Η Αγγελική Δαλιάνη πήγε διακοπές με την οικογένειά της και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό. Η ηθοποιός μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά όμως έχει καταφέρει να επανέλθει γρήγορα στα κιλά της και να είναι σε φόρμα.
Όμως, ένας διαδικτυακός της φίλος σχολίασε σε μία φωτογραφία της στο Instagram ότι δε χρειάζεται να κάνει Photoshop και η ηθοποιός του απάντησε. Συγκεκριμένα ο follower της έγραψε: «Βρε αγάπη με όλη τη συμπάθεια που σου έχω, αλλά με το πολύ Photoshop φαίνεσαι σαν 15χρονο».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.