπως το καινούργιο JUJU Bar & Restaurant με κινηματογραφική ατμόσφαιρα και γευστικές προκλήσεις.
Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και ξεχωρίζοντας στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης