Oren Day online από τα εκπαιδευτήρια Δούκα

Oren Day online από τα εκπαιδευτήρια Δούκα

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό αλλά σε απασχολούν πολλά ερωτήματα;  Μπορείς να πάρεις όλες τις απαντήσεις στις 15 Απριλίου!

αγορι
Είσαι μαθητής ή μαθήτρια Λυκείου και θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό; Νομίζεις ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος; Ότι τα καλά πανεπιστήμια είναι μόνο στην Αγγλία; Ότι η υποβολή αιτήσεων είναι μια διαδικασία γεμάτη άγχος και αβεβαιότητα; Ότι αν παρακολουθείς το Γενικό Λύκειο, δε μπορείς να φοιτήσεις στο εξωτερικό; Ότι δεν ξέρεις ακόμη τι θα σπουδάσεις και χρειάζεσαι καθοδήγηση;

Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα... την Πέμπτη 15 Απριλίου και ώρα 6 το απόγευμα, στο διαδικτυακό Open Day που διοργανώνει το Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί με πολυετή εμπειρία μαζί με μαθητές του Σχολείου που προετοιμάζονται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα σε ενημερώσουν και θα λύσουν τις απορίες σου για το International Baccalaureate,το GCE, τα A Levels και το BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice.

Επίσης, θα μάθεις ότι το πρόγραμμά σου σχεδιάζεται με βάση τις δικές σου ανάγκες και ότι μπορείς να επιτύχεις στη σχολή της πρώτης σου επιλογής. Παράλληλα, θα πάρεις σημαντικές πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων, τα Admission Tests για ιατρικές και νομικές σχολές και το κόστος σπουδών από το University Placement Center του Σχολείου και θα αποκτήσεις μια πιο σφαιρική αντίληψη για το τι σημαίνει συμβουλευτική σταδιοδρομίας από το Συμβουλευτικό Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Σε περιμένουμε για να σου προσφέρουμε λύσεις σπουδών σε Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αμερική, Καναδά γιατί πιστεύουμε σε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική ταυτότητα και γιατί το 100% των μαθητών μας εισάγονται κάθε χρόνο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του εξωτερικού.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το Open Day, πατώντας ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης