Καλοκαιρινές προσφορές από το eKiosky’s!

Καλοκαιρινές προσφορές από το eKiosky’s!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά! Η θερμοκρασία έχει ανέβει σε υψηλά επίπεδα, νυχτώνει πλέον μετά τις 8 το βράδυ και το μυαλό μας είναι ήδη διακοπές σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος

proto-thema-ktx-prosfores-iouniou
Οι περισσότεροι από εμάς θα φύγουμε για διακοπές τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, όμως τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου βρίσκουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε κάποια παραλία ή ακόμα καλύτερα να περάσουμε δύο ή τρεις ημέρες σε κάποιον κοντινό παραλιακό προορισμό. Για όσους από εμάς φεύγουμε τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου αλλά και για όσους από εμάς μένουμε στην πόλη, υπάρχει το eKiosky’s. Γιατί με τις καλοκαιρινές του προσφορές θα μας δροσίσει και θα μας φέρει τα απαραίτητα για να μην λείψει τίποτα από το ντουλάπι και το ψυγείο μας.

Έτσι, μπαίνουμε σήμερα στην ειδική σελίδα προσφορών της αγαπημένης μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βρίσκουμε μπίρες Mamos, Heineken Silver αλλά και FIX και Kaiser 2+1 δώρο, ώστε να τις απολαύσουμε σε κάποιο μπαλκόνι ή σε κάποια παραλία με την παρέα μας. Βρίσκουμε στιγμιαίο καφέ Douwe Egberts και κάψουλες L’Or Espresso με έκπτωση -25% για να ξεκινήσει σωστά η μέρα, αλλά και χυμούς Life με έκπτωση έως -0,50€ και Frulite boost 500ml με έκπτωση -20% για να δροσιστούμε φυσικά. Για το βραδινό, παραγγέλνουμε ζυμαρικά Melissa με έκπτωση -20%, πίτες Ροδούλα με -20% και προϊόντα Μπάρμπα Στάθη με έκπτωση έως -1,60€. Και το καλύτερο; Παραγγέλνουμε παγωτά Ben & Jerry’s 465ml και μπαίνουμε στην κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό του eKiosky’s με δώρο 3 σανίδες SUP και 50 Chilly’s bottles. Για να κάνουμε τις πιο εντυπωσιακές βόλτες φέτος στην παραλία!

Καλοκαιρινές βουτιές λοιπόν στις περισσότερες από 150 προσφορές που θα βρούμε στο ekioskys.gr ή το eKioskys app. Παραγγέλνουμε από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ και τις έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, και με ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

eKiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που σε δροσίζει και αυτό το καλοκαίρι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης