Μαρία Έλενα Κυριάκου : Τα όνειρα, το διαζύγιο και η πορεία προς τη Eurovision

Μαρία Έλενα Κυριάκου : Τα όνειρα, το διαζύγιο και η πορεία προς τη Eurovision

H Μαρία Έλενα είναι μια μητέρα που κατάφερε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα με μοναδική πυξίδα τα τρία της παιδιά  

Μαρία Έλενα Κυριάκου : Τα όνειρα, το διαζύγιο και η πορεία προς τη Eurovision
Η πρώτη επαφή του ελληνικού κοινό με την τραγουδίστρια Μαρία Έλενα Κυριάκου έγινε στο πρώτο The Voice,στο οποίο υπήρξε και νικήτρια. Υπό την καθοδήγηση της Δέσποινας Βανδή η όμορφη Κύπρια κατάφερε να ξεχωρίσει με την υπέροχη φωνή της και με τη σεμνή της παρουσία.



Φέτος, έναν χρόνο μετά, καταφέρνει να κερδίσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Αυστρία με την μπαλάντα «One last breath». 

Κλείσιμο


Η Μαρία Έλενα, όπως η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της, δεν έχει περάσει «ρόδινη ζωή». Η 31χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Ιανουαρίου του 1984 και μικρή ήθελε να γίνει δασκάλα και τραγουδίστρια. Απ ότι φαίνεται κατάφερε να κατακτήσει και τα δύο. Σπούδασε φιλοσοφική στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο πρώτο έτος δέχτηκε πρόταση να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο, ωστόσο, επέλεξε να μην πραγματοποιήσει ακόμα το όνειρό της γιατί ήθελε πρώτα να τελειώσει τις σπουδές της.



Το 2006 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό αθλητικογράφο της Κύπρου με τον οποίο απέκτησε τρία πανέμορφα αγόρια. Λίγα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι χώρισε και, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια της, άνοιξε δικό της φροντιστήριο στην περιοχή Ορόκλινη της Λάρνακας. Σε πρόσφατη δήλωση της δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι δε μετάνιωσε λεπτό για το διαζύγιο της.



Ο δρόμος προς το «The Voice» και, πλέον, για τη Eurovision άνοιξε όταν ο αδερφός της και μία φίλη του έκαναν αίτηση για να πάρει μέρος στο talent show του ΑΝΤ1 καθώς εκείνη, όπως έχει παραδεχθεί, δεν είχε τα κότσια! 

Στην blind audition, η Μαρία Έλενα ενθουσίασε και τους τέσσερις coaches, ενώ πήρε το έπαθλο νικώντας το κατά πολλούς αδιαφιλονίκητο φαβορί, την Αρετή Κοσμίδου.


Μετά το παιχνίδι και τη νίκη της η Μαρία Έλενα επιστρέφει στην Κύπρο, κίνηση για την οποία δέχθηκε αρκετά σχόλια. Η ίδια δίνει τη δική της εξήγηση λέγοντας, « ακούστηκαν πολλά για μένα και θεωρώ ότι αδικήθηκα. Κάποιοι πίστεψαν ότι στη ζωή μου ήταν όλα ρόδινα και ήταν προσωπική μου επιλογή να μην βρίσκομαι στην Ελλάδα. Εννοείται ότι ήθελα να δουλέψω εδώ, όμως ο πρώην σύζυγός μου δεν αφήνει τα παιδιά να με ακολουθήσουν στην Ελλάδα». Η Μαρία Έλενα Κυριάκου βάζει πάνω απ όλα τη μητρότητα και όπως χαρακτηριστικά έχει πει « τα τρία της παιδιά φέρνουν την ισορροπία στη ζωή της». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης